Bildirim
AÖF DGS Kamu Yönetimi Ders Notları ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben de yarın kayıt olucam bugun askerlik şubesinden askerlik durum beyanımı aldım çok uzun sürdü o yüzden aöf kayıtı yarın yaptırıyorum. Ders notları benim için de önemli. 3. sınıftan başlıyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SEFIR
Ben de yarın kayıt olucam bugun askerlik şubesinden askerlik durum beyanımı aldım çok uzun sürdü o yüzden aöf kayıtı yarın yaptırıyorum. Ders notları benim için de önemli. 3. sınıftan başlıyoruz.
Aynen dostum benide askerlik uzun surdurdu ama inat ettim hallettim 15.30 da bitti hersey : ) simdi ders notlarina falan bakiyorumda yok olanlarda cooook eski bulursan falan sende paylas haber et : )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ben de yarın kayıt olucam bugun askerlik şubesinden askerlik durum beyanımı aldım çok uzun sürdü o yüzden aöf kayıtı yarın yaptırıyorum. Ders notları benim için de önemli. 3. sınıftan başlıyoruz.
Askerlik durum belgesini türkiye.gov.tr üzerinden e-devlet şifresi ile alsak olur mu illa şubeye mi gitmemiz gerekiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ráise
quote:
Askerlik durum belgesini türkiye.gov.tr üzerinden e-devlet şifresi ile alsak olur mu illa şubeye mi gitmemiz gerekiyor?
Alamiyorsuniz malesef. Sadece Askerlim zamani sevk ler veriliyor. Durum belgelerinde sahtecilik olabilecegi icin bizzat askeri subelerden almaniz gerekiyor. : )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ráise
quote:
Askerlik durum belgesini türkiye.gov.tr üzerinden e-devlet şifresi ile alsak olur mu illa şubeye mi gitmemiz gerekiyor?
siteden sadece askerliği yapanlar ve muaf olanlar çıktı alabiliyor galiba. benim gibi tecilliler şubeden almak zorunda.
bugün kayıt oldum kamu yönetimine Allah'a şükür çok yoruldum yav. Beşiktaş aöf bürosu ne kalabalıktı öyle.
-
Sizde de 6 ders mi var, önlisansta 8 ders oluyodu her dönem bu sefer 6 kitap verdiler? -
quote:
Orijinalden alıntı: By..Emre
Merhaba Bugün Kamu Yönetimi DGS Kayıt yaptırdım .
Okuyanlar yada Yeni kaydolanlar Varsa Çalıştığınız kaynak yada bir site Ders Notlarına Nerden Ulaşabiliriz ?
Şimdiden Teşekkürler.
Ben de haftaya pzt günü sizin gibi dgs ile kayıt yaptıracağım hocam. Sitede internetten kayıt sonra da aöf bürosundan kayıt demiş onu pek anlamadım. AÖF bürosuna giderken kayıt için neler götürüyoruz eski okulumuzdan geçici mezuniyet belgesi alsak yeter li mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Anabolic
quote:
Orijinalden alıntı: By..Emre
Merhaba Bugün Kamu Yönetimi DGS Kayıt yaptırdım .
Okuyanlar yada Yeni kaydolanlar Varsa Çalıştığınız kaynak yada bir site Ders Notlarına Nerden Ulaşabiliriz ?
Şimdiden Teşekkürler.
Ben de haftaya pzt günü sizin gibi dgs ile kayıt yaptıracağım hocam. Sitede internetten kayıt sonra da aöf bürosundan kayıt demiş onu pek anlamadım. AÖF bürosuna giderken kayıt için neler götürüyoruz eski okulumuzdan geçici mezuniyet belgesi alsak yeter li mi?
Hocam kayit.anadolu.edu.tr adresinden DGS kaydınızı online yapıyorsunuz.
Sonra Bankaya Parayı Yatırıyorsunuz
En son büroya Gidiyorsunuz.
"Kayıt Bittikten sonra PDF dosyasını Bilgisayara indirin Onun Çıktısını alın.
Büroya giderken Bu Çıktıyı Getiriyorsunuz , Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Fotokobisini, ve son olarak Askeri Şubeden Askerlik Durum Belgesini o kadar."
DİPNOT: Ben Askerlik Durum Belgesi Aldım ama Bende Belgeyi geri verdiler Almadılar bende bu işten bişi anlamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X