Şimdi Ara

AOBP geri geldii! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
6
Favori
28.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cibalialp

ya beyler konu dışı ama birşey soracamhttp://iyibilir.com buraya bakan var mı nedir bu ya bana biriniz anlatsın yav benim kafa anlamadım

Reklam yapmayı kesersen belki o kafan alır.
  • “Bu sene öğrencilerin üniversiteye yerleştirilmesi tamamlanıncaya kadar yapılacak puan hesaplamaları AOBP ile düzenlenecek. Öğrencilerimizin mağdur olmasını istemiyoruz, yeni sistem 2013 ÖSYS için geçerli olacak” dedi. 2013 ÖSYS
  • Klavuz değişmediğine göre aobp bu sene dikkate alınmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddprell

quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

Imam hatip lisesinde okuyup bana ahkam kesmeyin herkes biliyor ki anadolu ve fen lisesine giden bizim gibiler kaybedecek ha benim puanın düşüktü işime gelirdi ama haksızlık yapıldı fen ve anadolulara.

herkes senin gibi düşünse keşke kardeşim.bu milletin menfaatçiliği yakacak bu ülkeyi...

ya nasıl sığ bir düşünce bu. çalışan adam zaten yapacak, bütün yaygarayı tembel tenekeler koparıyor, hayatı boyunca şu alacağı 50-60 puana güvenerek çalışıyor. komple obp diye bir şey kalkmış olsaydı ne yapacaktınız çok merak ediyorum.
    mezun olduğum okul sonuncuya bile 60 küsür puan veriyor.bende okuduğum 4 sene boyunca buna güvenerek okul sınavlarını fazla kasmadım 60 65 puana kafidir dedim.bu sisteme geçildiğinde benim günahım ne? hadi onu geçtim yaşadığım bölgede evime yürüyerek 10 dk mesafede kıytırık anadolu liseside vardı ben oraya gitmek yerine servisle 45 dk süren dağın tepesindeki okula gittim ayda 150 lira para verdim 4 sene boyunca(servise) bu paranın bu emeğin amacı neydi o zaman bileydim giderdim anasını satayım evimin dibindeki okula ne anlamı kalırdı böyle olunca? HAK YERİNİ BULDU KARDEŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koz.Maça -- 20 Haziran 2012; 18:43:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omercirak25

“Bu sene öğrencilerin üniversiteye yerleştirilmesi tamamlanıncaya kadar yapılacak puan hesaplamaları AOBP ile düzenlenecek. Öğrencilerimizin mağdur olmasını istemiyoruz, yeni sistem 2013 ÖSYS için geçerli olacak” dedi. 2013 ÖSYS

Kaynak nerede hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAOSEM

Bir yıl ertelenirse 12-13 puan gelicek..

kaç bin demek
  • biri başka bi şey söylüyo diğeri başka bi şey bu nasıl iş ya
  • 2012-2013 eğitim yılını etkiliycek mi?
  • Osym nin sitesinde yazmadan inanmayın

• Peki OBP resmi olarak ÖSYM'nin sitesinden açıklanmış mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascak

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

quote:

Orijinalden alıntı: ascak

Gençler oksde 462 puan yaptım. İmam hatip lisesinde okuyorum.
    Tabiki sizin Ağırlırlıklı adaletsiz puanınıza değişmem okulumu ama AOBP adeletsizliktir.
    Ben başörtümle okudum lisemde paşa paşa.
    Şimdi yine ygs lys puanımla iddaalıyım ama fen lisesindeki sonuncu adam benden düşük puan yapıp okul puanıyla önüme geçerse hakka girmiş olur. Ki ben o puanı okulda adam akıllı fen mat dersleri görmeden yaptıysam. Anlatabiliyor muyum ?

Bunun hesabı da er geç sorulur.

