Şimdi Ara

AOBP geri geldii! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
6
Favori
28.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yasa ne zaman teklif edilecek bilen var mı?
  • Kimse OBP yi adaletli bulmasın.Ben orta düzeyde bir anadolu lisesi öğrenciyim.Babam düz lisede öğretmen. Düz lisenin sorularınıda görüyorum. Düz lise dediğim uyduruk bi düz lisede değil Ahmet Sani Gezici Lisesi, acıbademin tam merkezinde ve eğitimi diğer düz liselere oranla daha iyi bir lise. Evet soruları karşılaştırmak saçma olur çünkü düz lise dediğin çalışkanlar 1 2 tanedir onlar azimlidir sözüm yok ama tembeller fazla olduğu için ve sanırım alt yapısı kötü olduğu için size sorular zor gelir. Ki biz sayısallar eşit ağırlıklarla aynı edebiyat aynı tarih aynı felsefe sınavını oluyoruz işin içinde eşit ağırlıklar olduğu için bildiğin sözel çalışıyoruz. Hadi size sınav zor geldi yapamadın diyelim, sözlü notu diye birşey var. ki öğretmenlere göre 50 alsa 100lük sözlü kullanıyolar, bi konuşmanla bitiyor iş. bizim hocalar napıyo sınavda sokuyo sonrada dönüyo bi yerini gidiyor. Benim bi arkadaşım var kaç tane kolej değiştirdi sırf sınıf geçmek için doğadan bile geçmedi gitti fenerbahçe lisesine verdi rüşveti geçti verdi sözlüyü geçti fenerbahçe lisesinde olan olay bu sayede heryere taşıncak her yere dediysem anadolu ve fen liselerine değil. Ben orta bir anadolu lisesindeyken bu kadar zorlanıyosam fen lisesini hiç düşünemiyorum zaten. Kendinize gelin bu okulların imkanı yok eşit olması. Sırf İmam hatiplerin yolu açılması için bizide kurban ettiler. Fen lisesine giden olmayacak. Ama şöyle birşey varki mezun olduğunda CVne baktığında Fen lisesini alırlar anadolu lisesini, düz liseyi değil. 13 yaşındaydık o zamanlar akıl edemedik demeyin kusura bakmayın biz ettiysek sizde edicektiniz orası bizi hiç bağlamıyor. SİZ GEZİN DOLAŞIN EĞLENİN, BİZ İNEKLEYELİM DERS ÇALIŞALIM SONRA EŞİT OLALIM cümlede bile sırıtıyor biz o zaman çalıştık AKIL ETTİYSEK, biz şimdi 5 kat çalışıyosak siz 5000 kat çalışmak zorundasınız.eşitlemek için sizin akıl edemedeğiniz şeylerin suçunu bizden alamazsınız :) Bu sene uygulanmıcakmış neyseki sizin motivasyonunuzu düşürüyor böyle şeyler, seneye uygulancak mı orası tartışılır dava hala sonuçlanmadı lehimize sonuçlanana kadar vazgeçmek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

arkadaş benim okulda girdiğim sınavla,senin okulda girdiğin sınav bir mi önce onu sorgulayacağız.
    sen şimdi diyorsun bak sen zaten çalışmışsın,her türlü geçeceksin beni,bu puan haksızlık diye.ulan bak işte zaten çalışmışım,seni her türlü geçmem lazım,bu puan sistemi değiştirilip,seni niye bana yaklaştırıyorlar ki.kendi ağzınla diyorsun,çalışmışsın iyi eğitim almışsın diye.zorluğu çeken benim,her gün ebesinin şeyinden kalkıp 1 saat yol çekip okula giden benim.ama bakıyorum ki evimin dibindeki liseye giden mezunların yarısı benden daha iyi bir diploma notuna sahip.arkadaş,nasıl savunabiliyorsunuz şu yeni sistemi.birde yüzsüzce diyor ki yok siz zaten öndesiniz her türlü yaptığınız hak yemektir.senin açından pozitif olan durum haklılık oluyorsa,zaten sanada yazıklar olsun,

oksyi kazanamayan össye kayıt olmasın o halde. bunu demeye çalışıyosunuz.

ayrıca abbas güçlü de milliyetten alıntı haber yapıyor. herhangi bir resmi kurum değil adam

bana kalsa en ufak okul puanı olmasın en baştan kardeşim,

• quote:

Orijinalden alıntı: Bigeran

Hala aobp adaletsizliktir diyorlar yaa!! Yavv kardesim ben anadolu lisesine girmek icin g.tumu yirttim orta okulda.Ama benim yanimdaki arkadaslarim lay lay lom takilipta duz liseye gittlier ve aldigi sisirme sozlulerle benden daha fazla okul puani alicakti aobp nin kalkmasiyla.ASIL ADELETSIZ OLAN BU...

