Bildirim
anycool t828 sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yorum yazan yokmu arkadaslar yardım edinnnnn -
başka bir batarya takıp denedinmi çalışıyormu o zaman?diye sormuştımki gözümden kaçmış değiştirmişsinde bataryayı...teknik servisde anlaşılır ancak ne olduğu ama bence telefon cozlamış görünüo maalesef..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 31 Ocak 2009; 2:06:03 > -
iyiki vazgeçmnişim bu telefonlardan almaktan -
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
iyiki vazgeçmnişim bu telefonlardan almaktan
aynı telefonu bende kullanıyor çokta memnunun belkide hor kullanmaktandir tavsi ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisimtrak -- 4 Şubat 2009; 2:44:52 > -
telefonu gözümgibi kullandım hiç bir yere carpmadı ve düşmedi 2, bataryayıda taktım calısmıor su an serviste servisten gelsin çöpe -
bende bgun aldım gayette memnnum bu zamana kadar bosunayüksek paralar vermisiz markalara:) -
telefonun aldıgı son hali bir iki gün sonra göstercem -
biradan fotolarını koycam bekleynn -
işte son hal
-
yorumlarınısı bekliorum (bu arada telin imeisinin yazdıgı yeri kopartıp attıım -
telefonu elime yapılmamıs gnderdiler bnde parcaladım -
teknik servis gnderdi kullanıcı hatası ddiler geri gndrdiler servis formu hakkında bilgim yok (bu arada srvis formu kagıtlarını attım sanırsam) -
onlar var fakat attım rsm leri koyma amacım halini görünüs die -
HAYROLA..... MEHMET BEY quote]Orjinalden alıntı: Mehmet397
Elveda Çin Malı Telefonlar
Orjinalden alıntı: arda89
general mobile lerde ne zamandan beri tv vardı yada vardıda bizimmi haberimis yoqtu en iyisi anycool d7000 pişmam olmassıns
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 28 Mart 2009; 21:46:51 > -
parçaladıgınız telefonun tus takımına talıbım tabı uygun bır fıyata aynısı bende var ama ust taraftakı tus takımın rengı gıttı yazık etmıssın telefona bu arada kırmak neyın cozumu kı baska yerde baska telefoncuya goturseydın keske sok fılan gerı donebılırdı neyse
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dust absorber ne demek
- powerbank resetleme
- imeili cihaz kimlik bilgilerinin değiştirilmesi
- telefon çalmadan kapanıyor neden
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
- turkcell t10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X