Şimdi Ara

AOBP geri geldii! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
6
Favori
28.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imam hatip lisesinde okuyup bana ahkam kesmeyin herkes biliyor ki anadolu ve fen lisesine giden bizim gibiler kaybedecek ha benim puanın düşüktü işime gelirdi ama haksızlık yapıldı fen ve anadolulara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler abbas güçlünün sitesindede var.boş bir haber değil.bu sene uygulanmayacak bu sistem rahat olalım:)

http://www.abbasguclu.com.tr/osys/osymden_geri_adim.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

arkadaş benim okulda girdiğim sınavla,senin okulda girdiğin sınav bir mi önce onu sorgulayacağız.
    sen şimdi diyorsun bak sen zaten çalışmışsın,her türlü geçeceksin beni,bu puan haksızlık diye.ulan bak işte zaten çalışmışım,seni her türlü geçmem lazım,bu puan sistemi değiştirilip,seni niye bana yaklaştırıyorlar ki.kendi ağzınla diyorsun,çalışmışsın iyi eğitim almışsın diye.zorluğu çeken benim,her gün ebesinin şeyinden kalkıp 1 saat yol çekip okula giden benim.ama bakıyorum ki evimin dibindeki liseye giden mezunların yarısı benden daha iyi bir diploma notuna sahip.arkadaş,nasıl savunabiliyorsunuz şu yeni sistemi.birde yüzsüzce diyor ki yok siz zaten öndesiniz her türlü yaptığınız hak yemektir.senin açından pozitif olan durum haklılık oluyorsa,zaten sanada yazıklar olsun,

konunun özeti budur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

Imam hatip lisesinde okuyup bana ahkam kesmeyin herkes biliyor ki anadolu ve fen lisesine giden bizim gibiler kaybedecek ha benim puanın düşüktü işime gelirdi ama haksızlık yapıldı fen ve anadolulara.

herkes senin gibi düşünse keşke kardeşim.bu milletin menfaatçiliği yakacak bu ülkeyi...
  • quote:

arkadaş benim okulda girdiğim sınavla,senin okulda girdiğin sınav bir mi önce onu sorgulayacağız.
    sen şimdi diyorsun bak sen zaten çalışmışsın,her türlü geçeceksin beni,bu puan haksızlık diye.ulan bak işte zaten çalışmışım,seni her türlü geçmem lazım,bu puan sistemi değiştirilip,seni niye bana yaklaştırıyorlar ki.kendi ağzınla diyorsun,çalışmışsın iyi eğitim almışsın diye.zorluğu çeken benim,her gün ebesinin şeyinden kalkıp 1 saat yol çekip okula giden benim.ama bakıyorum ki evimin dibindeki liseye giden mezunların yarısı benden daha iyi bir diploma notuna sahip.arkadaş,nasıl savunabiliyorsunuz şu yeni sistemi.birde yüzsüzce diyor ki yok siz zaten öndesiniz her türlü yaptığınız hak yemektir.senin açından pozitif olan durum haklılık oluyorsa,zaten sanada yazıklar olsun,

oksyi kazanamayan össye kayıt olmasın o halde. bunu demeye çalışıyosunuz.

ayrıca abbas güçlü de milliyetten alıntı haber yapıyor. herhangi bir resmi kurum değil adam

• Sistemin ikisi de saçma,sınavın kendisi saçma zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

oksyi kazanamayan össye kayıt olmasın o halde. bunu demeye çalışıyosunuz.

ayrıca abbas güçlü de milliyetten alıntı haber yapıyor. herhangi bir resmi kurum değil adam

oks yi kazanamayana ayrıcalık neden peki?

• quote:

Çok doğru söylemişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddprell

quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

Imam hatip lisesinde okuyup bana ahkam kesmeyin herkes biliyor ki anadolu ve fen lisesine giden bizim gibiler kaybedecek ha benim puanın düşüktü işime gelirdi ama haksızlık yapıldı fen ve anadolulara.

herkes senin gibi düşünse keşke kardeşim.bu milletin menfaatçiliği yakacak bu ülkeyi...

ya nasıl sığ bir düşünce bu. çalışan adam zaten yapacak, bütün yaygarayı tembel tenekeler koparıyor, hayatı boyunca şu alacağı 50-60 puana güvenerek çalışıyor. komple obp diye bir şey kalkmış olsaydı ne yapacaktınız çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

Orijinalden alıntı: ascak

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: ascak

Gençler oksde 462 puan yaptım. İmam hatip lisesinde okuyorum.
    Tabiki sizin Ağırlırlıklı adaletsiz puanınıza değişmem okulumu ama AOBP adeletsizliktir.
    Ben başörtümle okudum lisemde paşa paşa.
    Şimdi yine ygs lys puanımla iddaalıyım ama fen lisesindeki sonuncu adam benden düşük puan yapıp okul puanıyla önüme geçerse hakka girmiş olur. Ki ben o puanı okulda adam akıllı fen mat dersleri görmeden yaptıysam. Anlatabiliyor muyum ?

Bunun hesabı da er geç sorulur.

AOBP ADALETSİZLİKTİR.

Ozaman 6-7-8. Sinifta essek gibi ders calisip fen lisesine giden , orada da ancak 70 ortalamayi zor yapip anadolu veya duzdeki adamlara gecilen fen liseliye ne drmeli ? Keske ben fen lisesine deilde duz liseye gitmseymisim orda cakardim 95 ortalamayi ohhh .

Basortunle okudun da bisey mi oldu ? 13-16 yasindaki cocuga basortu taktiran ailende suc sende deil.

