Şimdi Ara

AÖF HARÇ KONUSU YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİMDİ BU AÖF HARÇLARI KALDIRILDI DIYOLAR AMA COGU SITE KATKI PAYI OLAN 45 TL KALDIRILDI DIYOR.TAM BILGISI OLAN VAR MI

• evet katkı payı kalktı. aöf'nin bütün bir harcı kaldırması zaten beklenemez.
  • Dönemde 45 lira eksik ödeneceği doğru. 205 + 45 ödeniyordu şimdi sadece 205 ödenecek. Yani senede 410 lira. Tabi zam gelmezse.
  • Peki ikinci üniversite olarak okurkende aynı ücreti mi veriyoruz yani 205 TL yoksa iki katı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duty1

Peki ikinci üniversite olarak okurkende aynı ücreti mi veriyoruz yani 205 TL yoksa iki katı mı?

İkinci üniversite kapsamında biraz daha fazla ödeniyor. Dönemlik 280 gibi bir şeydi, yani yıllık 560 liraydı geçen sene. Bu sene de en fazla yüz lira aşağısı olur, katkı payı olmayacağından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: duty1

Peki ikinci üniversite olarak okurkende aynı ücreti mi veriyoruz yani 205 TL yoksa iki katı mı?

İkinci üniversite kapsamında biraz daha fazla ödeniyor. Dönemlik 280 gibi bir şeydi, yani yıllık 560 liraydı geçen sene. Bu sene de en fazla yüz lira aşağısı olur, katkı payı olmayacağından.

ben iki katı diye bi şey hatırlıyodum eğer o kadar az bi farksa problem değil.
  • Bu 205 Lira için nereye itiraz edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyıh

Bu 205 Lira için nereye itiraz edebilirim.

Bakanlar Kurulu'na. Ciddiyim.
  • quote:

quote:

İtiraz eden var mı?
  • quote:

quote:

quote:

İtiraz eden var mı?

Bireysel tepkiler dışında bir şey duymadım. Arkadaşım geçen kayıt yeniledi, 205 beklerken 226 tl almışlar. Değişen bir şey olmadı yani. Adı harçlar kalktı oldu ama kalkan şey belli aslında.

• Bu zihniyette ki yöneticiler oldugu sürece bu ülkede indirim değil bindirim olur.Çıkıp pişkin pişkin harçları kaldırdık dediklerinde inanamadım gerçekten harçlar kalkmış alay eder gibi yerine öğretim gideri getirmiş şark kurnazları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.