Şimdi Ara

antivirus programinizi test edin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya naptınız böle ya nod 32 yi super virus programı yaptınız

kaspersky bitdefender norton varken nod 32 nerden çıkıyor nod 32 de gusel olabilir ama bide bitdefender la taratın bakalım kaçtane bulucak benim caps var bakabilirsiniz başlarda
  • arkadaslar nod32 ile indirim dedim indirmedi nodu kapatıp indirdim tarattım 590 buldu o zipli dosyayıda komple sildi masaüstünden
  • aga o kaspersky sanırım benim de kullandığım 4.5.0.104 personal pro key de var ama yasakmış üzgünüm msnden ulaşısanız veririm 26.10.2007 e kadar geçerli
  •  antivirus programinizi test edin

B u da benim Trend Micro
  • en cesurunuz benim geliba.ben virüsleri çift tıla çalıştırcam şidi bakalm noolcak.

neden çünkü deilrmek üzereyim virüslerle içli dışlı olmaktan.bi saat önce msn im hacklendi.

hastayım.bugün akşam kalktım yataktan uyuyamıyorumda.offfffffffffffffffff.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulitude

en cesurunuz benim geliba.ben virüsleri çift tıla çalıştırcam şidi bakalm noolcak.

neden çünkü deilrmek üzereyim virüslerle içli dışlı olmaktan.bi saat önce msn im hacklendi.

hastayım.bugün akşam kalktım yataktan uyuyamıyorumda.offfffffffffffffffff.

format atmadan foruma gelmez beklemeyin
  • vala 593 tane virüsle başım belaya girsin istemem.biri bile yeterince zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@XWeLL

Arkdaşlar aşağıda linkini verdiğim dosyada 593 tane virüs var. dosya zip dosyası. indirdikten sonra kesinlikle çalıştırmayın. sadece antivirüs programınızla taratın. Bakalım kaç tane bulacak.

İndirmek için :http://www.turktekno.net/index.php?option=com_remository&Itemid=102&func=fileinfo&id=63

zonealarm sucurity suit :587 tane buldu

lutfen sonuctan sonra caps koyalim

link kırık

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

quote:

Orijinalden alıntı: M@XWeLL

Arkdaşlar aşağıda linkini verdiğim dosyada 593 tane virüs var. dosya zip dosyası. indirdikten sonra kesinlikle çalıştırmayın. sadece antivirüs programınızla taratın. Bakalım kaç tane bulacak.

İndirmek için :http://www.turktekno.net/index.php?option=com_remository&Itemid=102&func=fileinfo&id=63

zonealarm sucurity suit :587 tane buldu

lutfen sonuctan sonra caps koyalim

link kırık

28 Aralık 2005; 18:55:49 tarihli mesajın linki herhalde kırık olacak
    önce cevap yazdığınız mesajın tarihine bakın yahu biraz

• 2006 senesinde ben de test etmiştim bu dosyayı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.