Şimdi Ara

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
18
Favori
220.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yeni kredili sistemde şubatta mezun olnabiliyormu? yani diyelimki 1 dönem uzatırsam ertesi yıl 1. dönem sonunda mezun olabilrmiyim??
  • İktisat son sınıftayım, 4 dersim var bu kitapların yarısından mı yoksa hepsinden mi sorumluyum?

Eğer ilk iki sınava aynı kitaplarla gireceksem ortalaması kaç olmalı derslerimin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukumran

İktisat son sınıftayım, 4 dersim var bu kitapların yarısından mı yoksa hepsinden mi sorumluyum?

Eğer ilk iki sınava aynı kitaplarla gireceksem ortalaması kaç olmalı derslerimin?

ilk sınav 1-4, ikinci sınav 1-8 ünitelerinden sorumlu olacakasın.

Garanti geçmen için 50 ve üstü puan yapman lazım iki sınavın ortalaması olarak. İlk sınav %30 ikinci sınav %70 etki ediyor. Kendin hesapla artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

1)aöf işletme 1 sınıf öğrecisiyim mesela güz yarıyıl bitti sınavlardan gecemedim bütünleme sınavı güz yarıyıl için eylül ayında yapılcak yoksa sınavlar bittikten sonramı
    2)2 dönem bahar yılı için harçları ne zaman yatırıyoruz ve bizde ders secimi ekle çıkar işlemi olucakmı yeni sistemler için ders secme vb
    3)mesela 1 günde 4 tane sınava giricem kaç oturum olucak
    4)can eğrisi varmı yeni sistemde

ne yazikki kredili sistemde bütünleme sınavı yok.daha doğrusu aöf yökün emrine uymuyor.bu yüzden bimere ve yöke mail atıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

1)aöf işletme 1 sınıf öğrecisiyim mesela güz yarıyıl bitti sınavlardan gecemedim bütünleme sınavı güz yarıyıl için eylül ayında yapılcak yoksa sınavlar bittikten sonramı
    2)2 dönem bahar yılı için harçları ne zaman yatırıyoruz ve bizde ders secimi ekle çıkar işlemi olucakmı yeni sistemler için ders secme vb

ne yazikki kredili sistemde bütünleme sınavı yok.daha doğrusu aöf yökün emrine uymuyor.bu yüzden bimere ve yöke mail atıyoruz

İlginiz için teşekkür ederim!
    Her dersin geçme ortalamasının bir olmadığını duymuştum. Doğru mudur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hukumran

quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

İlginiz için teşekkür ederim!
    Her dersin geçme ortalamasının bir olmadığını duymuştum. Doğru mudur acaba?

bağıl değerlendirme var. Diğer öğrencilerin aldıkları notlar ve bunların ortalaması başarı notunun belirlenmesinde rol oynar.

• Merhaba sayın yönetiçi benim size 2 tane sorum olarak 1.si ben işletme 4. sınıf ögrencisiyim geçen seneden 2 dersim kaldı bunlar bölündü haliyle Denetim, Sosyal sorumluluk(2 si de 7 dönem dersi) ve Etik ve işletme yönetimi (5.dönem dersi) ve bahar dönemindede Finansal tablolar analizi bana gelen dersler bunlardı seçim yaptırmadıı ders ekle alanıda boştu. Şimdi benim bu sene bu derslerden alacagım notlar kendi döneminin diğer derslerinin ortalaması ile mi geçip geçmediğim değerlendirilecek yoksa bu 3 ders kendi arasında mı 2 üzeri not ortalamasını vermek zorunda çünkü diğer dersleride kapsarsa bu derslerden 33 alsam bile geçecegim yaptığım hesaba göre ama kendi arasındaysa 50 ve üzeri not almam gerekecek. Bu 2 durumdan hangisi olacak?

2. sorum ise 5. dönem derslerinden bana sadece uluslar arası işletmeyiseçtirttiler fakat aöf not sayfama gelince İŞL303U ÜRETİM YÖNETİMİ hakkında ne geçti nede kaldı olarak dersler arasında gözükmüyor keza ders seçiminde de gözükmedi ama bu ders İşletme fakültesinin 5.döneminde gözükmekte bu durumunsebebi ne olabilir. Bu dersi neseçtirdiler nede otomasyonda geçtigim yada kaldıgım hakkında bir şeyler yazmıyor muaf olabilirmiyim diye düşündüm ama emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

geçmiş sorulara sakın bakmayın tümüyle değişti herşey . bir dersaneye giden arkadaşnz varsa dersanede hocalar not hazırlıyorlar onları temin etmeye çalışın yoksa zor. kaldı ki ben daha 3 kitap alamadım çıkmamş . dersaneden alıyorm notları

dostum tumuyle degıstıgınden emın mısın, elımdekı eskı ve yenı kıtapları karsılastırıyorum sankı sadece konuları 2 yıla bolmusler gıbı, ıcerıklerını tek tek okumadım ama konu baslıkları cogu aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: machiavelli

