Sınav tarihinde hiçbir kitap antrenmanlarla matematik kadar büyük etki yaratamamıştır, çıkış tarihinden şu ana kadar adeta bir devrim niteliği gören bu kitap toplama çıkarma yapamayandan tut matematik olimpiyatlarına katılanlara kadar milyonlarca öğrencinin hayatını değiştirmiştir, kendim de matematikte 15-20 netin üstüne çıkamayan bir öğrenci olarak bu kitabı çözdükten sonra aniden 30 neti görmeye başlamıştım geometri hariç, fark ettim ki tek çözmem gereken bu kitapmış, dershanedeki odtü fizik mezunu hocamız da laf sırasında ağzından kaçırmıştı antrenmanlarla matematik çözdüğünde şaşırmış ve birçok soruda takılmış, kitabı bitirdiğinde ise gerçekten ilerlediğini hissetmiş. Geçen de dershane olarak bir kitap fuarına gittik, burada antrenman kitaplarını satan bir stand vardı fakat antrenmanlarla matematikten az sayıda kalmıştı, ben alıcam ben alıcam derken izdiham çıktı ve sınıfımızdaki mma dövüşçüsü mattan -20 net yapan çocuk kitabı alabilmek için 2 kişiyi öldürene kadar dövüp 5 kişiyi de komaya soktu, tabii bir kitap alma umuduyla hayatını karartmış oldu, ben görmedim ama rivayete göre ters kelepçeleyle götürülmeden önce bir antrenmanlarla matematik kitabı kapıp sayfalarını yiyerek yutmuş. |
Bildirim