Şimdi Ara

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
838
Cevap
18
Favori
220.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @asderwet11 http://www.anadolu.edu.tr/akademik/birim/duyuruDetay/2/11/1/225 bu linktei pdf dosyasından bölümünü bulup bahar dönemi derslerine ve ara sınavda kaç üniteden sorumlu olacağına bakabilirsin.

@orhundindar Kredili sistemle birlikte güz dönemi ve bahar dönemi olmak üzere ikiye ayrıldı aöf.Güz döneminde derslerini versen bile bahar döneminde yeni dersler gelicek.Yine güz dönemi gibi 2 sınav yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerr89 -- 11 Ocak 2013; 15:43:52 >
  • Arkadaşlar bütünleme sınavı kesinlikle yapılmayacaktır. Yapılması işimize gelir ama malesef olmayacak.

Kaynak: Anadolü Üniversitesi Merkez, Açıköğretim Büroları
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Dostum şimdi tekrar baktım anladım sağol, T skor değerine göre sıralanmış alt sınır, örnekte de öğrenci 67,5 il BA almış BA aşağı yukarı 85 e falan denk gelir, başarı düzeyinin düşüklüğü işine gelmiş öğrencinin, şimdi anlaşıldı düşük ortalamalar ile geçilebilecek, 25 ortalama barajı koymuşlar bence 30 getiren rahat DD 35 getiren de CC getirir, kimse çalışarak girmiyor zaten sınavlara biraz bir şey yapsak geçeceğiz gibi görünüyor

Daha oncede paylastim bi daha paylasayim. Tam otursun puanlama sistemi / can egrisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod17 -- 11 Ocak 2013; 16:12:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kod17

quote:

Dostum şimdi tekrar baktım anladım sağol, T skor değerine göre sıralanmış alt sınır, örnekte de öğrenci 67,5 il BA almış BA aşağı yukarı 85 e falan denk gelir, başarı düzeyinin düşüklüğü işine gelmiş öğrencinin, şimdi anlaşıldı düşük ortalamalar ile geçilebilecek, 25 ortalama barajı koymuşlar bence 30 getiren rahat DD 35 getiren de CC getirir, kimse çalışarak girmiyor zaten sınavlara biraz bir şey yapsak geçeceğiz gibi görünüyor

Daha oncede paylastim bi daha paylasayim. Tam otursun puanlama sistemi / can egrisi :)

Çan eğrisine sırtınızı dayanıpta güvenmeyin 5 puan yukarı yada aşağı oynuyor pek fark etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

quote:

quote:

Çan eğrisine sırtınızı dayanıpta güvenmeyin 5 puan yukarı yada aşağı oynuyor pek fark etmiyor

5 puan yukari ya da asagi demek mantikli degil. Degisken sonucta. Bunu kimse bilemez suan icin. Calismayan zaten gecemez o ayri bi konu ama DC alacaginiz yerde CC almak gayet guzel ya da CC alacakken BA almak. DD ve DC derslerden ortalama 2.00 olunca gecmek cok guzel. Universitede bi cok dersi oyle gectim ben.

Ayrica eski sistemde birakin 5 puan farki, 49 alip 1 puan farkla o dersten kalan binlerce insan vardi. Uzun lafin kisasi iki insan ayni pencereden bakar biri gok yuzunu gorur, digeri yerdeki camuru. Sizin gormek istediginiz hangisi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

quote:

quote:

5 puan yukari ya da asagi demek mantikli degil. Degisken sonucta. Bunu kimse bilemez suan icin. Calismayan zaten gecemez o ayri bi konu ama DC alacaginiz yerde CC almak gayet guzel ya da CC alacakken BA almak. DD ve DC derslerden ortalama 2.00 olunca gecmek cok guzel. Universitede bi cok dersi oyle gectim ben.

Ayrica eski sistemde birakin 5 puan farki, 49 alip 1 puan farkla o dersten kalan binlerce insan vardi. Uzun lafin kisasi iki insan ayni pencereden bakar biri gok yuzunu gorur, digeri yerdeki camuru. Sizin gormek istediginiz hangisi ?

Sizde haklısınız 30 puan alanlar FF almaktan kurtulabilir.

• ahaha 50 dd idi örgün öğretmde :d yukardaki resmi görünce notlar açıklandı sandım kalbim ayrı eve çıktı bu forum benim sonum olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

ahaha 50 dd idi örgün öğretmde :d yukardaki resmi görünce notlar açıklandı sandım kalbim ayrı eve çıktı bu forum benim sonum olacak

ahaha bizde ( Mustafa Kemal Uni) 70 CC idi. Bazi hocalar insaf edip 60a falan cekiyodu baraji takla atiyoduk resmen :) 1 keresinde de mat 2 den 2000 kisi falan sinava girdik butunlemeye.. hoca bakti olmayacak CC barajini 45e cekti. o ders yuzunden mezun olamamistim zaten.
  • öncelikle ddğnz linkdeki pdf dosyası açılmıyor bende

güz dönemi dönem sonu sınavında ünitelerin hepsinden sorumluyuz değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderwet11

öncelikle ddğnz linkdeki pdf dosyası açılmıyor bende

güz dönemi dönem sonu sınavında ünitelerin hepsinden sorumluyuz değilmi?

evet tüm kitap
  • uluslararası işletmecılık son ünıtenın cevap anahtarına bakın komple a şıkkı. Bi işide tam yapın be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

uluslararası işletmecılık son ünıtenın cevap anahtarına bakın komple a şıkkı. Bi işide tam yapın be

benim de adını unuttuğum bir dersin cevap anahtarı komple a şıkkıydı fakat cevapların hepsi doğruydu.

yanlış basmışlar hepsi a diyosanız kontrol edin büyük ihtimalle hata yoktur onlar doğru cevaplardır.

ama her şıkkın a olmasını eleştirip saçma buluyosanız ona bir şey demem tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicco

quote:

uluslararası işletmecılık son ünıtenın cevap anahtarına bakın komple a şıkkı. Bi işide tam yapın be

benim de adını unuttuğum bir dersin cevap anahtarı komple a şıkkıydı fakat cevapların hepsi doğruydu.

yanlış basmışlar hepsi a diyosanız kontrol edin büyük ihtimalle hata yoktur onlar doğru cevaplardır.

ama her şıkkın a olmasını eleştirip saçma buluyosanız ona bir şey demem tabii ki

doğru geldi zatende. sorulara kafa yoruyorsun işaretliyorsun sıra cevapları kontrol etmeye gelince hepsi a çıkıyor. gelde sövme..
  • siz bitirdnz mi ya ben daha başlamadım
  • aöf ün geçen yaptığı işletme bölümü sınavında 9 dersten yaklaşık 7 dersin en az 2 sorusu hatalı en fazla 13 soru hatalı bununla alakalı bir işlem yaptınızmı ?
  • 5 yanlış 1 doğruyu götürüyormu?
  • Allahını seven bütünleme var desin son senem bu sene bitti bitti artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_ercan

5 yanlış 1 doğruyu götürüyormu?

böyle birşey yok ösym sınavımı bu, boş bırakmayın sınavlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

quote:

2 yıllıkta okuduğum bölümdeki bölümü birinci bitiren arkadaş bile 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye bazı soruları boş bırakmış. O günden beri konuşmuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

quote:

2 yıllıkta okuduğum bölümdeki bölümü birinci bitiren arkadaş bile 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye bazı soruları boş bırakmış. O günden beri konuşmuyorum

bi oyunu oynuyorsan kuralları biliceksin, helede öğrenciysen sistemin açıklarını bulup faydanalanıcaksın

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.