Şimdi Ara

antrak sivrisinek kovucu devre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar acaba antrak da yeralan sivrisinek kovucu devreyi kurup kullanan var mı
    etkili oluyor mu acaba ben daha henüz kurmadım ama sivrilerde oek etkili değilmiş farelerde felan etkili diyorlar ama sivrilerde etkili mi

• biz daha önce denedik,sivrisinek piezo çalışırken üstüne konuyordu,boşuna zaman ve emek kaybı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

biz daha önce denedik,sivrisinek piezo çalışırken üstüne konuyordu,boşuna zaman ve emek kaybı

• acaba elinizde kulandığınız bir sinek kovucu var mı yada önerdiğiniz sivrilerle başım belada
  • Elektronik sinek kovucu diye birşey var olmayabilir bence, ama sinek çekici bişeyler yapılabileceğini biliyorum Muhakkak görmüşsünüzdür hani şu ortasında mor bir ışık var, yüksek gerilimli tel kafesle çevrili yaklaşan sinek kebap oluyor.
  • evet onu biliyorum ama o onda sivri ışığa yaklaşırken ızgaraya değdiğinde mantar tabancası patlaması gibi ses çıkarıyor
  • O sineğe nasıl elektrik çarpıyo anlamadım yüksek gerilim tamam ama o gerilimin zarar vermesi için gerilim yükselten trafodan çıkan 2 uca birden temas etmesi gerekmiyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektronik Haşere Kovucu
    15 yıl önce açıldı
    Ultrasonic Fare Kovucu
    7 yıl önce açıldı
    Kedi uzaklaştırıcı sprey
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: samed2005

O sineğe nasıl elektrik çarpıyo anlamadım yüksek gerilim tamam ama o gerilimin zarar vermesi için gerilim yükselten trafodan çıkan 2 uca birden temas etmesi gerekmiyormu

temas etmesine zaman bile kalmıyor elektrik atlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: samed2005

O sineğe nasıl elektrik çarpıyo anlamadım yüksek gerilim tamam ama o gerilimin zarar vermesi için gerilim yükselten trafodan çıkan 2 uca birden temas etmesi gerekmiyormu

Zaten öyle oluyor. Kafes tek parça tel değil ki. İç içe geçmiş iki ayrı kutup var.
  • Önermem bende bir ara kullandım ama memnun kalmadım şahsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.