Şimdi Ara

Antorus Ending Cinematic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Lorekeeper'a teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Kasım 2017; 22:49:42 >

• Benim en cok begendigim oyun ici sinematik oldu. Belki sargeras oldugundan begenmisimdir bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sargerası ilk defa canlı kanlı gördüm bayağı etkilendim açıkcası. o ne öyle abi ya adam dünyaya kene gibi yapışmış yemin ediyorum
  • Lorekepeer’a suna kadar yaptığı bütün cevırı emekleri için bende teşekkür ederim bizim gibi İngilizce yoksunu insanlar ıcın çok makbule gecıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne yaw, illidan orda kaldi geberecek...
  • Yalnız o Sargeras'ın son saldırısı sanırım yani orada ki olay'a gelene kadar ki durum nedir?Yoksa Azeroth'un bölgeler arasında ki acayip hava görselleri bu yüzden miydi?

Illidan ve Sargeras şimdilik hikayeye ara verdiler olan Gul'dan 'a oldu
  • Cinematikte tam Sargerasın azerotha kılıcı sapladığı ana dikkat edin, bir eliyle de kalimdora dayanıp destek alıyor eğer ki silithusta bu kılıcı saplanmış halde göreceksek tanarisin orda da sargerasın eli isimli gölü görmemiz lazım yoksa büyük tutarsızlık olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Yalnız o Sargeras'ın son saldırısı sanırım yani orada ki olay'a gelene kadar ki durum nedir?Yoksa Azeroth'un bölgeler arasında ki acayip hava görselleri bu yüzden miydi?

Illidan ve Sargeras şimdilik hikayeye ara verdiler olan Gul'dan 'a oldu

guldan ortadan kalkti sonunda.
  • Şu oyunda en güvenmediğim iki karakter ne duruşları belli ne de amaçları sürekli böyle içten içe hesapları olan karakter bunlare.

1-Illidan
    2-Slyvannas
  • Oyunu bırakanlar için son patchin hikayesini özet geçebilecek var mı yada okuyabileceğim bir kaynak
  • Güzelmiş, sargerası hep merka ederdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.