öncelikle wow un her hafta yeni bir pacth hatası vermesi ( sadece bana oluyor) beni inanılmaz yordu 4-5 gün hata ile uğraşıyom 3 gün sonra tekrar hata...
şimdi bu oyun da c.kartı ile oynanıyor sanırım. Peki hesap alırken ne kadar güvenebilirim... kart bakiyesi çok yüksek takla olmayalım durduk yere birde oyunu nerden indirebilirim nerden hesap alabilirim fln yazarsanız sevinirim..
Dostum böyle büyük şirketlere güvenebilirsin hiç bir sorun çıkmaz..Milyonlarca insan oynuyor şu ana kadar hiç duymadım kredi kartı ile ilgili bir sorun..Oyunu da indirmeni tavsiye etmem..Zaten cd keyini 55-60 lira satıyorlar ki piyasada dvdsi 69 lira bence değmez git dvd sini al bulmakta sorun yaşamazsın şuan tüm d&r megavizyon mediamark gibi şirketlerde rahatlıkla bulabilirsin oyunu...
quote:
Orjinalden alıntı: LockTuran
öncelikle wow un her hafta yeni bir pacth hatası vermesi ( sadece bana oluyor) beni inanılmaz yordu 4-5 gün hata ile uğraşıyom 3 gün sonra tekrar hata...
şimdi bu oyun da c.kartı ile oynanıyor sanırım. Peki hesap alırken ne kadar güvenebilirim... kart bakiyesi çok yüksek takla olmayalım durduk yere birde oyunu nerden indirebilirim nerden hesap alabilirim fln yazarsanız sevinirim..
Bankana talimat ver.Belli bir miktardan fazla para çekilme işlemi yapılırsa seni telden arıyorlar ve onaylamanı istiyorlar.Onaylamazssan o para kesilmiyor.6 senelik çalışma hayatımda bildiğim tek şey babana bile güvenme.Büyük şirket küçük şirket olaylarına bakmıyor bu tarz şeyler. Sana örnek verem.Bir arkadaşım sadece 1 harfi yanlış yazıp yanlış bir siteye girdiği çin 500 ytl civarında zarar uğradı.Anlatabilmişimdir umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: LockTuran
Oyunu kutusunda al D&R'lerde oluyor.Oyunu al zaten üyelik alımı yaparken Pay By Cash'i seçersin bir ay oynarsın beğenmezsen k.kartı girmek zorunda olmassın.
Tabi oynamak istersen arkadaşın dediği gibi bankaya talimat ver tutarı söyle kafan rahat olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme