ya naptınız böle ya nod 32 yi super virus programı yaptınız
kaspersky bitdefender norton varken nod 32 nerden çıkıyor nod 32 de gusel olabilir ama bide bitdefender la taratın bakalım kaçtane bulucak benim caps var bakabilirsiniz başlarda
arkadaslar nod32 ile indirim dedim indirmedi nodu kapatıp indirdim tarattım 590 buldu o zipli dosyayıda komple sildi masaüstünden
aga o kaspersky sanırım benim de kullandığım 4.5.0.104 personal pro key de var ama yasakmış üzgünüm msnden ulaşısanız veririm 26.10.2007 e kadar geçerli
B u da benim Trend Micro
en cesurunuz benim geliba.ben virüsleri çift tıla çalıştırcam şidi bakalm noolcak.
neden çünkü deilrmek üzereyim virüslerle içli dışlı olmaktan.bi saat önce msn im hacklendi.
hastayım.bugün akşam kalktım yataktan uyuyamıyorumda.offfffffffffffffffff.
quote:
Orjinalden alıntı: soulitude
en cesurunuz benim geliba.ben virüsleri çift tıla çalıştırcam şidi bakalm noolcak.
neden çünkü deilrmek üzereyim virüslerle içli dışlı olmaktan.bi saat önce msn im hacklendi.
hastayım.bugün akşam kalktım yataktan uyuyamıyorumda.offfffffffffffffffff.
format atmadan foruma gelmez beklemeyin
vala 593 tane virüsle başım belaya girsin istemem.biri bile yeterince zorluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: M@XWeLL
Arkdaşlar aşağıda linkini verdiğim dosyada 593 tane virüs var. dosya zip dosyası. indirdikten sonra kesinlikle çalıştırmayın. sadece antivirüs programınızla taratın. Bakalım kaç tane bulacak.
Arkdaşlar aşağıda linkini verdiğim dosyada 593 tane virüs var. dosya zip dosyası. indirdikten sonra kesinlikle çalıştırmayın. sadece antivirüs programınızla taratın. Bakalım kaç tane bulacak.