Bildirim
Anycool T828-T818-D6000i.Hangisini Tercih edersiniz??
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Senin Beklentilerine göre değişir ama ben olsam T818 alırım. -
Beklentilerim ses+tv+3g
bunların 3 ünü kapsaması yeterli.en çok önemli olan ses ama..kulaklık çıkışı o kadar önemli değil benim için hoparörler sesi kuvvetli olmasını istiyorum. -
ARKADAŞIM BU YAZDIĞIN TELEFONLERIN HİÇ BİRİNDE 3G YOK 3G OLMASI İÇİN UMTS--YADA FREKANS HIZI 2100 OLMASI GEREKİYOR....DİKKATLİ OL EĞER ALICIYSAN...KANMA ......KESİNLİKLE 3G YOK.....BUNLARDAKİ İKİNCİ KAMERA YANLIZCA TRAŞ OLMAK İÇİN KULLANILIYOR...BİLGİLERİNE.... -
bunların hepsinin sar değeri yüksek bildiğim kadarı ile hiç birisini önermem yalnız illa alırım sağlık benim sağlığım dersen anycoolun yeni modelleri mevcut hem daha kibar hem daha şekil ve özellikli -
Hocam Sağlığına Yazık..Sar Değeri Yüksk....Böyle Telefonlara Para Vermeyin Pişman Olmayın Derim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X