Şimdi Ara

Aöf işletme 3 yılda nasıl mezun olursun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 4 yıllık işletme kazandım bana birisi derslerin iyiyse 4 yıllık aöf 3 yılda bitirme imkanım varmış bu nasıl olur yani bitirilir bitiren varmı acaba aöf 3 yılda ??? bide aöf için dershaneye yazılsam benim için yararı olurmu boş kalmamam için ? babam evde boş kalmamamı istiyor

• ilk defa senden duyuyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemmm

ilk defa senden duyuyorum şimdi.

valla öle bişey varmış 3 yılda mezun olabiliyormusun bende ilk başta inanmadım ama galiba varmış böle bişey bende size soruyorum işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

quote:

valla öle bişey varmış 3 yılda mezun olabiliyormusun bende ilk başta inanmadım ama galiba varmış böle bişey bende size soruyorum işte

nasıl olacakki o iş yıllık vermen gereken dersler belli zaten yılda 7 onun harici alttanda en fazla 2 tane toplam sınavda girebileceğin 9 yani şimdi alttan dersin yok mesela üstten 2 tane mi alcan sınavda 9 tane falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

quote:

nasıl olacakki o iş yıllık vermen gereken dersler belli zaten yılda 7 onun harici alttanda en fazla 2 tane toplam sınavda girebileceğin 9 yani şimdi alttan dersin yok mesela üstten 2 tane mi alcan sınavda 9 tane falan

sordum soruşturdum varmış öle bişey gercekten

• Kredili sistemde 3.5 yılda mezun olabilirsin galiba.
  • zorunlu dersler dışında bir üst sınıftan 2 ders alırsınız 3-3,5 yıla biter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.