Şimdi Ara

Aoc e2752v Monitor 27 inc sadece 490 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Urunler Evkur Faturalidir Ve 4 Aydir Kulanmaktayiz Ofiste Pc parcalarini Dagittip SAtiyoruz istanbul ici elden teslim tercigimizdir

Urunleri 650 yakin Bi Fiyatta almistik Urunlerde Darbe kirik cikik Yoktur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RumeeL -- 12 Nisan 2014; 1:45:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/27-e2752v-genis-ekran-led-monitor.html
    561 tl 0 daha ucuzada tedarigi mümkün etmeyin abi iyice cırkını cıkardınız yahu 0 fiyatı cekiyorsunuz herşeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeath123

dostum vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/27-e2752v-genis-ekran-led-monitor.html
    561 tl 0 daha ucuzada tedarigi mümkün etmeyin abi iyice cırkını cıkardınız yahu 0 fiyatı cekiyorsunuz herşeye

Benim ALDİGİM fİYATİ GORSEYDİN hOCAM bEN 700 LİRA GİBİ Bİ FİYATTA ALMİSİM vatan dun 730 satiyordu urun Elinde Kalinca boyle piyasayi olduruyor Duzenbazlar Fiyat Konusuna gelince 2 kisiyle konusuyorum urun 0 ayarinda bi kere

• kardeşim evkur gibi bi firmadan alırsan 1500 tl yede satarlar :) reserbayida 483 lira şuan sattıgın ürün ben sadece söylüyorum kendini yorma diye yanlış anlama
  • vatancomputerin elinde kalma değil vatan haftasonları %30 indirim yapar haftaiçi kazıklar :) doğası geregi budur
  • uRUNLERE indirimle Satiim tanesini 420 den 2 adette Su an Rezerve Allan Olmassa Satisa Devam

• Urun Tannju0002 arkadasimiza revizedir

2 cide Revizedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam haklısınız evkur bu monitörü 650 liraya satıyor ancak evkurun avantajı 36 ay taksit yapması. bir anlamda vade farkını fiyatına yansıtıyor. ancak ürünün piyasadaki sıfır fiyatı 520 lira.
    haliyle belirlediğiniz fiyat sizin için düşük ama piyasa için yüksek kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

hocam haklısınız evkur bu monitörü 650 liraya satıyor ancak evkurun avantajı 36 ay taksit yapması. bir anlamda vade farkını fiyatına yansıtıyor. ancak ürünün piyasadaki sıfır fiyatı 520 lira.
    haliyle belirlediğiniz fiyat sizin için düşük ama piyasa için yüksek kalıyor.

Hocam 1 tane kaldi oda 3 günlüğüne revize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben konuyu izah ettim. alanın tabi ki kendi tercihidir.
  • quote:

hocam ben konuyu izah ettim. alanın tabi ki kendi tercihidir.

Hocam ben bunu o ara 680 aldim

• tahmin edebiliyorum. şu an 650ye satılıyor evkurda. internet sitelerinde de 510 civarı. ürünü çok fazla da kullanmamışsınız ancak nihayetinde 2. el olmuş oluyor.
  • quote:

tahmin edebiliyorum. şu an 650ye satılıyor evkurda. internet sitelerinde de 510 civarı. ürünü çok fazla da kullanmamışsınız ancak nihayetinde 2. el olmuş oluyor.

Hocam zaten arkadaşa uygunsa verdim

• bir yerden para bekliyorum. eğer uygun bulursam 24-27" ben de almak istiyorum. şu an 22" kullanıyorum film izlerken küçük kalıyor.
  • acer 233habmid ile takas düşünürseniz üzerne ne kadar istersiniz pm olarak atarmısınız.
  • Ürünler su an satilmistir ödeme beklenior

• Ürünlerin 3 de satilmistir arkadaşlara çok teşekürler ilgi alaka icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.