selam arkadaşlar acaba antrak da yeralan sivrisinek kovucu devreyi kurup kullanan var mı etkili oluyor mu acaba ben daha henüz kurmadım ama sivrilerde oek etkili değilmiş farelerde felan etkili diyorlar ama sivrilerde etkili mi
biz daha önce denedik,sivrisinek piezo çalışırken üstüne konuyordu,boşuna zaman ve emek kaybı
quote:
Orjinalden alıntı: KATADE
biz daha önce denedik,sivrisinek piezo çalışırken üstüne konuyordu,boşuna zaman ve emek kaybı
acaba elinizde kulandığınız bir sinek kovucu var mı yada önerdiğiniz sivrilerle başım belada
Elektronik sinek kovucu diye birşey var olmayabilir bence, ama sinek çekici bişeyler yapılabileceğini biliyorum Muhakkak görmüşsünüzdür hani şu ortasında mor bir ışık var, yüksek gerilimli tel kafesle çevrili yaklaşan sinek kebap oluyor.
evet onu biliyorum ama o onda sivri ışığa yaklaşırken ızgaraya değdiğinde mantar tabancası patlaması gibi ses çıkarıyor
O sineğe nasıl elektrik çarpıyo anlamadım yüksek gerilim tamam ama o gerilimin zarar vermesi için gerilim yükselten trafodan çıkan 2 uca birden temas etmesi gerekmiyormu
O sineğe nasıl elektrik çarpıyo anlamadım yüksek gerilim tamam ama o gerilimin zarar vermesi için gerilim yükselten trafodan çıkan 2 uca birden temas etmesi gerekmiyormu
temas etmesine zaman bile kalmıyor elektrik atlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: samed2005
Zaten öyle oluyor. Kafes tek parça tel değil ki. İç içe geçmiş iki ayrı kutup var.
Önermem bende bir ara kullandım ama memnun kalmadım şahsen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme