Şimdi Ara

AÖF+KPSS'ye HAZIRLANMAK+ İŞ HAYATI BİRARADA YAPILABİLİR Mİ? YETİŞKİN İÇİN KAÇ SAAT UYKU YETERLİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb. arkadaşlar. Başlıkta ta dediğim gibi bunların 3'ü (eğer ki çalıştığın iş full ama mesaili bi iş değilse) bir arada yürür mü? Bi yandan gündüzleri araya iş sıkıştırmam lazım,bi yandan aöf'de bi bölüm okuyorum ve 4. Sınıftayım,bi yandan da bu senenin sonunda olacak kpss sınavına hazırlanıyorum. Sizce yürütebilir miyim? Birde yetişkin insan için günde kaç saat uyku yeterli olur sizce? Biraz deneyimli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum açıkcası... MECBURUM biraz bu 3'ünü yapma konusunda.

• Ben de aynı durumdayım. Aöf + kpss + iş hayatını bir arada yürütmeye çalışıcam bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Ben de aynı durumdayım. Aöf + kpss + iş hayatını bir arada yürütmeye çalışıcam bakalım.

Başladın mı peki işe,nasıl, oluyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinavadogru

Merhaba,

Türkiye'de yaşam zaten insanı bir kaç işi bir arada yapmaya zorunlu kılıyor. Bu yüzden merak etme bunu yapan sadece sen değilsin. Yapabilir miyim sorusunun yanıtı yine sende gizli. Eğer plan ve programlı şekilde işlerini yürütürsen pek alâ olabilir.

Mesela; haftaiçi 08:00 - 17:00 mesai saatlerin varsa, akşamları çalışma için yeterli zamanın var demektir. Haftasonu ya da haftada bir gün tatilse yine bu zamanda da çalışabilirsin. Dikkat etmen gereken şey kendine de zaman ayırmak olacaktır. Sen varsan AÖF+KPSS ve işin önemi var. Sen yoksan herşey anlamsız.

Az ama düzenli çalışma ile olmayacak, başarılamayacak bir şey yoktur.

Ayrıca alternatif olarak AÖF için bilgisayar ortamında çalışıyorsan ya da tablet veya akıllı telefona sahipsen her an her yerde AÖF'ewww.sinavadogru.net ile çalışabilirsin. Siteyi deneyebilirsin. Zaten sizin ve benzer durumda olan öğrenciler için tasarlandı.

İş ve okul hayatında başarılar.

Güzel yazmışsın. Siz ne mezunusunuz,bunu soruda da özellikle aynı zamanda : "deneyimli arkadaşlar da yorumlarını yazarsa,bu süreçten geçen arkadaşlar yorumlarını yazarsa da sevinirim" demiştim o yüzden soruyrm kardeşim. Çok tşkkr ediyorum...

• bukalemun_baris B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, AÖF işletme mezunuyum. Bende hem çalışıp hem okudum. Bir önceki bahsettiğim site ile sınıfımı başarıyla geçtim. Aslında sende beni yolumdan geçiyorsun şuan. Önemli olan adımı atmak ve biraz gayret etmek. Gerisi kendiliğinden gelecektir, emin olabilirsin.
  • quote:

Merhaba, AÖF işletme mezunuyum. Bende hem çalışıp hem okudum. Bir önceki bahsettiğim site ile sınıfımı başarıyla geçtim. Aslında sende beni yolumdan geçiyorsun şuan. Önemli olan adımı atmak ve biraz gayret etmek. Gerisi kendiliğinden gelecektir, emin olabilirsin.

Gerçekten moral oldun aslında.. Pm atar mıısn face'den falan da knşmak isterim arada. "egedeyakamoz@hotmail.com" bu e posta ile aratma yaprsan barış kuru diye çıkması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukalemun_baris

quote:

Gerçekten moral oldun aslında.. Pm atar mıısn face'den falan da knşmak isterim arada. "egedeyakamoz@hotmail.com" bu e posta ile aratma yaprsan barış kuru diye çıkması lazım.

Bu arada yeni mi mezunsun? Kredili sistem vurdu mu size?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya bas git Allah aşkına. Reklam yapıcam diye neler yazmışsın. Yürü git arkadaşım başka siteye...
  • Merhaba, sadece gerçekleri yazıyorum. Evet site önerimde var. Eğer AÖF okuyorsan (bilmiyorum) insanlar yalan yanlış sitelerde gezmesinler diye daha doğru içerikli olan bir site öneriyorum. Kimse kimseyi zorlamıyor. Dikkat ederseniz tüm cümlelerim alternatif olarak diye geçer. Aynı zamanda AÖF okuyan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Sizce bu söyledikleriniz, yukarıda yazılanlar için hakkaniyetli bir yorum mu ?
  • ben taksicilik yapıyorum. akşam üzeri 4 de gidiyorum gece 1-2 gibi eve gidiyorum. hafta sonları 12.30 ile 3.30 arası kpss kursu. takside çalırken ise aöf kitaplarını okuyorum.gündüz ise (haftaiçi) kpss ye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanistan

ben taksicilik yapıyorum. akşam üzeri 4 de gidiyorum gece 1-2 gibi eve gidiyorum. hafta sonları 12.30 ile 3.30 arası kpss kursu. takside çalırken ise aöf kitaplarını okuyorum.gündüz ise (haftaiçi) kpss ye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun

Tebrikler. SAğol.İnş. hepimizin...
  • İzmr CMS de 4lu vardıya sıstemınde calısıyorum mesaıler yogun gece gunduz ıs anlıcagınız ustelık hafa sonum bıle tatıl olmuyor .. aöf te gectıgımız sene 18 ders verdım bır yılda ıkı donem de onur belgesı . bu senede kalan dersler ıle kpss ye hazırlanıyorum . dershaneye gıtmeye zamanım yok . buldugum zamanı en ıyı sekılde degerlendırmeye calısıyorum . amacım polıs olmak aynı zamanda sporlada ılgılenıyorum butun calısmalarımı evımde tek basıma yapıyorum . zamana karsı yarısıyorum .sosyallıkten uzak kalsanızda baska secenegımız yok hayat sartları cok zor Allah yardımcımız olsun ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

İzmr CMS de 4lu vardıya sıstemınde calısıyorum mesaıler yogun gece gunduz ıs anlıcagınız ustelık hafa sonum bıle tatıl olmuyor .. aöf te gectıgımız sene 18 ders verdım bır yılda ıkı donem de onur belgesı . bu senede kalan dersler ıle kpss ye hazırlanıyorum . dershaneye gıtmeye zamanım yok . buldugum zamanı en ıyı sekılde degerlendırmeye calısıyorum . amacım polıs olmak aynı zamanda sporlada ılgılenıyorum butun calısmalarımı evımde tek basıma yapıyorum . zamana karsı yarısıyorum .sosyallıkten uzak kalsanızda baska secenegımız yok hayat sartları cok zor Allah yardımcımız olsun ....

Vay be CMS'de çalışıyorsun demek... Bi türlü giremedim oraya. Ben de vardiya düzeninde çalışıp bu dediklerime devam etmek istyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

İzmr CMS de 4lu vardıya sıstemınde calısıyorum mesaıler yogun gece gunduz ıs anlıcagınız ustelık hafa sonum bıle tatıl olmuyor .. aöf te gectıgımız sene 18 ders verdım bır yılda ıkı donem de onur belgesı . bu senede kalan dersler ıle kpss ye hazırlanıyorum . dershaneye gıtmeye zamanım yok . buldugum zamanı en ıyı sekılde degerlendırmeye calısıyorum . amacım polıs olmak aynı zamanda sporlada ılgılenıyorum butun calısmalarımı evımde tek basıma yapıyorum . zamana karsı yarısıyorum .sosyallıkten uzak kalsanızda baska secenegımız yok hayat sartları cok zor Allah yardımcımız olsun ....

Vay be CMS'de çalışıyorsun demek... Bi türlü giremedim oraya. Ben de vardiya düzeninde çalışıp bu dediklerime devam etmek istyorum

Ben de İzmir Yeşilova'da oturuyorum,otogar'a yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Ben de aynı durumdayım. Aöf + kpss + iş hayatını bir arada yürütmeye çalışıcam bakalım.

Nasıl gidiyo kardeşim naptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanistan

ben taksicilik yapıyorum. akşam üzeri 4 de gidiyorum gece 1-2 gibi eve gidiyorum. hafta sonları 12.30 ile 3.30 arası kpss kursu. takside çalırken ise aöf kitaplarını okuyorum.gündüz ise (haftaiçi) kpss ye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

70 aldım oturdum kçımın üstüne , aöfe devam
  • isteyince neden olmasın şuan bende aynı durumdayım aöf kpss hemde iş fakat benim iştede bolca ders çalışma imkanım var sanırım benim avantajım bu
  • Bende aynı durumdayım ama pek zorlanmıyorum
  • Aynen ben de bu durumdayim kpss haric fazla zorlanmiyorum çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.