< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyasr -- 26 Mart 2014; 22:55:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyasr -- 26 Mart 2014; 22:55:54 > |
kardeşim sen iyiki doktor olmamışsın ve mümkünse parası iyi işi rahat diyen kimse doktor olmasın
doktorluk parası için yapılmayacak kadar onurlu ve önemli bir meslek bu mesleği reçete yazmaktan ibaret görenler ve bu yakıştırmaya nail olan doktorlara yazıklar olsun |
bu itü odtü olayını da çok büyütmeyin. İlk işinizde işe yarıyacak. Sonra hiçbir işe yaramaz. Tecrübe konuşur. O yüzden ilk işinizi iyi seçin. Teknik ağırlıklı bir iş olsun. Gidip parası iyi diye satış mühendisliği falan gibi saçma sapan işleri kabul etmeyin
|
Sektörde bilkent odtü itü boğaziçi yıldız hacettepe sabancı koç üniversiteleri işverenin gözünde saygın üniversiteler olarak görülüyor. Başıboş niteliksiz bir kişilik olmadığın sürece bu ünilerden mezun olup işsiz kalma riskin yok. Tobb, iyte, gtü üniversitelerinin de yakın zamanda saygın bir konuma ulaşması muhtemel. Onun altındaki üniler için durum kişinin ekstra çaba göstermesine bağlı.
|
Yurtdışında yüksek lisans yapıcak paranız veya burs kazanıcak kadar çalışkanlığınız yoksa bilgisayar mühendisliği düşünmeyin bile . Benim planım itü,ytü yada bahçeşehir tam bursluya gitmek . 5 sene içersinde paramı biriktirip not ortalamamı 3 ün üstünde tutarsam parayla rahat bir bir şekilde standforda gidebiliyorum. Seneliği 38.000 dolar ama stanford da yüksek yapmış birinin yanında odtü bitirip odtüde yüksek yapmış birini koyarsan hiç bir firma odtülüye bakmaz . Artık eğitimde bile para konuşur oldu. O yüzden size tavsiyem özel okullara para kaptırmayın oraya verceğiniz paranın belki 2 katını yüksek için vericeksiniz ama farkınız çok büyük olucak .
|
5.donanımhaber sidik yarıştırmaları başlamış yine
|
Boğaziçi=İTÜ>ODTÜ derim ben tanıdıklarım ve bildiklerim kadarıyla ki birçok kişiyi tanıyorum. |
problemde zaten orda benım ıngılızcem var zaten fakat pek meşhur şirkketimiz kendi yaptıgı sınav üzerinden değerlendirerek bu sonucu çıkarıyor. Kaldıkki itüden çap yapmış adamı sen satış için mi kullanacaksında ingilizce diye üfürüyosun boş işler bunlar.
|
Ytu elektronik ve haberlesme mezunu arkadasim suan simit satiyor ama cok mutlu
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 24 Ekim 2013; 19:06:53 > |