Şimdi Ara

AOBP geri geldii! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
6
Favori
28.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meclisten geçmiş beyler bu sene aobp. artık herkes sussun :D
  • Ah o yasa gecsin su oh oldu diyen duz liselilerin karsisina gecip en icten kahkahalarimi atcam... Aobp de adaletli degil 10 puanim gene eksik gelcek ama olsun zararin neresinden donsek kardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acan8293

meclisten geçmiş beyler bu sene aobp. artık herkes sussun :D

No ss no guven:)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

quote:

Orijinalden alıntı: yaday1925

dıger konuyada yazdım. Akp nın sadece bır mılletvekılı onerge vermıs rıze mılletvekılı. Buyuk ıhtımalle cocugu bu durumda baya bı gerı dusuyor olsa gerek. Tek basına boyle bı ıse gırmıs yanı kabul edılcegını zannetmıyorum. Cunku bı ay once buyuk bı cogunlukla kabul gordu bu olay. Boyle bı degısıklıge gıtmıcektır akp. Bosuna heycan yapmayın

Benim anladığım değişimin olmayacağı sadece bir yıl erteleme yapılacağı Yani daha önce kabul edilen şeyi değiştirmek değil uygulama dönemini ertelemek

sadece bı senelık oldugundan bıle bellı cıkar koktugu.kesın cocugu fln bu sıstemde zarar gormus. Bı senelık boyle kalsındaaa seneye ıstedıgınızı yapın bnm cocugum ıstedıgı yere gırsın mantıgıyla boyle bı onerge sunmus. Bence kabul edılmıcek. Neyse bekleyıp gorucez

• quote:

Orijinalden alıntı: cibalialp

beyler herşey iyi güzelde bunlar artık nereye kadar gider bilmiyorum. ama bence artık online eğitim ön plana çıkmaya başladı. istediğin yerden istediğin zaman ulaşabiliyorsun. bu konuda çeşitli siteler var ama bencehttp://iyibilir.com/ burada iyi gibi. çünkü girişimcilik ik eğitimleri falan veriyor. ilgili olan arkadaşlar olabilir bakmanızı tavsiye ederim..

alın bunu dışarı

• quote:

quote:

dıger konuyada yazdım. Akp nın sadece bır mılletvekılı onerge vermıs rıze mılletvekılı. Buyuk ıhtımalle cocugu bu durumda baya bı gerı dusuyor olsa gerek. Tek basına boyle bı ıse gırmıs yanı kabul edılcegını zannetmıyorum. Cunku bı ay once buyuk bı cogunlukla kabul gordu bu olay. Boyle bı degısıklıge gıtmıcektır akp. Bosuna heycan yapmayın

Benim anladığım değişimin olmayacağı sadece bir yıl erteleme yapılacağı Yani daha önce kabul edilen şeyi değiştirmek değil uygulama dönemini ertelemek

1 yıl ertelendi sadece evet.
  • quote:

quote:

quote:

sadece bı senelık oldugundan bıle bellı cıkar koktugu.kesın cocugu fln bu sıstemde zarar gormus. Bı senelık boyle kalsındaaa seneye ıstedıgınızı yapın bnm cocugum ıstedıgı yere gırsın mantıgıyla boyle bı onerge sunmus. Bence kabul edılmıcek. Neyse bekleyıp gorucez

bence bi milletvekili böyle açıklama yapmaya cesaret edemez AKPnin kararıdır bu öyleyse de kabul edilir zaten

• Şimdi haberlerde izledim kabul edilmiş
  • quote:

Şimdi haberlerde izledim kabul edilmiş

Gercekten mi ? Kesinlessin artik su lanet olay ya.

• Bu ülkede yaşanmaz
  • kabul edilen ne beyler haberlerde dinlediğinize göre sonuçta okulun önemi olucak mı olmayacak mı yani yeni sistem kabul mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

kabul edilen ne beyler haberlerde dinlediğinize göre sonuçta okulun önemi olucak mı olmayacak mı yani yeni sistem kabul mü

Usta daha belli değil o. Mecliste görüşülür, bir karar çıkar.

Dinlediğim haberde meclisten geçti dendi
  • inşallah emekci kardeslerimizin emekleri bosa cıkmaz:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

kabul edilen ne beyler haberlerde dinlediğinize göre sonuçta okulun önemi olucak mı olmayacak mı yani yeni sistem kabul mü

Usta daha belli değil o. Mecliste görüşülür, bir karar çıkar.

Dinlediğim haberde meclisten geçti dendi

Valla ben de az önce Habertürk'te dinledim öyle bir şey demedi. Ortalıkta çok fazla bilgi kirliliği var ama, o kesin.

Bende Habertürk te dinledim Bu yıl eski sistem uygulanacak dedi

• Şimdi bu sisteme göre, okulda aldığımız notlar ygs,lys'yi etkilemeyecek mi ?
  • BASIN AÇIKLAMASI
    (30 Mayıs 2012)

Kanun Gereği 2012-ÖSYS Kılavuzunun Yeniden Düzenlenmesinin Zorunluluğu

Bilindiği üzere; 11 Nisan 2012 tarih ve 28261 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’la, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun yükseköğretime giriş ve yerleştirmeye yönelik ilgili maddeleri yeniden düzenlenmiştir. Kanunla yapılan düzenlemeler, 2012-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzunun da yeniden düzenlenmesini zorunlu kılmaktadır. Kanun’da “Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.” hükmü bulunmaktadır.

Bu nedenle; Yükseköğretim Genel Kurulunun 17.05.2012 tarihli ve 2012.11.623 sayılı kararı uyarınca 2012-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu zorunlu olarak yeniden düzenlenerek kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

Değerli basınımıza ve kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Klavuz değişmeden hiç bir şey kesin değildir ve klavuz yayında kesinlikle böyle bir şey yok

• sonuç olarak eski sistem devam edicek yani habertürke göre
  • Benim isime geliyo yeni sistem ne yalan soyleyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

quote:

quote:

1 yıl ertelendi sadece evet.

otur ağla

• Bir yıl ertelenirse 12-13 puan gelicek..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.