Olmasi gerekn aobp nin tekrar geri gelmesi!.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

12 puanım geri geldi demek. AOBP haksızlık diyeceğinize okul puanı kaldırılsın diyin bir tarafınız yiyorsa. Sizin istediğiniz eşitlik değil. Bir kısımın özellikle düşürülüp diğer kısmın yükseltilmesini istiyorsunuz.

Madem imam hatip okudun git kendi mesleğini yap imam filan ol veya arapça tercümanlık filan yap hepsinde de iyi para var, o okullara sizi kimse zorla sokmadı ne hakla mühendislik filan isteyip bunca sene garip garip sınavlarla ağzına edilen adamların haklarını alma hakkını kendinizde bulduğunuzu sanırsınız anlamam.

Başörtüsüyle okumuş bir de hahahah çok büyük marifet anasını satayım, düşünce tarzına bak. Zaten başörtüsüz okuyan herkes fahişeydi de bunu bir de marifet gibi söylüyorsunuz.

Ne hakla mı? Aldığım puanla tabiki

Evet okul puanı kaldırıladabilir benim için sıkıntı değil. Her türlü avantajlıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bigeran

Hala aobp adaletsizliktir diyorlar yaa!! Yavv kardesim ben anadolu lisesine girmek icin g.tumu yirttim orta okulda.Ama benim yanimdaki arkadaslarim lay lay lom takilipta duz liseye gittlier ve aldigi sisirme sozlulerle benden daha fazla okul puani alicakti aobp nin kalkmasiyla.ASIL ADELETSIZ OLAN BU...

Olmasi gerekn aobp nin tekrar geri gelmesi!.

Ben de fen lisesi öğrencisiydim. Obp tam bir saçmalık ama bence asıl doğru olan okul puanının kalkmasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saçmalıyor bunlar degişirmi hiç oyun mu oynuyorlar.
    Degişecegini hiç zannetmiyorum ve sizde yalan yanlış şeyler yayınlamayın.
  • quote:

arkadaş benim okulda girdiğim sınavla,senin okulda girdiğin sınav bir mi önce onu sorgulayacağız.
    sen şimdi diyorsun bak sen zaten çalışmışsın,her türlü geçeceksin beni,bu puan haksızlık diye.ulan bak işte zaten çalışmışım,seni her türlü geçmem lazım,bu puan sistemi değiştirilip,seni niye bana yaklaştırıyorlar ki.kendi ağzınla diyorsun,çalışmışsın iyi eğitim almışsın diye.zorluğu çeken benim,her gün ebesinin şeyinden kalkıp 1 saat yol çekip okula giden benim.ama bakıyorum ki evimin dibindeki liseye giden mezunların yarısı benden daha iyi bir diploma notuna sahip.arkadaş,nasıl savunabiliyorsunuz şu yeni sistemi.birde yüzsüzce diyor ki yok siz zaten öndesiniz her türlü yaptığınız hak yemektir.senin açından pozitif olan durum haklılık oluyorsa,zaten sanada yazıklar olsun,

Bende son bir sene kazanmak için g...mü yırttım (meslek liseliyim).Ne yapalım şimdi senin okuduğun okulu.Ne yapayım yani??Ve evet ayrıca siz zaten öndesiniz.Aöl'den arkadaşım vardı.Birde en iyi öğrenci değildi iyi bir öğrenciydi ama her türlü öndeydi zaten.O yüzden bu kadar acıtasyon yapmanıza gerek yok.Bunuda geri getirsinler ohh zaten yüksek ygs'lerinizle dahada sıralamanız yükselsin değil mi.Yemin ederim bu kadar aç gözlülük olmaz.Bu halde bile eminim düz lisede okuyup bol diploma notuyla mezun oldu dediğiniz öğrenciler anca sizin puanınıza gelmiştir veya gelememiştir.Geçmemiştir yani rahat ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

quote:

Bende son bir sene kazanmak için g...mü yırttım (meslek liseliyim).Ne yapalım şimdi senin okuduğun okulu.Ne yapayım yani??Ve evet ayrıca siz zaten öndesiniz.Aöl'den arkadaşım vardı.Birde en iyi öğrenci değildi iyi bir öğrenciydi ama her türlü öndeydi zaten.O yüzden bu kadar acıtasyon yapmanıza gerek yok.Bunuda geri getirsinler ohh zaten yüksek ygs'lerinizle dahada sıralamanız yükselsin değil mi.Yemin ederim bu kadar aç gözlülük olmaz.Bu halde bile eminim düz lisede okuyup bol diploma notuyla mezun oldu dediğiniz öğrenciler anca sizin puanınıza gelmiştir veya gelememiştir.Geçmemiştir yani rahat ol.

arkadaşım.bana kalsa en ufak okul puanı olmasın.benim derdim o.iki türlüde aobp bopobpboydu derken.ikiside sonuna kadar haksızlık yaratan durumlar.istediğin kadar bir yerlerini yırt.sanki ben yırtmadım bir yerlerimi bu sene.asıl acıtasyonu yapan şu an zaten sen birde.

