Şimdi Ara

aöf 2. üniveriste okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorum söyle balıkesir ünide iktisat 3. sınıf öğrencisiyim (sona doğru yaklaşınca birşeyler yapası geliyor insanın) aöf halkla ilişkiler ve tanıtım okumayı düşünüyorum
    1) seçtiğim bölüm gerçekten işime yarar mı, okuduğum iktisat bölümünü destekler mi?
    2) ikinci üniversite olayı saçmalık mı?
    şimdiden teşekkürler..

• Halkla iliskiler yerine dis ticaret veya isletme yonetimi lojistik muhasebe vergi, bankacilik gibi iki yillik bir bolum tavsiye ederim. Zaman kaybin olmadan bir onlisans 2 de lisans diplomasi kazanirsin toplamda 4 yilda.
    Sacmalik degil niye sacmalik olsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iRoNMaSTeR İ kullanıcısına yanıt
    dış ticaret işletme yönetimi muhasebe vergi bankacılık bölümüm bunları kapsıyor birde 4 yıllığa uzatmam malesef örgün öğretimle aynı anda bitecek çünkü ama bu yazdıklarının arasında işletme yönetimi kafama yattı gibi dersleri fena değilmiş halkla ilişkilerde yoktu kafamda sırf dersleri için düşündüm baya güzel dersleri var bakalım ya işletme yönetimi yada halkla ilişkiler saçmalık derken de bir kaç forum ve sözlükte öyle bahsetmişler ondan öyle düşündüm ama haklısın okumak saçmalık değildir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÖF İkinci Üniversite İmkanı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.