Şimdi Ara

AÖF Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dokuz eylul universitesi makina muhendisliği bolumu ogrencısıyım. Alanıma ek olarak aöf'den işletme okumak istiyorum fakat aöf hakkında hiç bir fikrim yok bu konuda sizlere birkaç sorum olacak.
    1- Aöf sınavlarına her ilde girebiliyor muyuz mesela istanbul uni işletme yazsam sınavına izmirde gırebilir mıyım ?
    2- Mezun olunca ne gibi artılar sağlıyor ve diplomanın orgun egitim alanlardan farkı ne ?
    cevaplarsanız sevınırım,sımdıden tesekkurler

• İstediğin ilde sınava girebilirsin. Devlet nezdinde diplomanın örgünden hiçbir farkı yok.
  • 1-olur olur(izmirin kizlari varken istanbulda girmek sacmalik olur zaten)

2-tek fark 'iktisadi idari bilimler fakultesi' yazmaz da 'isletme fakultesi' yazar ki bunu da ozel sektor hemencicik anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 9 Haziran 2015; 8:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam peki aöf ne gibi yarar sağlıyor aöf den mezun olmanın ne gıbı avantajları var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaz :)

Anladım hocam peki aöf ne gibi yarar sağlıyor aöf den mezun olmanın ne gıbı avantajları var ?

Askerligi kisa donem yaparsin (lisans mezunu olursan) bi de kpss icin umutlanirsin

Ozel sektor icin cok da umutlanmamak gerek acikcasi orgunler varken.tam emin degilim ama bankacilik sinavlarina girebiliyoruz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 9 Haziran 2015; 17:58:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    15 yıl önce açıldı
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.