Şimdi Ara

aöf felsefe hangi üni?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hangi ünide felsefe okumamı tavsiye edersiniz? sosyoloji düşünüyordum ama bünyeme uygun değil. sizcee en iyi eğitim anadoluda mı istanbul da mı veriliyor? teşekkürler...

• Açıköğretimde en iyi eğitim anadolu üniversitesinde. Diğer okullar hem kitap vermiyor hem de sınav sistemini bile tam oturtamadılar. En basitinden face'de bölümünle ilgili gruplara katıldığında her konuda yardım bulabilirsin ders notları vs gibi. Ben Anadolu aöf bitirdikten sonra Atatürk üni aöf okumayı düşünmüştüm telefonla arayıp bikaç soru sordum karşımdaki bayan ağzını şapurdatıp yemek yiyerek saçma sapan cevaplar verdi. Sistemle ilgili en ufak bilgisi yoktu. Aöf konusunda Anadolu açık ara bir numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansın bel kemiği

Açıköğretimde en iyi eğitim anadolu üniversitesinde. Diğer okullar hem kitap vermiyor hem de sınav sistemini bile tam oturtamadılar. En basitinden face'de bölümünle ilgili gruplara katıldığında her konuda yardım bulabilirsin ders notları vs gibi. Ben Anadolu aöf bitirdikten sonra Atatürk üni aöf okumayı düşünmüştüm telefonla arayıp bikaç soru sordum karşımdaki bayan ağzını şapurdatıp yemek yiyerek saçma sapan cevaplar verdi. Sistemle ilgili en ufak bilgisi yoktu. Aöf konusunda Anadolu açık ara bir numara

teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.