Şimdi Ara

AÖF-Anadolu Üniversitesi Android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• .

• paylasim icin tesekkurler ancak program bespara etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program sizi hızlı bir şekilde önemli sekmelere götürür. Zaman kazandırır. Özellikle ders seçimi ve kayıt haftasında saat 9 da yoldaysan ve dersler dolmadan ders seçmek istiyorsan çok güzel oluyor.. Çok kısa sürede eğitim uygulamalarında ilk 30 a girmesi tesadüf olamaz ;=) Yine de olumlu olumsuz eleştirileriniz için teşekkürler... Ancak olumsuz eleştiriyi sebepsiz yere yazmasanız ve sebebini belirtseniz geliştirici bu yönde çalışma yapabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JACKAL-XX

Program sizi hızlı bir şekilde önemli sekmelere götürür. Zaman kazandırır. Özellikle ders seçimi ve kayıt haftasında saat 9 da yoldaysan ve dersler dolmadan ders seçmek istiyorsan çok güzel oluyor.. Çok kısa sürede eğitim uygulamalarında ilk 30 a girmesi tesadüf olamaz ;=) Yine de olumlu olumsuz eleştirileriniz için teşekkürler... Ancak olumsuz eleştiriyi sebepsiz yere yazmasanız ve sebebini belirtseniz geliştirici bu yönde çalışma yapabilir...

bende denedim en basitinden bildiğin sayfayı bir arayüz vasıtası ile yerleştirmişler, şunu çok açık net söyleyebilirim ki, benim cep telefonumun bu sayfayı açması inanılmaz daha hızlı. neden ram çaldırayım ki boş beleş bi program için, bence geliştirici bunu yapmadan önce düşünse iyiymiş. notmatik denen bişey var o bile buna 10 basar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.