Şimdi Ara

Antrenmanlarla matematik 1-2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antrenmanlarla matematiğin 1. ve 2. kitapları bitirilirse temel matematik 40 sorudan bir 15 net felan yapılabilir mi ? Sözelciyim yetermi bana bu kitaplar ?

• Antrenmanlarla Matematik 1 sadece sana her sene çıkan 1 tane Rasyonel sayı sorusunu yaptırır. İkinci kitap hakkında bilgim yok. Duyumlarıma göre bu 2 kitap temel atma kitabıdır bu kitaplarda temel atıldıktan sonra normal kaynaklar çözülmesi gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 14 Ekim 2017; 13:48:50 >
  • Her ikisini bitir Max 10 net yaparsın. Daha da yükselmez imkanı yok. Bu ikisinden sonra çözümlü orta seviye Soru bankası bitir. Önce Konu anlatımlı dinle - izle. (Nejdet Hoca, Youtube da ki hocalar vs.) daha sonra soru çözümüne geç. Günde bir konu bitir. Zor bir şey yok 15 net garantilersin.
    Ant1 işlem pratikliği sağlar, yani birinci adıma kendini hazırlarsın. Ant2 ile Mat1 e ilk adımını atarsın. Burada önemli olan 2. adım ve sonrası.
  • Ben antrenmanlarla matematik 1'i aldım yarısından fazlasını çözdüm. Bence kitap zaman kaybından başka bişey değil. Bu kitabı alacağına youtubedan ders videolarına çalış senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Ant. mat en fazla 5-6 yaptırır fazlasını imkansız, karekök 0'la devam edersen ve hakkıyla bitirirsende seni 11-12 civarına çıkartır, üstünede birey b ve iyi bir youtube kanalı yaparsan 21-22 netin hayırlı olsun
  • Birey A ve B öneririm. Bir de Karekök Sıfır olursa yanında 20 nete ulaşabilirsin. Ant. matematik zaman kaybı diye düşünüyorum.
  • sadece o kitaplardan çalışacaksan max 3 net yaptırır. Ciddiyim max. 3 net. Ama başka kaynaklar da çözsen +10 yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denklem cozme gibi temel seyleri bilmiyosan antrenmanlarla 1 kesin coz ben eskiden konuyu anlamazdim bu nerden geldi su nerden geldi gibi ama bu kitap bana cok sey katti 2 yi de biraz cozdum konunun mantgni cok guzel kavratiyo ondan cozup orta kaynaga baksan zorlanmazsin on bilgin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum o kitap bu üni sınavlarına hazırlık için yazılmış bir kitap değil.Matematiği bireysel olarak seven ve temel atmak isteyenler için güzel bir kaynak sadece.Onun yerine normal üni sınavlarına özel kaynaklardan çözmeniz daha faydalı olacktır.
  • anremanlarla matematik 3-4ü çözdüm en başta sonra orta seviye birkaç kiktap daha çözdüm geçen sene 20 net yaptım demem o ki başlangıçta bence çok iyidir hem temelini atarsın hem de çözdükçe moralin ve özgüvenin yerine gelir ben ileriki seviyedeki kitaplarda daha rahat ediyorum bunları çözmesem onları yapamazdım bu kadar rahat tabi antramanlarla matematik 3-4 için konuşuyorum 1-2 çok basit geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.