Şimdi Ara

antivirus programinizi test edin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hackhell forumunu googleda arat o forumda nod32 diye aratırsan bulursun ilacı ile yok trial 3o günlük kullanım istersen

http://www.eset.com/download/trial.htm
  • arkadaşım anladık sen nod kullanıyon sen bi numarasın ...
    biz bişey bilmiyoz bilg. 300 küsür virüs var bilgisayar devamlı kitleniyor , yavaşladıda devamlı aksaklık söz konusu ve deiğin gibi yüklemeyi salak salak durduruyor ama hala avast kullanıyoruz...
    ben nod kullanmadım bilmiyorum iyi bi programdır ama kullanmadığın bir yazılıma boq atarak kendini komik duruma düşürüyosun...
    herkese kendi osuruğu güzel kokuyor maalesef...

quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

Evet engelliyo avast gibi salak salak birden dosya yüklemesini iptal etmiyo virüs var diye söylüyo bunu avast yapmıyo ne yazııkki hemencene kapatıyo dosya indirmeyi (İnş Öyledir Avastı hiç kullanmadı) kısacası en babası Nod 32 önünde saygıyla eğiliyorum bilgimiz varki söylüyoz)
    quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

la avastın neresi iyi nodun önünde hepsi eteğini altına alıp geçer

virüsü daha yükleme aşamasında engelleyen bir yazılım mı bu NOD çok merak ettim ben...
    çünki virüs girdikten sonra ha hepsini silmişin ha 1 tanesini..
    anlatamıyoruz ama test etmek için yükleyemedik bile..
    avastı zorla kapamamız gerekti...

• 587 tane buldu kaspersky.
  • AVG 559
  • quote:

Orjinalden alıntı: @lexiS

Beyler ben Akşam size Nod32 yeni sürümü ve Fix ile birlikte rapidshare.de ye upload edeyim..........

Burda link veririm........ Şimdi kendi Pc imde değilim o yüzden bunu gerçekleştiremiyorum........ Ama akşam saat 9- 10 gibi bir link vermiş olurum........

NOD 32

Nerdesin hocam link nerde?
    Bekliyoruz......

• quote:

Orjinalden alıntı: @lexiS

Beyler ben Akşam size Nod32 yeni sürümü ve Fix ile birlikte rapidshare.de ye upload edeyim..........

Burda link veririm........ Şimdi kendi Pc imde değilim o yüzden bunu gerçekleştiremiyorum........ Ama akşam saat 9- 10 gibi bir link vermiş olurum........

NOD 32

evet bekliyoruz.. saat 01.20 :)

• lisanslı pc-cilin internet security 2005 , 587 tane buldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Varya bıdı bıdı bıdı gereksiz herşey hakkında konuşuyorsunuz bir soru sorunca hepiniz dut yemiş bülbül kesiliyorsunuz ne iş anlamadım . Bakınız;

quote:

Arkadaşlar bu nod dediğiniz virüs programının quarantina dan geri alma özelliği var mı? Eğer var ise bana bu virüs programını indirebileceğim bir site adresi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ...

karantinadan geri alma özelliği var hatta istediğin herhangi bir klasöre dosyanı geri alabilirsin
    ayrıca diğer özellikler de çok iyi bu güne kadar pek çok virüs programını kullandım ben ce en iyisi nod 32 diğerleri gibi
    her .oka müdahale edip adamın canını sıkmıyo sadece gerektiğinde uyarı veriyor teknik bir takım ayarlamalarlada uğraştırmıyo insanı ayrıca makineyi hiç bir şekilde kasmıyo varlığı belli bile değil
    menüleri başta biraz karışık gelebilir (avast yada norton gibi fazla görsel değil gerçi norton görselde ne oluyo ki o kadar makineyi kasıyor bari iş yapsa bkz:yukarıdaki sonuçlar )
    ama bir kaç tıklamada menüleri çözersin

nod32 + microsoft anti spyware öneririm

• Beyler İki tane yere link koydum ama buraya koymayı unutmuşum.............

Biri yalnız adlı bir kullanıcı yardım edin diye bir topic açmış oraya diğerini de hatırlamıyorum ama yine burda güvenlikle ilgili bir topic e koydum...... O topic de virüs ile alakalı............

Geç kladığım içinde pardon..........
  • Arkadaşlar Nod 32 yi almak isteyen var ise.........

İlk Önce PC nizde Winrar olmalı ki indirdiğiniz dosyayı kolaylıkla açın...........

Winrar yok ise http://http://rapidshare.de/files/1343472/wrar342tr.exe.html

Şimdi Pc nize Winrar ı kurdukdan sonra......... Diğer Nod 32 yi de indirin.......... İçinde O .rar dosyasının 2 tane .exe dosyası var öncelikle büyük olan dosyayı (yaklaşık 8.5 mb falan) onu çalıştırıyor ve Nod 32 yi Pc ye kuruyorsunuz.......... Daha sonra Pc restart isteyecek onu da yaptıkdan sonra Pc açılınca 2. .exe dosyasını çalıştırıyorsunuz........ O işlemde bitince..........

Tebrikler Nod32 full ve sizin.........

http://rapidshare.de/files/10352256/nod32.rar.html

Bu arada ......... Spylar ve keylogger lar için gogle da Ad aware diye arama yap...... Orda zaten sitesini görürsün......... Ordan Free olan var ev kullanıcıları için Download bölümünde......... Ordan onu da indir...... Kur..........

Ama Başka alternatiflerde üretmeye çalış kendine.........

Hadi Kolay Gelsinnn....

• Ben Norton 2005 ile test ettim, sonuc 589ayrıca 3 adet süpheli dedi...isterdimki hepsini bulsun ama yinede Nortona devammmmm:PP

bide bisey sorcam, benim laptopla gelen xp recovery içinde norton2005 otomatik yukluyo.yani her format atısımda 3 aylık kullanım periodu yenileniyor.Bunu nereye kadar kullanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaya98 -- 6 Ocak 2006 3:24:34 >
  • zipli dosyayı Nod32 ile taradım ve bişi bulmadı
    0 threats:)
    ee bu ne şimdi:)
  • quote:

zipli dosyayı Nod32 ile taradım ve bişi bulmadı

• quote:

ramroat

Nasıl yani yaaa???????? Biraz daha açık seçik anlatırmısın......... Burda bahsini ettiğin şey Nod 32 de..........

• Hocam ne yaptın nasıl bulmaz ben taratamadım bile nod32 ile

riskli dedi, bana ters dedi, Wallaha yapmam dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 6 Ocak 2006 14:34:12 >
  • bende nod 32 ile tarattim ve ekran görüntüsünü 1 önceki sayfaya koymuştum
    nasıl olurda 0 threats olur sen yanlış dosyayı taratmış olmayasın :)

zaten bırak taramayı ne zaman o dosyaya dokunsam uyarı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdkbet -- 6 Ocak 2006 23:10:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

Kaspersky 587 tane buldu.

Eeee hani en iyisi Kaspersky idi.Mcafee,Norton,Nod 32 daha falaz bulmuş.!!!

senin kaspersky nde bi hata olmasın kardeş

kaspersky 5.0 final sonuç 593 te 593

işte budur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

evet abiler bende de aynısı oldu
    bi de acaba nod32 ile kaspersky yi birarada kullanıyorum bi sorun yaratır mı
  • yok kardeşler
    şimdi tekrar o zipli dosyayı indirdim
    içini açtım ve nod aktif
    bir uyarı vermedi:)
    kapatıp zipli taradım ve sonuç : 0
  • büyük risk altındasın gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.