Şimdi Ara

Antrenmanlarla Matematik Kitabı Kpss için iyimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
21.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meslek lisesi mezunu -5+4 işlemini bile yapamayan bir insanım bu kitabı önerirmisiniz? Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Antrenmanlarla Matematik KPSS İçin Uygun Mudur?

KPSS hazırlık sürecinizde, Matematik dersini antrenmanlarla çalışmak, sınav başarınızı artırabilir. Antrenmanlar, kavramları pekiştirmenize ve sınav formatına aşina olmanıza yardımcı olur.

KPSS Matematik 1 ve Matematik 2 sınavlarında, antrenmanlar özellikle yararlıdır. Bu antrenmanlar, konuları kapsamlı bir şekilde ele alır ve farklı soru türleriyle karşılaşmanıza olanak tanır. Antrenmanlarla düzenli çalışma, temel kavramları güçlendirmenize ve zor soruları çözme becerinizi geliştirmenize katkı sağlar.

Ayrıca, antrenmanlar, sınav zamanını etkili bir şekilde yönetmenizi sağlar. Gerçek sınav koşullarını simüle eden antrenmanlar sayesinde, sınav süresini verimli kullanmayı ve baskı altında sakin kalmayı öğrenebilirsiniz.

Dolayısıyla, KPSS Matematik sınavına hazırlanırken antrenmanlarla çalışmak, başarılı olmak için önemli bir adımdır. Antrenmanlara düzenli olarak zaman ayırarak, kavramları pekiştirebilir, sınav formatını kavrayabilir ve sınav başarınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende aynı durumdayım matematikle uzaktan yakından hiç alakam yok. Kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum. Geçenlerde antremanlarla matematik kitabı biraz inceleme fırsatım oldu biraz çalışılırsa olur gibi fakat kpss müfredatına uygun mu onu bilmiyorum hangi kitabından başlamam lazım onuda bilmiyorum. kpssye az bir zaman kaldı acaba başarabilir miyiz? Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Işık Adam

Bende aynı durumdayım matematikle uzaktan yakından hiç alakam yok. Kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum. Geçenlerde antremanlarla matematik kitabı biraz inceleme fırsatım oldu biraz çalışılırsa olur gibi fakat kpss müfredatına uygun mu onu bilmiyorum hangi kitabından başlamam lazım onuda bilmiyorum. kpssye az bir zaman kaldı acaba başarabilir miyiz? Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Matematiksiz hazırlanmak zoruma gidiyorum hocam. Aynı dertteyiz. Kitaplara da hiç güvenim yok kitapla matematik bir yere kadar olur gibi. Yine de bir şansımı denicem alıp.
  • bence matematik gözünüzü korkutuyor aslında bir kaç temel şey var onları bilirseniz 10 15 soru çok rahat yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

bence matematik gözünüzü korkutuyor aslında bir kaç temel şey var onları bilirseniz 10 15 soru çok rahat yapabilirsiniz.

haklısınız hocam. Fakat bugüne kadar matematiği sevdiren hiç hocaya denk gelmedim. Hepside sert karakterli mat. Anlamadığınızı anlayınca ilgilenmeyen insanlardı. Haliyle bizde üstüne düşmeyince temeli atamadık. Sizin kpss matematik bilginiz var gibi daha önce hiç baktınız mı? Bilmiyorum antrenmnlarla matematik kitabındaki konulardan soru çıkar mı? Kolay olan konulardan yavaş yavaş çalışmaya başlasak.

