Mrb arkadaşlar ben aöf iktisat okuyorum ama çok fazla birşey vermiyor gibi geliyor bana aöf okumak Kitapları hep ezberci sınıf geçirmeyi amaçlıo ama öğretici gelştrici değil.. yani ben bu bölümü bitrnce iktisatçı ünvanını hakdeceğime inaanmıyorum ve yetersz bir iktisat mezunu olacakğımı düşünüyorum malesf meslek lisesi mezunuyum kat sayı problemim olduğu için açıktan okumak zorunda kaldım ama açık öğretm bana çok birşey katmıyor ekonomi ile bi tartşma açılsa sohbet edemem gibi geliyo :) Yabancı dil öğreneceğim gerçi ingilizcem orta seviyde yani ilerleteceğim.. ama ekonomi iktisat bilgim sınıf geçmeyi hedefleten kitaplardan aldığım ezber bilgiden ibaret Ekonomstlerin iktsatçların yazdğı kitaplardan alıp okumayı düşünüyorum hangi kitapları önereblrsnz?.. (bir günde ekonomst nasıl olunur,varsayalım ki iktsat,herkes için iktsat,İstihdam Para ve İktisadi Politika) bunlar siparş verdğm kitaplar. ekonomi ile ilgili kendimi gelştrebleceğim başka kitap önerlrnz var mı??
Dolu bi iktsat mezunu olmak istyorum başka neler önereblrsnz..? örgün e eşit olmak istyorum eksklermi nasıl kapatıp ekonomi bilgimi ilerleteblrm??