Şimdi Ara

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
18
Favori
220.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benimde son 2 dersim kaldı, eğer bu dönem kalırsak alamıyormuyuz diğer dönem için? 1 sene beklememizmi gerekicek
  • Bildiğim kadarıyla Yök ve Üniversite görüşme halindeler ama okuduğum yerlerde yüksek ihtimalle bütünleme yapılacak gözüyle bakılıyor.Zaten olması gerekende o diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurts

ben 4 sınıf işletme deyim ekle sil yapmadığım için bana 6 dersi tek sefer de verdiler şimdi 5 ve 6 ocak da vize sonra final e hepsinden gireceğim eğer kalkacağım ders olursa 2 dönem mi tekrar gireceğim yoksa seneye mi gireceğim

2.dönem giremezsiniz çünkü farklı dersler alacaksınız.Kaldığınız dersi hangi dönem alıyorsanız seneye aynı dönemde tekrar almanız gerekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirtas

quote:

ben 4 sınıf işletme deyim ekle sil yapmadığım için bana 6 dersi tek sefer de verdiler şimdi 5 ve 6 ocak da vize sonra final e hepsinden gireceğim eğer kalkacağım ders olursa 2 dönem mi tekrar gireceğim yoksa seneye mi gireceğim

2.dönem giremezsiniz çünkü farklı dersler alacaksınız.Kaldığınız dersi hangi dönem alıyorsanız seneye aynı dönemde tekrar almanız gerekecektir.

Eğer dediğin doğruysa yandık ben eskiden 6 ders i bir senede verirken şimdi 3 ayda bir 6 ders vermek zorunda olmak yanlış olur biz çalışan insanlarız kampus e gitmiyoruz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirtas

quote:

Eğer dediğin doğruysa yandık ben eskiden 6 ders i bir senede verirken şimdi 3 ayda bir 6 ders vermek zorunda olmak yanlış olur biz çalışan insanlarız kampus e gitmiyoruz ki

Çok haklısın o yüzden umut edelimde bütünleme sınavları olsun.Ozaman biraz daha şanslı olabiliriz. Benimde mezun olmama 2 ders kalmışken şimdi oldu 4 ders tutuştum valla..

• herkese başarılar . ya geçiyoruz ya şemsiye oluyor bu sınav bize
  • Mahvettiler sistemi. 4 yıllık okulu 8 yılda bitir adamların cebi dolsun.
  • arkadaşlar merhaba .

herkese başarılar

tüm forumu okumaya çalıştım fakat benim durumum çok farklı yanıtta bulamadım kendime..bilen arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinecegim

ben 4 yıllık işletmeyi bitirdim fakat 3.sınıftan tek ders yüzünden diploma alamadım ve busene tek dersle sınava girdim dersim almanca.daha kitabını bile alamadım gelmemişti.bugun sınava girdim 20 soru çıktı.birşeyler yaptım sanırım .

sormak istedigim ben bu dersi verebilmek için ne not almam lazım.bu sınavda iyi not alırsam final sınavına girecemmi.benim başka dersde yokki ortalama bekleyeyim.bu ara sınada iyi not alamadım dersem finaldede alamzsam klırsam bahar dönemine 2.döneme tekrar sınavamı giricem.

inanın çok kötü bir sans vurdu bana nasıl yapcam bilemiyorum keşke bu sistem gecen sene çıksaydı diger derslerim çok iyi idi notlarım tek seferde 8 dersten geçtim bi u almanca dersin den 2 senedir veremedim.bu senede bu sistemle çok zor görünüyor..

bana biraz akıl verin ne yapayım ben

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: smglr

arkadaşlar merhaba .

herkese başarılar

tüm forumu okumaya çalıştım fakat benim durumum çok farklı yanıtta bulamadım kendime..bilen arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinecegim

ben 4 yıllık işletmeyi bitirdim fakat 3.sınıftan tek ders yüzünden diploma alamadım ve busene tek dersle sınava girdim dersim almanca.daha kitabını bile alamadım gelmemişti.bugun sınava girdim 20 soru çıktı.birşeyler yaptım sanırım .

sormak istedigim ben bu dersi verebilmek için ne not almam lazım.bu sınavda iyi not alırsam final sınavına girecemmi.benim başka dersde yokki ortalama bekleyeyim.bu ara sınada iyi not alamadım dersem finaldede alamzsam klırsam bahar dönemine 2.döneme tekrar sınavamı giricem.

inanın çok kötü bir sans vurdu bana nasıl yapcam bilemiyorum keşke bu sistem gecen sene çıksaydı diger derslerim çok iyi idi notlarım tek seferde 8 dersten geçtim bi u almanca dersin den 2 senedir veremedim.bu senede bu sistemle çok zor görünüyor..

bana biraz akıl verin ne yapayım ben

teşekkürler

Tabiki final sınavına gireceksiniz. Tüm derslerinden geçmişsen ortalaman 2 üzerinede demektir. Eğer finalden sonra aldığın not 50 üzeri ise veya 50 puan altında ancak ortalama uzeri bir puansa geçersiniz.
    Bu arada henüz kitabınızın gelmemesi nasıl bir saçmalıktır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar benim size 2 tane sorum olarak 1.si ben işletme 4. sınıf ögrencisiyim geçen seneden 2 dersim kaldı bunlar bölündü haliyle Denetim, Sosyal sorumluluk(2 si de 7 dönem dersi) ve Etik ve işletme yönetimi (5.dönem dersi) ve bahar dönemindede Finansal tablolar analizi bana gelen dersler bunlardı seçim yaptırmadıı ders ekle alanıda boştu. Şimdi benim bu sene bu derslerden alacagım notlar kendi döneminin diğer derslerinin ortalaması ile mi geçip geçmediğim değerlendirilecek yoksa bu 3 ders kendi arasında mı 2 üzeri not ortalamasını vermek zorunda çünkü diğer dersleride kapsarsa bu derslerden 33 alsam bile geçecegim yaptığım hesaba göre ama kendi arasındaysa 50 ve üzeri not almam gerekecek. Bu 2 durumdan hangisi olacak?