• Işık Adam I kullanıcısına yanıt
    evet hocam malesef haklısınız. matematik hocalarımın hiç birine hakkımı helal etmiyorum.

benim matematiğim süper değil orta derece diyebilirim, ben de soru çözerek geliştirmeye çalışıyorum.

bu antrenmanlarla matematik kitabını bir kitapçıda gördüm aldım inceledim yeni başlayanlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum. hatta kitapçı abi eğer yalan söylemediyse sosyalci bir kız 0 matematikle başlamış ve sınavda 22 matematik neti yapmış adamın dediği buydu.

tüm ösym sınavlarında 10 tane falan basit matematik soruyorlar yani temel şeyleri soruyorlar 10 civarı da geri kalan sorular orta - zor çok zor sorular zaten çok zor sorulara yapacak bişey yok ama bence hiç bilmeyen birisi temel şeyleri öğrendikten sonra 10 soru ve üzerini çok rahat yapar. tabi çok fazla soru çözerse daha fazla yapar soru tipleri benzer zaten.

ben bir de youtube da şenol hocayı tavsiye ediyorum çok güzel anlatıyor.

• Ben almıştım o kitaptan hemen 1. Kitabıyla başlayın derim o bitince 2. Kitabına geçersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. kitap temel atmak isteyenler için ideal bi kitap.
    2-3-4. kitaplar YGS-LYS için.
    Kpss müfredatını bilmiyorum ama 1.kitap size baya bi temel attırır. En baştan anlatıyor. Toplama çıkartma çarpma bölme işlem önceliği rasyonel sayı üslü sayı karekök çarpanlara ayırma vs vs bu konular bulunur. Çokta güzel anlatılmıştır. 0 isen alınır :)

• Matematiği sevmeniz için takip ettiğim ve önerebileceğim bir hoca Buğra Ayan'dır, Youtube'dan bulabilirsiniz
  • 1-2 YGS için o kitapların. Ki KPSS soruları YGS sorularından daha ağır oluyor genel olarak. Temel atmak için tabii ki iyi ama onunla bırakmamak lazım.
    bu kitaptan sonra karekök sıfır matematik kitabını da tavsiye ederim.
  • hafıza teknikleri işinizi görür sizin bi bakın isterseniz uzaktanegitim.com
  • Bence beş para etmez bir kitap.Bir sürü soru var ama örnek ve çözümlü çok az var.Madem bir kitap yazdın adam akıllı her soru tipinden örnek ver.Bazen sorulara bakıyorum çözemediklerim hakkında herhangi bir ipucu yok.Sanki test kitabı.
    Kitap yazacaksan konuyla ilgili tüm bilgileri ver.Eksik bir kitap paranıza yazık.
  • Bu kitabı arkadaşın önerisiyle aldım ama çok pişman oldum. Unuttuğum yerleri hatırlamak için kitaba göz atarım diyordum ama konuları özetin özetini çıkararak anlatmaya çalışmışlar. Saçma sapan bi muhabbet havası vermeye çalışmışlar. konuyu anlatmadan alıştırma yapmanın mantığı nedir anlamadım. Ben zaten konuyu öğrenmek için almışım öğretmediğin konunun sorusunu nasıl çözmemi bekliyorsun. Mat2 çalışmak isteyenlere kesinlikle uzak durmalarını öneririm. Kitabın kalitesini görmek istiyorsanızda 2. Kitabın 43. Sayfasındaki fonksiyonlar konusunun anlatımına bi göz atın. Konunun ne kadar önemli olduğunu söyleyip durmuş ama doğru düzgün bi anlatım yok. Türev integral Limit ve karmaşık sayı çalışacam. Oralara göz gezdirmedim daha ama umutsuzum bu kitaptan öğrenme konusunda.

• Birde temel atmak için iyi kitaptır diyenlerin nasıl bir temel atma mantığı var anlamadım. Bu kitapla atılan temele kat çıkılmaz arkadaşlar. Bir çok eksik kalır geride. Harcanılan zamana yazık olur.

• Eğer matematiğiniz fena haldeyse işlem hatanız çok ve hızınızda yerlerdeyse alın bence. Çalışmaya başlanacak ilk kitap.
    Ama Türkiye derecesi filan düşünüyorsanız işinizi görmez. Ben söyliyeyim de. Sonra demedi demeyin:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.