Bildirim
ANYCOOL f988 telefonun tv kanal sayısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: osmanery
ANYCOOL f988 telefonun tv kanal sayısı 15 midir? yoksa 75 midir? Bu telefonun özellikleri nelerdir. Bilen arkadaşlar ayrıntılı izah ederseniz sevinirim. Şimdiden tşk.ler...
kimse bilen yokmu arkadaşlar, bilenler yazsın lütfen.. -
Arkadaşım 25 tane tv kaydı var bende 1 hafta oldu bunu alalı..
Benimde bir sorum var sende bunu cevapla ...
http://forum.donanimhaber.com/m_25767186/tm.htm
"
Anycool F988 i alalı bir hafta oldu sorunsuz gayet güzel çalışıyor...Menuleri daha yeni yeni kurcalıyorum
Tek sorunum sanırım usb kablosundan bağlanınca sadece usb den şarj oluyor.Sanırım usb den bağlanınca telefona müzik fln atılabiliyormuş, işte bende o ekran yada o menü açılmıyor, direkt telefon şarj etmeye başlıyor kendini.Acaba bunu nasıl düzeltebilirim..Bir ayarı varmı? *#3646633# den girdim bişeyler yaptım ama yok, pekte bişey anlamıyorum açıkcası sanırım uart ayarlarında bi sorun var...
Ayrıca şunu sorayım, bu anycool f988 in yanındaki giriş ne girişi??? "
böyle başlık açmıştım... Sende bu sorun varmı, usb kalbosunu takınca telefonun bilgisayar bağlanıyormu...
-
ANYCOOL MARKASININ BÖYLE BİR TELEFON MODELİ YOK.......... -
quote:
Orjinalden alıntı: yusufpb
"
Anycool F988 i alalı bir hafta oldu sorunsuz gayet güzel çalışıyor...Menuleri daha yeni yeni kurcalıyorum
Tek sorunum sanırım usb kablosundan bağlanınca sadece usb den şarj oluyor.Sanırım usb den bağlanınca telefona müzik fln atılabiliyormuş, işte bende o ekran yada o menü açılmıyor, direkt telefon şarj etmeye başlıyor kendini.Acaba bunu nasıl düzeltebilirim..Bir ayarı varmı? *#3646633# den girdim bişeyler yaptım ama yok, pekte bişey anlamıyorum açıkcası sanırım uart ayarlarında bi sorun var...
böyle başlık açmıştım... Sende bu sorun varmı, usb kalbosunu takınca telefonun bilgisayar bağlanıyormu...
USB Kablosunu PC ye takınca ;
-yıgın bellek
-web kamera
-veri portu
çıkıyor. Bu 3 secenekten (Yıgın bellek) üzerinde iken tlf nun tamam tuşuna basarsan tlf içindeki hafıza kartına girebilir mp3 ve foto yüklersin veya PC'ye aktarabilirsin.
(Web kamera) ile internette kamera olarak kullanabilirsin.
(Veri Portu )ile PhoneSuite programına baglanıp hafıza kartı ile tlf'un içerisindeki dosyalara ve telefon numaraları ve isim kayıtlarına ulaşabilirsin.
Eğer PC ile çalışırken yelefonu PC ye takıp şarj olmasını istersen Tlf'un geri tuşuna bas, şarj olur.
Ben bunları PC de yapabiliyorum.
Anycool f988 in yanındaki girişin ne oldugunu bende bilmiyorum. Ancak ADSL cihazlarındaki reset yeri gibi geldi bana .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 21 Ağustos 2008; 23:33:50 >
-
çin malı işte ne beklersiniz ki -
quote:
Orjinalden alıntı: yusufpb
"
sol yandakı gırıs nokıa ınce uclu sarj cıhazıyla sarj etmeye yarıyor
usb sorununuz ıcınde fabrıka ayarlarına donun duzelmesı gereklı
sıfresı 1122
-
sol yandakı gırıs nokıa ınce uclu sarj cıhazıyla sarj etmeye yarıyor
usb sorununuz ıcınde fabrıka ayarlarına donun duzelmesı gereklı
sıfresı 1122
demişsiniz ancak ben hiç ayar değişikliği yapmadım ki. Zaten fabrika ayarlarında. Bilgisayarın telefonu görmesi ile fabrika ayarlarına dönülmesinin mantığını anlayabilmiş değilim. Telefonu taktığımızda bilgisayarın bu takılan cihazı algılaması gerekiyor. -
Peki arkadaşlar bu f988=Z10=Z300 birbirinin aynı modelleri olan telefonlar bilgisayara takılı iken kaç saatte şarj oluyor. Benim telefonun elektrik şarj aleti şarj etmiyor. Normalde prize taktığımda üzerindeki kırmızı ışık yanıyor ancak şarj olmuyor. Bunun sebebi nedir?
Satıcıya durumu bildirdim eğer arızalı ise yeni şarj aleti istedim. -
KIRMIZI OLARAK YANAR SARJ TAMAMLANDIĞINDA SARI OLUR SEN SARJ OLDUĞUNU ANLAMASSIN.. -
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN
KIRMIZI OLARAK YANAR SARJ TAMAMLANDIĞINDA SARI OLUR SEN SARJ OLDUĞUNU ANLAMASSIN..
Telefona bakınca şarj oldugu anlaşılır. -
yani...
benımde sarj aletımde ısık falan yok...
sarj aletlerı mp3 playerlar ıcın getırılmıs olan eskı sarjlar...
220v to 5v usb chargerlar...
kac saate sarj olur?
piliniz kac w ve kac mah
sarj cıhazınız kac w ve kac mah
pılınızın nekadarı dolu nekadarı bos?
bunların ıkısı dgru cevaplansa bıle
pılınızın ve sarj aletınızın uzerındekı degerler gercekmı :)
ve pılın nekadarının dolu oldugu cevaplanması zor sorular
oyuzden kımse sıze şukadar saat dıyemez
dıyende yalan soyler...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dust absorber ne demek
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- iphone kişileri sime aktarma
- imeili cihaz kimlik bilgilerinin değiştirilmesi
- elektromanya güvenilir mi
- en iyi telefon kılıfı markaları
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- en iyi powerbank markaları
- turkcell t10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X