2. sorum ise 5. dönem derslerinden bana sadece uluslar arası işletmeyiseçtirttiler fakat aöf not sayfama gelince İŞL303U ÜRETİM YÖNETİMİ hakkında ne geçti nede kaldı olarak dersler arasında gözükmüyor keza ders seçiminde de gözükmedi ama bu ders İşletme fakültesinin 5.döneminde gözükmekte bu durumunsebebi ne olabilir. Bu dersi neseçtirdiler nede otomasyonda geçtigim yada kaldıgım hakkında bir şeyler yazmıyor muaf olabilirmiyim diye düşündüm ama emin değilim.

• Merhaba arkadaşlar benim size 2 tane sorum olarak 1.si ben işletme 4. sınıf ögrencisiyim geçen seneden 2 dersim kaldı bunlar bölündü haliyle Denetim, Sosyal sorumluluk(2 si de 7 dönem dersi) ve Etik ve işletme yönetimi (5.dönem dersi) ve bahar dönemindede Finansal tablolar analizi bana gelen dersler bunlardı seçim yaptırmadıı ders ekle alanıda boştu. Şimdi benim bu sene bu derslerden alacagım notlar kendi döneminin diğer derslerinin ortalaması ile mi geçip geçmediğim değerlendirilecek yoksa bu 3 ders kendi arasında mı 2 üzeri not ortalamasını vermek zorunda çünkü diğer dersleride kapsarsa bu derslerden 33 alsam bile geçecegim yaptığım hesaba göre ama kendi arasındaysa 50 ve üzeri not almam gerekecek. Bu 2 durumdan hangisi olacak?

2. sorum ise 5. dönem derslerinden bana sadece uluslar arası işletmeyiseçtirttiler fakat aöf not sayfama gelince İŞL303U ÜRETİM YÖNETİMİ hakkında ne geçti nede kaldı olarak dersler arasında gözükmüyor keza ders seçiminde de gözükmedi ama bu ders İşletme fakültesinin 5.döneminde gözükmekte bu durumunsebebi ne olabilir. Bu dersi neseçtirdiler nede otomasyonda geçtigim yada kaldıgım hakkında bir şeyler yazmıyor muaf olabilirmiyim diye düşündüm ama emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemamelesi

Mahvettiler sistemi. 4 yıllık okulu 8 yılda bitir adamların cebi dolsun.

29 olunca direk askere alıyorlar artık.
  • 4. sınıf dersleri güzeldi bitek sınavda denetim kitledi şaşkınım
  • arkadaşlar çan eğrisinde sınıfın düzeyi ( yani burada sınıfan kasıt tabii ki o dersi alan öğrenciler ) düşük olduğunda çok düşük notlarla çan eğrisinden geçmemiz gerekmiyor muydu? ama T skoruna yansıma tablosuna baktığımızda aöf tam ters bir sistem yapmış, yani ortalama çok düşükken 51 ile CC getirirken ortalama yüksekse siz 40 ile CC getiriyorunuz bunun tam tersi olması gerekmez mi, yoksa ben mi yanlış anladım, bizim örgün eğitimde sınıf ortalaması düşükse düşük notla geçiliyordu, 32-33 puanla derslerden geçenler vardı.
  • Arkadaşlar bütünleme var mı yok mu yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

Arkadaşlar bütünleme var mı yok mu yahu ?

var var 1. dönemdeki dersleri eylülde 2. dönemdekileri ekimde yplcak sınavla alabilirz
  • Arkadaşlar bi sorum olacak,

ben geçen sene kayıt yaptırdım üni mezunu olduğum için dgs ile 3. sınıftan başladık..

10 ders aldım geçen sene 2 tanesini geçtim. geriye kalan 8 dersi bu ilk dönem de aldım, ve geçtim diyelim..

ben ikinci dönem de 4. sınıf derslerini mi alacağım ?? (evet öyle ise 4. sınıf ın 2. dönem derslerini mi alacağım)

Şimdiden teşekkürker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtcglr -- 7 Ocak 2013; 13:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

var var 1. dönemdeki dersleri eylülde 2. dönemdekileri ekimde yplcak sınavla alabilirz

kesin bilgi mi bu? nerede yazıyor?
  • Arkadaşlar 11 dersten sınava girdim, rüyamı gördüm gerçekmiydi anlayamadım hem kolaydı hem zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

kesin bilgi mi bu? nerede yazıyor?

rektör twtterdan yazmış olcak diye sonra bi kaç sitede daha okudum. yoğun fax ve telefon yağmuruna tutmuşlar ondan geri adım atmışlar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.