arkadaşlar bilgisayara virüs bulaştı bilgisayarı kurtardım ama bi antivirüs programı kurucam acaba en iyi ve ücretsiz olarak bildiğiniz antivirüs programı hangisi söylermisiniz
avg iyidir
avast kur tarat sonra sil mis
Muti selamlar;
Benim çözümüm biraz daha farklı olacaktır diğerlerinden. Avaya ya da Avast' ın boot' dan çalışan virüs programları mevcut. Bilgisayarı CD ile boot ettikten sonra bu yazılımlar hard disklerinizi windows işletim sistemi açılmadan gerekli taramayı yapar ve çok etkili bir yöntemle temizlemeyi yapar.
Profesyonel hackerlar tarafından yazılan bazı virüs programları windows' un servisleri arkasında çalışarak kendisini virüs programlarından gizleyebiliyorlar. Ancak bu yöntemle çalışmayan bir servisten virüsü ayıklayıp söküp atman çok daha etkili olacaktır. Pek çok kişiye bu yöntemi önerdim. Memnun olmayan hiç kimseyide tanımadım.
Son olarak bilgisayarına kurman gereken virüs programı kesinlikle Symentec 12.1.2015.2015 sürümü olmalıdır. Yıllar boyunca symentec hakkında bilgisayarı yavaşlatır kurmayın tarzında söylemler ortaya çıktı. Bunlar tamamen de doğruydu. Ancak Symentec bu sürümle kendini oldukça geliştirdi. Çalıştığım otomobil fabrikasında yaklaşık 5000 adet bilgisayarı symentec ile kurup yönetiyoruz. Bilgisayarlarda ahım şahım bilgisayarlar değil. Kasma yok ve raporlama sistemi oldukça kuvvetli.