Şimdi Ara

ANYCOOL f988 telefonun tv kanal sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANYCOOL f988 telefonun tv kanal sayısı 15 midir? yoksa 75 midir? Bu telefonun özellikleri nelerdir. Bilen arkadaşlar ayrıntılı izah ederseniz sevinirim. Şimdiden tşk.ler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 18 Ağustos 2008; 14:25:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanery

ANYCOOL f988 telefonun tv kanal sayısı 15 midir? yoksa 75 midir? Bu telefonun özellikleri nelerdir. Bilen arkadaşlar ayrıntılı izah ederseniz sevinirim. Şimdiden tşk.ler...

kimse bilen yokmu arkadaşlar, bilenler yazsın lütfen..
  • Arkadaşım 25 tane tv kaydı var bende 1 hafta oldu bunu alalı..
    Benimde bir sorum var sende bunu cevapla ...

http://forum.donanimhaber.com/m_25767186/tm.htm
    "
    Anycool F988 i alalı bir hafta oldu sorunsuz gayet güzel çalışıyor...Menuleri daha yeni yeni kurcalıyorum

Tek sorunum sanırım usb kablosundan bağlanınca sadece usb den şarj oluyor.Sanırım usb den bağlanınca telefona müzik fln atılabiliyormuş, işte bende o ekran yada o menü açılmıyor, direkt telefon şarj etmeye başlıyor kendini.Acaba bunu nasıl düzeltebilirim..Bir ayarı varmı? *#3646633# den girdim bişeyler yaptım ama yok, pekte bişey anlamıyorum açıkcası sanırım uart ayarlarında bi sorun var...

Ayrıca şunu sorayım, bu anycool f988 in yanındaki giriş ne girişi??? "

böyle başlık açmıştım... Sende bu sorun varmı, usb kalbosunu takınca telefonun bilgisayar bağlanıyormu...

• ANYCOOL MARKASININ BÖYLE BİR TELEFON MODELİ YOK..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufpb

Arkadaşım 25 tane tv kaydı var bende 1 hafta oldu bunu alalı..

"
    Anycool F988 i alalı bir hafta oldu sorunsuz gayet güzel çalışıyor...Menuleri daha yeni yeni kurcalıyorum

Tek sorunum sanırım usb kablosundan bağlanınca sadece usb den şarj oluyor.Sanırım usb den bağlanınca telefona müzik fln atılabiliyormuş, işte bende o ekran yada o menü açılmıyor, direkt telefon şarj etmeye başlıyor kendini.Acaba bunu nasıl düzeltebilirim..Bir ayarı varmı? *#3646633# den girdim bişeyler yaptım ama yok, pekte bişey anlamıyorum açıkcası sanırım uart ayarlarında bi sorun var...

böyle başlık açmıştım... Sende bu sorun varmı, usb kalbosunu takınca telefonun bilgisayar bağlanıyormu...

USB Kablosunu PC ye takınca ;
    -yıgın bellek
    -web kamera
    -veri portu
    çıkıyor. Bu 3 secenekten (Yıgın bellek) üzerinde iken tlf nun tamam tuşuna basarsan tlf içindeki hafıza kartına girebilir mp3 ve foto yüklersin veya PC'ye aktarabilirsin.

(Web kamera) ile internette kamera olarak kullanabilirsin.

(Veri Portu )ile PhoneSuite programına baglanıp hafıza kartı ile tlf'un içerisindeki dosyalara ve telefon numaraları ve isim kayıtlarına ulaşabilirsin.

Eğer PC ile çalışırken yelefonu PC ye takıp şarj olmasını istersen Tlf'un geri tuşuna bas, şarj olur.

Ben bunları PC de yapabiliyorum.

Anycool f988 in yanındaki girişin ne oldugunu bende bilmiyorum. Ancak ADSL cihazlarındaki reset yeri gibi geldi bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 21 Ağustos 2008; 23:33:50 >

• çin malı işte ne beklersiniz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufpb

Arkadaşım 25 tane tv kaydı var bende 1 hafta oldu bunu alalı..

"

sol yandakı gırıs nokıa ınce uclu sarj cıhazıyla sarj etmeye yarıyor

usb sorununuz ıcınde fabrıka ayarlarına donun duzelmesı gereklı
    sıfresı 1122

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sol yandakı gırıs nokıa ınce uclu sarj cıhazıyla sarj etmeye yarıyor

usb sorununuz ıcınde fabrıka ayarlarına donun duzelmesı gereklı
    sıfresı 1122

demişsiniz ancak ben hiç ayar değişikliği yapmadım ki. Zaten fabrika ayarlarında. Bilgisayarın telefonu görmesi ile fabrika ayarlarına dönülmesinin mantığını anlayabilmiş değilim. Telefonu taktığımızda bilgisayarın bu takılan cihazı algılaması gerekiyor.
  • Peki arkadaşlar bu f988=Z10=Z300 birbirinin aynı modelleri olan telefonlar bilgisayara takılı iken kaç saatte şarj oluyor. Benim telefonun elektrik şarj aleti şarj etmiyor. Normalde prize taktığımda üzerindeki kırmızı ışık yanıyor ancak şarj olmuyor. Bunun sebebi nedir?
    Satıcıya durumu bildirdim eğer arızalı ise yeni şarj aleti istedim.
  • KIRMIZI OLARAK YANAR SARJ TAMAMLANDIĞINDA SARI OLUR SEN SARJ OLDUĞUNU ANLAMASSIN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

KIRMIZI OLARAK YANAR SARJ TAMAMLANDIĞINDA SARI OLUR SEN SARJ OLDUĞUNU ANLAMASSIN..

Telefona bakınca şarj oldugu anlaşılır.
  • yani...
    benımde sarj aletımde ısık falan yok...
    sarj aletlerı mp3 playerlar ıcın getırılmıs olan eskı sarjlar...
    220v to 5v usb chargerlar...

kac saate sarj olur?

piliniz kac w ve kac mah
    sarj cıhazınız kac w ve kac mah
    pılınızın nekadarı dolu nekadarı bos?
    bunların ıkısı dgru cevaplansa bıle

pılınızın ve sarj aletınızın uzerındekı degerler gercekmı :)
    ve pılın nekadarının dolu oldugu cevaplanması zor sorular

oyuzden kımse sıze şukadar saat dıyemez
    dıyende yalan soyler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.