Şimdi Ara

AÖF derslerle ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Dikey Geçiş ile İşletme bölümüne kayıt oldum fark dersleri alacağım. Bu Ders Durum'da 8 dönemlik ders var. Hepsinde 'Henüz Almadı' yazıyor. Ders onaylatmam gerekiyor mu? Bir de 4 dönem ders görmeyecek miyim neden 8 dönem gözüküyor? Muaf olduğum dersler sonra mı belli oluyor. Yardım ederseniz sevinirim, iyi akşamlar.

• 1cihan8 kullanıcısına yanıt
    Sen 4 dönem göreceksin ama lisans eğitimi 8 dönem olduğu için öyle gözüküyor. Muafiyet için aöf nin websitesinde muafiyet işlemleri ile alakalı bi duyuru var. Onu okursan detaylı bilgi sahibi olursun.
  • Aynı şeyi bende merak ediyorum . Muaf dersleri ne zaman belli olacak ? Biz mi başvuru yapacağız ? Yoksa otomatik oluyor mu ? + olarak ders kaydı yaptırılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod17

Sen 4 dönem göreceksin ama lisans eğitimi 8 dönem olduğu için öyle gözüküyor. Muafiyet için aöf nin websitesinde muafiyet işlemleri ile alakalı bi duyuru var. Onu okursan detaylı bilgi sahibi olursun.

Derslerle ilgili herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu?
  • İlk dönem ders seçimi yok kayıt olup parayı ödedikten sonra durumun aktif hale geliyor. Muafiyet için işlem yapman lazım diye biliyorum. Websitesini incelediysen ne yapman gerektiği yazıyor.
    2.dönem kayıt yenilerken formaliteden ders seçiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.