AOBP ADALETSİZLİKTİR.

sen cennete gitcen biz cehenneme gitcez öyle düşün

Buna karsilik verilen en iyi cevap.adami kendi dusunce tarziyla vurmussun

Gerçekten vuruldum ölüyorum. Son nefesimi vermeden ders çalışmaya gidiyorum.
    Ne seviyesiz muhabbetiniz var kuyruğunuza basılınca. Makul cevap olmayınca ti'ye almak işinize geliyor tabi, normaldir.

Sen fen lisesindeki biri ile aynı puanı yapıyorsan zaten okul sıralamasında çok öndesindir(öyle anlıyorum) ki her iki sistemde de fen liseli arkadaşı geçersin rahat ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

kaç bin demek

tamamda 4 yıl fen lisesinin derdinide ben çektim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

kaç bin demek

tamamda 4 yıl fen lisesinin derdinide ben çektim

bende fen lisesinden mezun oldum bu sene.
    ne demek istedin onu anlamadım dostum
  • Aobp geri geldi mi gelmedi mi?

• Kılavuz değiştirilmedi daha. Açıklama yapan kimse de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

Peki OBP resmi olarak ÖSYM'nin sitesinden açıklanmış mıydı ?

Açıklanan kılavuz da vardı

• Ya tamam bu sene uygulanacak. Seneye kalkacak aöbp.
  • yorumların hepsini tam okuyamadım. Söylemek istediklerim şunlar; ben fen lisesinde okudum, sınavlarda çıkan sorular gerçek anlamda zordu matematik soruları olimpiyat soruları ve çok uzun işlemler vede sıralı formüller gerektiren sorulardı diğer derslerde aynı şekilde. Benım duz liseden arkadaşlarımda vardı onların olduğu sınavları kalem oynatmadan 10dk da rahatlıkla yapıyordum. Onlarda yapıyordu sınavda ve 90 uzerı alıyordu cogu kısı. Ben o zor sınavdan gecer notu 1 hafta çalısarak alıyordum. Şimdi adalet adalet diye bagıranlar. Ben bu kadar zor sınavlara gırıp dıploma notumu zar zor 62 yapmısım bu obp ile hesaplanırsa benım o zor sınavlara gırmemın bu kadar kasmamın ne anlamı kalır ben alıcam 38 puan. Duz lısede okuyan adam o kadar kolay sorularla alıcak 55 uzerı puan. Adalet bu mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacxx

yorumların hepsini tam okuyamadım. Söylemek istediklerim şunlar; ben fen lisesinde okudum, sınavlarda çıkan sorular gerçek anlamda zordu matematik soruları olimpiyat soruları ve çok uzun işlemler vede sıralı formüller gerektiren sorulardı diğer derslerde aynı şekilde. Benım duz liseden arkadaşlarımda vardı onların olduğu sınavları kalem oynatmadan 10dk da rahatlıkla yapıyordum. Onlarda yapıyordu sınavda ve 90 uzerı alıyordu cogu kısı. Ben o zor sınavdan gecer notu 1 hafta çalısarak alıyordum. Şimdi adalet adalet diye bagıranlar. Ben bu kadar zor sınavlara gırıp dıploma notumu zar zor 62 yapmısım bu obp ile hesaplanırsa benım o zor sınavlara gırmemın bu kadar kasmamın ne anlamı kalır ben alıcam 38 puan. Duz lısede okuyan adam o kadar kolay sorularla alıcak 55 uzerı puan. Adalet bu mudur?

Ben de fen lisesinde okudum kesinlikle haklısın inşallah uygulanmaz bu obp saçmalığı.

• oks de hayvan gibi kastım. Lisede sadece sınıf geçmek için gece gündüz çalıştım. Akranlarım düz lisede bir sınava sadece sınav oncesı calısarak iyi not alırken ben o sınavdan gecmek icin onlar eglenırken gezerken ben ders calıstım. Gecen sene 19 bınıncı oldum. Dıs hekımlıgı ıcın bu sene bırdaha hazırlanıyorum gecen sene 69puan aldım bu sene obp olursa 38 puan alacagım. Ee adalet nerde?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.