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

geçmiş sorulara sakın bakmayın tümüyle değişti herşey . bir dersaneye giden arkadaşnz varsa dersanede hocalar not hazırlıyorlar onları temin etmeye çalışın yoksa zor. kaldı ki ben daha 3 kitap alamadım çıkmamş . dersaneden alıyorm notları

dostum tumuyle degıstıgınden emın mısın, elımdekı eskı ve yenı kıtapları karsılastırıyorum sankı sadece konuları 2 yıla bolmusler gıbı, ıcerıklerını tek tek okumadım ama konu baslıkları cogu aynı

sen bilrsn hocam bak istersen . valla ben daha şöyle adam akıllı hiç çalışmadım 2 gün kaldı sınava pertingen

• vizelerin yüzde kaçı alınıyor değerlendirmede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

vizelerin yüzde kaçı alınıyor değerlendirmede?

30
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

vizelerin yüzde kaçı alınıyor değerlendirmede?

30

teki yüzde 30 mu? yoksa 15+15 mi?
  • Dıyelım ben derslerden ılk donem sınavlarında kaldım ıkıncı donem sınavlarında ılk sınavlardakı derslerın sınavlarına tekrar gırebılıyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzbb

Dıyelım ben derslerden ılk donem sınavlarında kaldım ıkıncı donem sınavlarında ılk sınavlardakı derslerın sınavlarına tekrar gırebılıyormuyum

hayır ders hangi dönemdeyse o dönem girersiniz sınava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Orijinalden alıntı: oocoo

gelecek yıla bu yıldan 1 ders sorumlu olarak geçersem ve gelecek sene ortalamam 2 nin üzereinde olursa bu yıl alttan kalan dersi bir daha hiç vermeden mezun olabilirmiyim

Evet kredili sistemde bu mümkün tabi o ders CD ,DC veya DD olursa.

işte kredili sistemin avantajı bu . ortalaman 2,00 üzerinde ise düşük dersleride geçebilirsin.

hocam biz bu sene geçtik açıkçası iş güç derken pek araştıramadım .şimdi benim bi lanet matematiğim var 1. sınıftan . şimdi ben bu seneki güz dönemi sınavında 2,00 üstü ortalama tutturursam (1. sınıftan mat 2. sınıftan 5 dersim var) mat otomatikman geçilmiş mi oluyor . yoksa aynı sınıfın dersi mi olması gerekiyor bu dediğiniz olay.

• Merhaba Arkadaşlar;
    Ben 4.Sınıf işletmedeyim ve kaldığım 2 ders vardı.Şimdi ders sayım 4′e yükseldi.Şunu öğrenmek istiyorum; Kaldığım dersler hariç bugüne kadar aldığım derslerin kredisi 77.Harf katsayısıyla beraber Not ortalamam;2.35 …Hesaplarıma göre kaldığım 4 derstende DD alırsam not ortalamam 2.01 yapıo.Bu şekilde bir mezuniyet söz konusu mudur? Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler. Sınavda herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirtas

Merhaba Arkadaşlar;
    Ben 4.Sınıf işletmedeyim ve kaldığım 2 ders vardı.Şimdi ders sayım 4′e yükseldi.Şunu öğrenmek istiyorum; Kaldığım dersler hariç bugüne kadar aldığım derslerin kredisi 77.Harf katsayısıyla beraber Not ortalamam;2.35 …Hesaplarıma göre kaldığım 4 derstende DD alırsam not ortalamam 2.01 yapıo.Bu şekilde bir mezuniyet söz konusu mudur? Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler. Sınavda herkese başarılar.

F in yoksa mezunsunuz.

bu arada bütünleme var mı yokmu şimdi yok bakan twtterden açıkladı büt yapacaz yok bilmemne biton haber okudum . kesin bilgi varmı ?
  • inşallah olur bütünleme kesin bilgi bende merak ediyorum
  • ben 4 sınıf işletme deyim ekle sil yapmadığım için bana 6 dersi tek sefer de verdiler şimdi 5 ve 6 ocak da vize sonra final e hepsinden gireceğim eğer kalkacağım ders olursa 2 dönem mi tekrar gireceğim yoksa seneye mi gireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzbb

Dıyelım ben derslerden ılk donem sınavlarında kaldım ıkıncı donem sınavlarında ılk sınavlardakı derslerın sınavlarına tekrar gırebılıyormuyum

hayır ders hangi dönemdeyse o dönem girersiniz sınava.

Ben kayıt yenilerken derslerin hepsini almazsan almadığın dersleri seneye almak zorundasın dediler sanırım 2 dönem tekrar aynı derslerden sınava gireceğiz yada yeni dersler alacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.