Şimdi Ara

anycool t828 sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecen gün t828 imle müzik dinlerken telefon aniden kapandı şarjla alakalı bir şey deildi çünkü şarj %100 doluydu bataryayı deistirdim gene acılmadı telefoncuya verdim servise gönderdi sizce telefonuma ne olmus olabilir herhangi bir yanık izi de yok

anycool t828 sorunu

• yorum yazan yokmu arkadaslar yardım edinnnnn
  • başka bir batarya takıp denedinmi çalışıyormu o zaman?diye sormuştımki gözümden kaçmış değiştirmişsinde bataryayı...teknik servisde anlaşılır ancak ne olduğu ama bence telefon cozlamış görünüo maalesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 31 Ocak 2009; 2:06:03 >
  • iyiki vazgeçmnişim bu telefonlardan almaktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

iyiki vazgeçmnişim bu telefonlardan almaktan

aynı telefonu bende kullanıyor çokta memnunun belkide hor kullanmaktandir tavsi ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisimtrak -- 4 Şubat 2009; 2:44:52 >
  • telefonu gözümgibi kullandım hiç bir yere carpmadı ve düşmedi 2, bataryayıda taktım calısmıor su an serviste servisten gelsin çöpe
  • bende bgun aldım gayette memnnum bu zamana kadar bosunayüksek paralar vermisiz markalara:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonun aldıgı son hali bir iki gün sonra göstercem
  • biradan fotolarını koycam bekleynn
  • işte son hal

anycool t828 sorunu

anycool t828 sorunu
  • yorumlarınısı bekliorum (bu arada telin imeisinin yazdıgı yeri kopartıp attıım
  • telefonu elime yapılmamıs gnderdiler bnde parcaladım
  • teknik servis gnderdi kullanıcı hatası ddiler geri gndrdiler servis formu hakkında bilgim yok (bu arada srvis formu kagıtlarını attım sanırsam)
  • onlar var fakat attım rsm leri koyma amacım halini görünüs die
  • HAYROLA..... MEHMET BEY quote]Orjinalden alıntı: Mehmet397

Elveda Çin Malı Telefonlar

Orjinalden alıntı: arda89

general mobile lerde ne zamandan beri tv vardı yada vardıda bizimmi haberimis yoqtu en iyisi anycool d7000 pişmam olmassıns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 28 Mart 2009; 21:46:51 >
  • parçaladıgınız telefonun tus takımına talıbım tabı uygun bır fıyata aynısı bende var ama ust taraftakı tus takımın rengı gıttı yazık etmıssın telefona bu arada kırmak neyın cozumu kı baska yerde baska telefoncuya goturseydın keske sok fılan gerı donebılırdı neyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.