Şimdi Ara

AOBP Bu yıl da geçerli ise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AOBP bu yıl da geçerliyse okuldan gelen puanlar 75 üzerinden mi olacak yoksa 60 mı? alan içi-dışı farkı olacak mı?
    Yani, minimum 15 puanlık puan düşüşü gerçekleşecek mi?

Lütfen bilgisi olan birisi cevaplasın. Ben şu anda dehşet içindeyim, zaten mezuna kalmıştım (+1 yıl da geç başlamıştım) bu yıl da olmazsa iyice zora düşeceğim.

• takipp.. 75 üzerindenmi tekrar okul 1.liği geliyor ona göre 27puan artacak.
  • daha belli değil arkadaşlar henüz hiç birşey değişmiş değil ösym sitesini takip etmeliyiz
  • Ya degisirse tam puan 60 olacak 75 degil.Bu kesinlikle dogrudur.Kasimdaki yasaya geri donulecek diyor.Kasimdaki yasada okul puani max 60 puandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aobp tekrar geçerli olursa 60 üzerinden olur arkadaşlar. Haberde ilk kılavuza göre yapılacak demiş milletvekili. 75 üzerinden alacağımız puanları 0,8 ile çarpıp buluruz
  • obp ye geçişle alakası yok ondan önce zaten 60 olmuştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alan dışı falan kalktı puan kırılması yok yani
  • alan içi alan dışını ne karıştırıyorsunuz yavrucum o kalktı senenin başında,burada konuşulan aobp mi yoksa diploma puanı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

alan içi alan dışını ne karıştırıyorsunuz yavrucum o kalktı senenin başında,burada konuşulan aobp mi yoksa diploma puanı mı

eminsiniz değil mi bundan?puan kırılması yaşamayacağız alan dışı tercih ederken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

quote:

alan içi alan dışını ne karıştırıyorsunuz yavrucum o kalktı senenin başında,burada konuşulan aobp mi yoksa diploma puanı mı

eminsiniz değil mi bundan?puan kırılması yaşamayacağız alan dışı tercih ederken?

tabi ki yaşamıyacaksın herkese 0,12
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

quote:

tabi ki yaşamıyacaksın herkese 0,12

peki teşekkürler
  • peki 15-60 mı olur 30-60 mı ?
  • Arkadaşlar bu aobp bütün düz liseliler için kötü mü? Mesela ben 2008 öss de 80 puan üzerinden 70 almam gerekirken 72 almıştım. Şimdi okuldan 51 bekliyorum. Bu sene aobp nin dönmesi beni kötü mü etkileyecek yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

peki 15-60 mı olur 30-60 mı ?

15-60
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

peki 15-60 mı olur 30-60 mı ?

15-60

Eski haline gelirse 12-60 olacak katsayı 0.12 olduğu için.Büyük haksızlık olacak uçurum var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.