Şimdi Ara

antivirüsleri test ettim,secim sizin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asagida verdigim linkteki sıkıştırılmış virüs dosyasini cogunuz biliyorsunuzdur.bilmeyenler icin söylüyorum.bu dosyayi indirdikten sonra acmayin,dedigim gibi icinde virüs var,indirdikten sonra sağ tıklayip antivirüsünüzle taratin,bakalim kaç tane virüs yakalayacak...

http://rapidshare.de/files/8155422/455_Virenpaket_1.zip.html (rapids...)

ben elimdeki antivirüsleri tektek update edip bu dosyada test ettim ve sonuçlari sizinle paylasmak istedim,karar sizin:

kaspersky 6 antivirüs - 587
    arcavir - 587
    antivir - 587
    avast - 588
    avg - 561
    mcaffe8 - 589
    bitdefender10 - 589 adet virüs buldular.

ben bu testlerden önce kaspersky kullaniyodum ama biliyosunuzki biraz kasiyor bilgisayari,o yüzden bir süreligine bitdefender kullanmaya karar verdim,begenmezsem kaspersky a geri dönerim.

sizin anti vürüsünüz kaç tane buldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock -- 6 Aralık 2006; 12:29:28 >

• Bu testin pek bir geçerliliği olacağını sanmıyorum, çünkü çoğu eski virus, XP de bile çalışmıyorlar. Sağlıklı bir test değil anlayacağınız. Çok kez de verildi forumlarda. Sağlıklı antivirus karşılaştırması için, bu işi profesyonelce yapan bazı siteler var. Onları baz almanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum Mesela en popülerlerinden bir tanesi

http://www.av-comparatives.org/

Gene de emeğiniz için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Bu testin pek bir geçerliliği olacağını sanmıyorum, çünkü çoğu eski virus, XP de bile çalışmıyorlar. Sağlıklı bir test değil anlayacağınız. Çok kez de verildi forumlarda. Sağlıklı antivirus karşılaştırması için, bu işi profesyonelce yapan bazı siteler var. Onları baz almanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum Mesela en popülerlerinden bir tanesi

böyle yaklaşırsan hiçbir test sağlıklı değildir.belli virüslere karşı etkinlikleri kadar,yeni yazılmış(ki çoğunlukla bu yeni virüsler bizi vurur) virüslere karşı heuristic rutinleride çok önemlidir.sonuçta burada belli bir grup virüs karşısında çeşitli antivirüslerin etkinlikleri araştırılıyor.yani bütün hepsine aynı grup ile test yapılıyor.deney grubu aynı,kontrol grubu yok

• quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Bu testin pek bir geçerliliği olacağını sanmıyorum, çünkü çoğu eski virus, XP de bile çalışmıyorlar. Sağlıklı bir test değil anlayacağınız. Çok kez de verildi forumlarda. Sağlıklı antivirus karşılaştırması için, bu işi profesyonelce yapan bazı siteler var. Onları baz almanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum Mesela en popülerlerinden bir tanesi

böyle yaklaşırsan hiçbir test sağlıklı değildir.belli virüslere karşı etkinlikleri kadar,yeni yazılmış(ki çoğunlukla bu yeni virüsler bizi vurur) virüslere karşı heuristic rutinleride çok önemlidir.sonuçta burada belli bir grup virüs karşısında çeşitli antivirüslerin etkinlikleri araştırılıyor.yani bütün hepsine aynı grup ile test yapılıyor.deney grubu aynı,kontrol grubu yok

E zaten sitede heuristic testi de yapılıyor aynı anda

•  antivirüsleri test ettim,secim sizin...

önemli olan budur.
  • Zone alarm pro
    595 tane buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 6 Aralık 2006; 18:39:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi_

Zone alarm pro
    595 tane buldu

Pro mu

Zone Alarm Internet Security Suite olmasın o? Çünkü Zone Alarm Pro firewall sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Char Size Uygun Testi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlasilan bu testin degerlerinden bir sonuc cikaramiyoruz
  • bende kendi yaptıgım testler sonucunda kaspersky ve bullguard arasında kaldım ama kaspersky bbiraz kasıyo bullguard v 7.0 sectim

bullguardı duymadıysanız tavsiye ederim...

593 virüs içeren dosyada

kaspersky 6.0.303...... 589 adet
    bullguard 7.0..............589
    panda 2007 ...............586
    nod32 2.7...................591
    avg pro.......................561

virüs buldu ama nod32 de firewall yok
    bu durumda bullguardı sectim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.