Şimdi Ara

AÖF BORÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar açık öğretim sıtesinde bana 2014-2015 öğretim yılı güz döneminde ders değişikliği nedeniyle ÖĞRETİM GİDERİ : ₺ 205,00 oluşan borcu 14 Ekim 2014 tarihine kadar ödemeniz gerekmektedir. Ödeme yapmamanız halinde yasal faiz uygulanacaktır.bu yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateşk -- 22 Şubat 2015; 11:12:39 >

• Hocam bende de 162.50 tl borç çıkıyor....
    halbuki ben hiç borç yapmamdım.....
    umarım yazılımsal hatadır...
  • Bende de aynı mesaj çıktı.Hata olsa gerek.

2014-2015 öğretim yılı güz döneminde ders değişikliği nedeniyle ÖĞRETİM GİDERİ : ₺ 205,00 oluşan borcu 14 Ekim 2014 tarihine kadar ödemeniz gerekmektedir. Ödeme yapmamanız halinde yasal faiz uygulanacaktır.

Güz döneminde ücreti ödeyip, kayıt yenilettik; zaten.
  • Bende de aynısı yazıyor.Hatadır büyük ihtimal

AÖF BORÇ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerreT -- 22 Şubat 2015; 13:23:30 >
  • 200 tl bende yazıyor ama hiç olmaması lazım. Büyük ihtimal yarın ders seçince yeni borçlar yazar. Eğer ikiye katlanırsa 1buçuk milyon adam kıyamet koparır. Başka arkadaşlarımda da çıktı çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada 192,78 TL borcun var diyor. Umarım bu hata en kısa sürede düzelir.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    2014-2015 öğretim yılı güz döneminde ders değişikliği nedeniyle ÖĞRETİM GİDERİ : ₺ 213,15 oluşan borcu 14 Ekim 2014 tarihine kadar ödemeniz gerekmektedir.

Hatadır hata. Tarih bile hatalı ve herkese böyle bi uyarı gelmesi normal değil. Kayıt yenilerken bu durum sıkıntı olmaz umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aöf Diploma Eki ?
    11 yıl önce açıldı
    AÖF ikinci üniversite
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bahar döneminde kaydımı yeniletmezsem güz döneminde yenilerken benden bahar döneminin parasını da isterler mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod17 kullanıcısına yanıt
    Kayıtlar yarın başlıyor ama yarın hala düzelmemiş olursa ben 2 gün bekleyeceğim yine düzelmemiş olursa telefon açıp soracağım ve ona göre hareket edeceğim. Kayıt yeniletirken sıkıntı olmaz derlerse ona göre ödemeyi yaparım yok bekleyin şimdi öderseniz sorun çıkar derlersede o zaman ona göre hareket ederim.
  • aynısı bende de var umarım hatadır 14 ekimden beri faiz işliyosa vay halimize😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunemre123 Y kullanıcısına yanıt
    Bizim vay halimize değil AÖf vay haline demen lazım çünkü bu konuda o tarihten önce kimse uyarılmadı ve bilgilendirilmedi. Hepimiz bu durumdan yeni haberdar oluyoruz. Şayet AÖf bu parayı almaya kalkarsa süresi dolduktan sonra bizleri bilgilendirdiği için yasal olarak suç işlemiş oluyor.
  • nasıl ki biranda bütünlemeyi kaldırdıysa aynısını yapacak ve bu parayı alacak gibi görünüyor....
    yaklaşık 20tl civarı bir yasal faizi var....
  • harcımızı zamanında yatırmışız,zaten borcumuz olsaydı kayıt yenileme dönemlerinde vakıfbank atmlerinden ögrenci numarasıyla giriş yapıldıgında harç ücreti ödemek için yani eger eski borcunuz bulunuyorsa oda ekranda gözüküyordu.Ancak şu anda sitede yazan şekilde bir borç en azından benim banka ekranımda görünmüyordu.O yüzden kimseden bu parayı alamazlar.Nedeni açık borcumuz yok çünkü zamanında ödememizi yaptık.
  • Arkadaşlar sanırım 40 yılın başında olabilecek bir olay oldu ve güz dönemine ait dekontları büroya götürüp parayı ödediğimizi göstermemiz gerekecek. Şayet bu uyarı yazısı 1-2 gün çinde düzelmezse bunu yapmak zorunda kalacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar sanırım 40 yılın başında olabilecek bir olay oldu ve güz dönemine ait dekontları büroya götürüp parayı ödediğimizi göstermemiz gerekecek. Şayet bu uyarı yazısı 1-2 gün çinde düzelmezse bunu yapmak zorunda kalacağız.

ozaman ben ispat etmem dekontum yok ne halt edeceğiz
  • daschund kullanıcısına yanıt
    Şimdi aklıma geldi ben ATM den yatırmıştım bende de dekont yok.
  • Anadolu üni iyice kara düzen oldu....
    sorma ver parası ...

son senem 2 dersim kaldı bitiyor okul lanet birde borç çıkarıyor.....
    borç olmayanda varmış...
    herkeste buuyarı çıkmamış....
  • Birde kayıt durumunu pasife çekmişler ne iş çeviriyorlar...
    yaklaşık 367 tl para talep ediyorlar. yine köşe para artıramadık hırsıza para kaptırmış gibi hissiyatım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: daschund

Birde kayıt durumunu pasife çekmişler ne iş çeviriyorlar...
    yaklaşık 367 tl para talep ediyorlar. yine köşe para artıramadık hırsıza para kaptırmış gibi hissiyatım var

pasife düşmesi normal,henüz kayıt yenilemediginiz için pasif durumda bu dönemki ücreti ödeyince aktif olacak tekrar.Ancak bu çıkan uyarıdaki parayı kimseden alamayacaklardır orası kesin,zamanında ücretini yatırmışız 1 sene sonramı haber veriyorlar borcunuz var diye kesinlikle bir hata mevcut.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.