Biz de calısmadan yapmadık heralde o puanı, okul puanı yüksek pek çok anadolu lisesine girebilirdim ben.
    Benim ihl ye gitmek için sebebim vardı, bir kısıtlanmışlık vardı. (detaya girmeyeceğim konu bu değil)
    Ama sizin yok gitseydiniz düz liseye tutan mı oldu ?

Konuyu da carpıtmayın.

ee 462 puan yapıp ihl de yattınmı? yatmadıysan her türlü o lisede kafaya oynayıp 57 58 puan alırsın zaten.

Bana iyi bir puan gelecek zaten. Ama ben bencillik yapıp oh , puanım iyi sistem böyle yürüsün demem, diyemem.
    Benim gibi birçok öğrenci var hakkı yenen. Okulumda övdüğünüz anadolu liselerindeki öğrencilerden daha çok net yapanlar var.
    Sadece benim okulumda değil, birçok düz ve meslek lisesinde hal böyle.

Sonuç olarak; AOBP adaletsizliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

12 puanım geri geldi demek. AOBP haksızlık diyeceğinize okul puanı kaldırılsın diyin bir tarafınız yiyorsa. Sizin istediğiniz eşitlik değil. Bir kısımın özellikle düşürülüp diğer kısmın yükseltilmesini istiyorsunuz.

Madem imam hatip okudun git kendi mesleğini yap imam filan ol veya arapça tercümanlık filan yap hepsinde de iyi para var, o okullara sizi kimse zorla sokmadı ne hakla mühendislik filan isteyip bunca sene garip garip sınavlarla ağzına edilen adamların haklarını alma hakkını kendinizde bulduğunuzu sanırsınız anlamam.

Başörtüsüyle okumuş bir de hahahah çok büyük marifet anasını satayım, düşünce tarzına bak. Zaten başörtüsüz okuyan herkes fahişeydi de bunu bir de marifet gibi söylüyorsunuz.

Hocam ortada kesin bise yok sadece bi haber osym aciklama yapmadi sabah osymyi aradim kadin haberin yalan oldugunu soyledi. 2 haftaya belli olur gerceksede bence .

• oldu olacak hac kurası gibi bi' sisteme geçsinler.
  • beyler hadi oldu diyelim gelen okul puanı artar mı düşer mi yeni sisteme göre 57,5 diploma notuna 34,5 puan gelicekti eskisinde ne gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantrt

quote:

12 puanım geri geldi demek. AOBP haksızlık diyeceğinize okul puanı kaldırılsın diyin bir tarafınız yiyorsa. Sizin istediğiniz eşitlik değil. Bir kısımın özellikle düşürülüp diğer kısmın yükseltilmesini istiyorsunuz.

Madem imam hatip okudun git kendi mesleğini yap imam filan ol veya arapça tercümanlık filan yap hepsinde de iyi para var, o okullara sizi kimse zorla sokmadı ne hakla mühendislik filan isteyip bunca sene garip garip sınavlarla ağzına edilen adamların haklarını alma hakkını kendinizde bulduğunuzu sanırsınız anlamam.

Başörtüsüyle okumuş bir de hahahah çok büyük marifet anasını satayım, düşünce tarzına bak. Zaten başörtüsüz okuyan herkes fahişeydi de bunu bir de marifet gibi söylüyorsunuz.

Hocam ortada kesin bise yok sadece bi haber osym aciklama yapmadi sabah osymyi aradim kadin haberin yalan oldugunu soyledi. 2 haftaya belli olur gerceksede bence .

Muhtemelen iptal edilir hukuksal açıdan bakılınca bu yapılanın elle tutulur yanı yok. Edilmese bile pek umrumda değil, yurtdışı yolları gözüktü bana.

• AOBP'e göre 57,5 diploma notuna kaç puan gelir
  • eski sistemde 75 üzerinden 63 geliyodu, 60 üzerinden 45 geliyor.
    hangi durumda avantajlıyım?
  • quote:

quote:

quote:

Muhtemelen iptal edilir hukuksal açıdan bakılınca bu yapılanın elle tutulur yanı yok. Edilmese bile pek umrumda değil, yurtdışı yolları gözüktü bana.

İptal edilmiş, adamlar saman altından iş yürüttüklerinden duyuru koymamışlar ama klavuzu değiştirmişler.

• quote:

quote:

quote:

Hayirlisi olsun sevindim senin adina hangi ulkeyi dusunuosun. Bu salak sistemle ugrastiriolar insanlar gencligini yasayamiyor yurtdisinda bole bi sistem yok almanyada lise son konusu koklu sayilar bizdekine bak integral. G.tumemi sokcam integrali ne isime yaricak asosyal olup cikioruz bunlari orenelim derken dunyadaki en zor sistem bize uygulanan ulan sat sinavina bakiorum yurtdisinda yapilan bide bize yaptiklarina daglar kadar fark var neyse hayirlsi olsun hocam .

• Hala aobp adaletsizliktir diyorlar yaa!! Yavv kardesim ben anadolu lisesine girmek icin g.tumu yirttim orta okulda.Ama benim yanimdaki arkadaslarim lay lay lom takilipta duz liseye gittlier ve aldigi sisirme sozlulerle benden daha fazla okul puani alicakti aobp nin kalkmasiyla.ASIL ADELETSIZ OLAN BU...

Olmasi gerekn aobp nin tekrar geri gelmesi!.

• ne oldu şimdi olay ne tam olarak bu sene bu sistem uygulanıyo mu yoksa eskisi gibi devam mı ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.