• adil olan Okul Puanının kalkması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascak

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

12 puanım geri geldi demek. AOBP haksızlık diyeceğinize okul puanı kaldırılsın diyin bir tarafınız yiyorsa. Sizin istediğiniz eşitlik değil. Bir kısımın özellikle düşürülüp diğer kısmın yükseltilmesini istiyorsunuz.

Madem imam hatip okudun git kendi mesleğini yap imam filan ol veya arapça tercümanlık filan yap hepsinde de iyi para var, o okullara sizi kimse zorla sokmadı ne hakla mühendislik filan isteyip bunca sene garip garip sınavlarla ağzına edilen adamların haklarını alma hakkını kendinizde bulduğunuzu sanırsınız anlamam.

Başörtüsüyle okumuş bir de hahahah çok büyük marifet anasını satayım, düşünce tarzına bak. Zaten başörtüsüz okuyan herkes fahişeydi de bunu bir de marifet gibi söylüyorsunuz.

Ne hakla mı? Aldığım puanla tabiki

Evet okul puanı kaldırıladabilir benim için sıkıntı değil. Her türlü avantajlıyım

Daha sınavlar bitmiş değil ve sen burada ahkâm keserken hafta sonu neler olacağı belli değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

quote:

arkadaşım.bana kalsa en ufak okul puanı olmasın.benim derdim o.iki türlüde aobp bopobpboydu derken.ikiside sonuna kadar haksızlık yaratan durumlar.istediğin kadar bir yerlerini yırt.sanki ben yırtmadım bir yerlerimi bu sene.asıl acıtasyonu yapan şu an zaten sen birde.

Arkadaşımdan biliyorum.Yok şu dersi varmış, bizde olmayan yok şu dersi varmış, bizde olmayan, yok hoca böyleymiş çok uğraştırıyormuş.Madem uğraşmak zor geliyordu, gitmeyecektin.Bu kadar basit.Bizde sabah 8.30'dan akşam 18.00'lara kadar okulda durduk hep.Bir yandan meslek dersleri bir yandan sayısal dersler.Bence bu durumda herkes eşit.Düz lisede,meslek lisesinde olanların hepside heralde 80-90-95 diploma notuyla mezun olmuyor.Benim diploma notum 71.Hani kalksada olur hatta o dahada iyi olur.

• canları sıkıldımı büyük işler yapacağına böyle ufak şeylerle uğraşıyorlar komedi çocuğu bile o koltuğa otursa daha iyi yönetir
  • göstermelik olmaz inşallah
  • arkadaşlar şimdi ben ikilemdeyim bana yeni sistemle 48 falan gelecekti şimdi böyle olursa bizim okulda burslu çok okulun başarı yüzdesi yüksek ama bu da bizi sıralamada geriye atıyor hangisi daha iyi benim için?
  • dıger konuyada yazdım. Akp nın sadece bır mılletvekılı onerge vermıs rıze mılletvekılı. Buyuk ıhtımalle cocugu bu durumda baya bı gerı dusuyor olsa gerek. Tek basına boyle bı ıse gırmıs yanı kabul edılcegını zannetmıyorum. Cunku bı ay once buyuk bı cogunlukla kabul gordu bu olay. Boyle bı degısıklıge gıtmıcektır akp. Bosuna heycan yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: yaday1925

dıger konuyada yazdım. Akp nın sadece bır mılletvekılı onerge vermıs rıze mılletvekılı. Buyuk ıhtımalle cocugu bu durumda baya bı gerı dusuyor olsa gerek. Tek basına boyle bı ıse gırmıs yanı kabul edılcegını zannetmıyorum. Cunku bı ay once buyuk bı cogunlukla kabul gordu bu olay. Boyle bı degısıklıge gıtmıcektır akp. Bosuna heycan yapmayın

Benim anladığım değişimin olmayacağı sadece bir yıl erteleme yapılacağı Yani daha önce kabul edilen şeyi değiştirmek değil uygulama dönemini ertelemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaday1925

dıger konuyada yazdım. Akp nın sadece bır mılletvekılı onerge vermıs rıze mılletvekılı. Buyuk ıhtımalle cocugu bu durumda baya bı gerı dusuyor olsa gerek. Tek basına boyle bı ıse gırmıs yanı kabul edılcegını zannetmıyorum. Cunku bı ay once buyuk bı cogunlukla kabul gordu bu olay. Boyle bı degısıklıge gıtmıcektır akp. Bosuna heycan yapmayın

yazıda AKPnin teklifi diye geçiyor. bu saatten sonra bunları düşünmeyip oturup ders çalışalım bence. olursa seviniriz
  • doğru mu bu?
  • ben anadolu lisesindeyim sıralamam 110k diploma ortalamam 74 civari şimdi bu bana ne yarar sağlar?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.