Şimdi Ara

Antivürüs Önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar için iyi bir virüs programı arıyorum. Bana bilgisayarımı kastırmayacak (bilgisayarımın özellikleri altta), iyi bir virüs programı önerirmisiz
     Antivürüs Önerirmisiniz?

• Norton
  • ahmet1122333 A kullanıcısına yanıt
    Bitdefender kullan fiyatı da şu sıralar uygun hızlıal.com da 12,90TL.'ye kutulu olarak satılıyor ben 3 bilgisayarımda kullanıyorum özellikle güvenli bankacılık modülü ile USB Flash bellek koruma modülü harika çalışıyor bana güven veriyor şu ana kadar bilgisayarıma virüslü USB Flash bellekten hiç virüs bulaşmadı Bitdefender buna izin vermedi bu anlamda Bitdefender dan çok memnunum senin sistemin güçlü yani Bitdefender kasma yapmaz forumda kasma yapıyor diyenleri boş ver onların sistemlerinde problem var eğer Bitdefenderı kullanmak istemezsen de Trend Micro yu tavsiye ederim AV TEST firmasının yaptığı testlerde ev kullanıcıları kategorisinde 1. seçildi ben de denedim kasma sıfır arayüzü sempatik ve kullanışlı. Norton ile Kaspersky de kaliteli yazılımlar her ikisini de kullanma fırsatım oldu ancak fiyat olarak anormal rakamlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 15 Mayıs 2016; 18:06:15 >
  • eset kullan keyler mevcut 289 günlük var mis
  • Windows 10 da en stabil programların başında Norton geliyor.Hem kasmaz hemde koruması iyidir. Biraz pahalıdır ve bazen olmadık dosyaları zararlı olarak görebilir.Bunuda ayarlardan dışlarak veya anlık bulduklarını geri alıp taranmasın diyerek çözebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bittefender bence ama yinede sen kyaslamalara ve puanlamalara bak

• nortondan şaşma derim. ama kasarsa eset deneyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitdefender.
    Eğer ücretsiz olacaksa avast.

• eset internette bir sürü keyi var
  • Koruma, performans ve kullanışlılık bakımından "en iyi" olarak seçilen güvenlik yazılımları için:http://forum.donanimhaber.com/m_116869088/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.