Arkadaşlar bu sene 4 yıllık işletme kazandım bana birisi derslerin iyiyse 4 yıllık aöf 3 yılda bitirme imkanım varmış bu nasıl olur yani bitirilir bitiren varmı acaba aöf 3 yılda ??? bide aöf için dershaneye yazılsam benim için yararı olurmu boş kalmamam için ? babam evde boş kalmamamı istiyor
ilk defa senden duyuyorum şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: carpediemmm
valla öle bişey varmış 3 yılda mezun olabiliyormusun bende ilk başta inanmadım ama galiba varmış böle bişey bende size soruyorum işte
quote:
Orijinalden alıntı: handanovic
quote:
valla öle bişey varmış 3 yılda mezun olabiliyormusun bende ilk başta inanmadım ama galiba varmış böle bişey bende size soruyorum işte
nasıl olacakki o iş yıllık vermen gereken dersler belli zaten yılda 7 onun harici alttanda en fazla 2 tane toplam sınavda girebileceğin 9 yani şimdi alttan dersin yok mesela üstten 2 tane mi alcan sınavda 9 tane falan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: handanovic
quote:
nasıl olacakki o iş yıllık vermen gereken dersler belli zaten yılda 7 onun harici alttanda en fazla 2 tane toplam sınavda girebileceğin 9 yani şimdi alttan dersin yok mesela üstten 2 tane mi alcan sınavda 9 tane falan
sordum soruşturdum varmış öle bişey gercekten
Kredili sistemde 3.5 yılda mezun olabilirsin galiba.
zorunlu dersler dışında bir üst sınıftan 2 ders alırsınız 3-3,5 yıla biter