Şimdi Ara

AoC alan/goren var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AoC alan veya bir yerlerde satildigini goren var mi?

• gördüm demeyeyimde carrefour da satıldığını duydum diyebilirim.
  • Biraz önce aldım cevahir mavishop'tan. 70 YTL.

15-20 tane kalmıstı ellerinde. Gitmeden arayın derim 0212-380-01-50
  • D&R ve benzer yerlerebu aksam yada yarın filan gelicekmis mavishop a gelmis birde bakirkoy capacity e gelmis.Paticikten konuları arastırabilirsin orada daha cok oynayan var senin nerede oturdugunu bilmedigimden tam yeri arastırmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 23 Mayıs 2008; 14:18:24 >
  • ben Ankara'dayim(bilkent).Yakinlarda megavizyon,d&r,nezih var.pff,aksama oynamak istiyorum :)
  • Acıbadem, Altunizade'deyim ama burada hiçbir yere henüz gelmemiş. Capitole gittim, Altunizade'deki D&R'a gittim ama tık yok. Aral İthalat ile 3 kere görüştüm en son konuşmamda saat 12'de raflarda olacak dediler ama tahmin edildiği üzere hiçbirşey yok henüz. Sırf hafta sonuna denk gelir diye ön sipariş vermedim şimdide bugün oyunu bulamıyorum. Bu civarlarda oturan yada oyunu temin edenler bana haber verirse sevinirim.
  • şimdi eve geldim ıssız bir yer diye yeşilköy bimeks teknoport ta gittim ve aldım 2 tane nakit ödeyince 135 e geldi 10 tane rafta duruyordu ellerindede bi 10 tane daha varmış gerisi hep ayırtılmış

bu arada aoc a ayrı bölüm isteriz
  • Biraz erken paylasımlar cogalsın cok konu gozuktugunde acılır ve tasınır
  • P.S oyun bitmistir deniyor arkadasim az once caddebostandaki dr deki normal kutu oyununu sondan 2.olarak almistir
  • ayda ne kadar para veriyosunuz bu oyuna
  • evt bu oyuna ayda para veriliormu yoksa verilmiormu

verilmiyorsa almayi düşünürüm
  • 12 euro aylıkkk
  • istanbul/altunizade ki capitolde D&Rın ellerinde baya bir stok var yarında acıbadem natiliusdaki bimekse gelcek ama 25 tane geleceği için orası biraz daha riskli ama erken giden yol alır...

şu patchde inmek bilmedi :(
  • Ümraniye Media Markt ta bol miktarda var. (Collector edition hariç.)
  • www.oyunal.com'dan sipariş verdim az önce 59.90, 6 taksit. Havaleye indirim var da taksiti tercih ettik :). Kargo ücreti de yok bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoWhizzKid -- 24 Mayıs 2008; 11:07:26 >
  • 12 euro degil 15 euro vergilerle ayrıyetten kartal maltepe civarı arayan varsa atalar migros icinde d&r da mevcut dun 2 tane gelms 1 i duruyor pazartesi filan gelicekmis baya soran varmıs tel le filan dedim CE box ta getirin filan getiricekler isteyen alıcak olan oradan alabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.