Şimdi Ara

Antivirüs yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Çalışmakta oldugum şirkette symantec coorprate edition kullanılmakta ama hiçmemnun değilim ve değiştirmeyi düşünüyorum. Şirket merkezinde 50 kişi kadarız ancak farklı lokasyonlarda servis bürolarımız var ve buralarda sayı değişken oluyor 200 kişiye kadar çıkabiliyor. Tavsiye edebileceğiniz sistemi fazla yormayan, managementı merkezi ve kolay, kendini hızlı update edebilen bir antivirüs programı hangisi olur?

• Kaspersky baya iyi fakat biraz kasabiliyor pcyi. Ama güvenlik için bence fazla önemsememek gerekir bunu.
    Ayrıca symantec ten daha iyi bir antivirüs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 11 Haziran 2008; 12:29:14 >
  • Kaspersky i kendi laptop ımda kullanıyorum zaten ama özellikle açılışlarda ve scan ederken bayagı kasıyor. Ben bu antivirüsü servis büroyada kuracağım için sistemi kasmaması çok önemli. Sonuçta bu servis büroda yaptıgınız iş kadar ödeme alıyorsunuz. Bu yüzden kasılmalar ve sistemde donmalar olması işimiz aksatır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cmmerve

Kaspersky i kendi laptop ımda kullanıyorum zaten ama özellikle açılışlarda ve scan ederken bayagı kasıyor. Ben bu antivirüsü servis büroyada kuracağım için sistemi kasmaması çok önemli. Sonuçta bu servis büroda yaptıgınız iş kadar ödeme alıyorsunuz. Bu yüzden kasılmalar ve sistemde donmalar olması işimiz aksatır.

Haklısın fakat kaspersky'a karşı iyi bir alternatif bilmiyorum ben. Fakat çoğu kişinin NOD32 demesine karşın ben fazla beğenmedim bunu. İstersen bir de sen dene NOD32 yi belki hoşuna gider.
  • Trend Micro hakkında ne düşünüyorsunuz?
  •  Antivirüs yardımı
     Antivirüs yardımı

Kaspersky aktif korumada okadar da iyi değil.Üstteki sonuç ta zaten manuel tarama sonucu.Önemli olan aktif korumada da başarılı olmasıdır.

Antivirüs yardımı

Nod32 ve kaspersky den başka alternatiflerin olduğunu unutmayın ve kulaktan dolma bilgileri bir kenara bırakın.AVG ve Avast ın da son sürümleri gayet iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.