avast ta iyidir fakkat antivirin prenium surumu de super589
Bu da F-Prot --->
Fena sayılmaz.582 virüslü 6 şüpheli toplam 588
sunu avastla deneyen yok mu yaf . sımdı bana denettırmeyın snu. bn heyecandan acarım fılan :D :P
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
sunu avastla deneyen yok mu yaf . sımdı bana denettırmeyın snu. bn heyecandan acarım fılan :D :P
abi oyle diyosan kesinlikle indirme.. acarsin falan duman olur bilgisayar
quote:
Orjinalden alıntı: riza_fb
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
abi oyle diyosan kesinlikle indirme.. acarsin falan duman olur bilgisayar
o yusden dedım ya bnde :D bnm sagım solum bellı olmas , sımdı acarım fılan :D sona ugras dur , nese avastla deneyen cıkar ıns :D
Bir de extract edip deniyeyim dedim.İşte sonuç --->
F-prot
quote:
Orjinalden alıntı: agemennon
Bir de extract edip deniyeyim dedim.İşte sonuç --->
F-prot
aga ne yaptin yaw bence hala sisteme virus vardir
Norton 2005 ile 589 tane ama yeterli değil bence
Kaspersky 587 tane buldu... Çok az bence
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: agemennon
Bir de extract edip deniyeyim dedim.İşte sonuç ---> F-prot
aga ne yaptin yaw bence hala sisteme virus vardir
Abi dosyaları açmadım ki sadece extract ettim.Sen de yapabilirsin bi zarar gelmez.Hem böylelikle virüslerin kaç tanesini temizleyebildiğini de anlıyorsun.
Ben ne olur ne olmaz yüklemiyorum bu dosyayı. Çünkü artık nemden bil virüs girecek.
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
sonuç resimdeki gibi
kardes bu kullandıgın kaspersky hangi seri bunu nerden indirebiliriz acaba bir yardımcı olsanda bende bu na gecsem
bu virüs dosyası eski degil mi ya?? 1 senedir var bu ortalıkta ilk cıktıgı zamanlar rakamlar hic böyle yüksek cıkmıyordu sonraları programlar güncellendikce bulunan virüs sayısı arttı.. bence bu dosyaya pek güvenmeyin önemli olan güncel virüslerin oldugu bir test olabilir...
yenisini bul onla arama yapalim
quote:
yenisini bul onla arama yapalim
yenisini aramak lazım ama bu eski onun icin tüm programlar hepsini buluyor.. ilk cıktıgı zamanlarda cogu dökülüyordu bu programların
nod 32 hepsini buldu 3 ü hariç hepsini alt etti daha inmeden başladı silmiye
walla noda burdan teşekkür ediyorum sağolasın nod32 makinamı kasmadığın için
quote:
Orjinalden alıntı: opr
nod 32 hepsini buldu 3 ü hariç hepsini alt etti daha inmeden başladı silmiye
avast yüklemiyor bile %79 a kadar gelip birden indirme penceresi kapanıyor valla neden yüklemediğini anlmadım 4 kere denedim hep %79 olunca indirme penceresi kayboluyor kapanıyor...
eğer yüklenseydi avast kesin bulurdu hepsini
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
avast yüklemiyor bile %79 a kadar gelip birden indirme penceresi kapanıyor valla neden yüklemediğini anlmadım 4 kere denedim hep %79 olunca indirme penceresi kayboluyor kapanıyor...