Şimdi Ara

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
18
Favori
220.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

quote:

Orijinalden alıntı: onur_ercan

5 yanlış 1 doğruyu götürüyormu?

böyle birşey yok ösym sınavımı bu, boş bırakmayın sınavlarda.

2 yıllıkta okuduğum bölümdeki bölümü birinci bitiren arkadaş bile 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye bazı soruları boş bırakmış. O günden beri konuşmuyorum

bi oyunu oynuyorsan kuralları biliceksin, helede öğrenciysen sistemin açıklarını bulup faydanalanıcaksın

Benim kadar önem vermiyor zaten sözde dgsyi kazanacam diyor ama garanti değilki işte. herşeye rağmen çalışıp aöfe ağırlık verse daha kolay olacak aslında.

• bütünleme yokmuş arkadaşlar. resmi gazetede yayınlanmış. işte şimdi katakulleye geldik....
  • sınav sonuşları finaller yapıldıktan sonra beraber açıklanacak galiba hatta bahar döneminin sınavlarıda yapılsın ondan sonra hepsi birlikte açıklansın boşuna uğraşmasın aöf yazık daha bi e öğrenme sistemini açamadılar eleman lazımsa alsınlar her sene üç beş kitap iki sınava 200-250 bayılıyoz biraz karşılığını verseler bari adamlar masraf olmasın diye büt yapmıyo yazık günah.
  • mrba arkadaşlar güz dönemi ve bahar dönemi olmak üzere 4 sınav var (2 arasınav 2 dönem sonu sınavı)bu iki dönemin ortalaması mı alınacak?

yeni sınav sistmi hakkında bi döküman falan yokmu?
  • Bu sene için bütünleme sınavı bekleyenler fazla beklemesin.Her yere dilekçe göndermemize rağmen aöf,bütünleme sınavı olmayacak diyor.Sebebi "açıköğretim sistemimizin organizasyonel yapısı, öğretim ortamları, basılı materyalleri gibi tüm süreçleriyle yaşadığı değişim, diğer tüm eğitim kurumları açısından örnek alınacaktır. Ancak dönemlik sistem uygulamasında, yasalarla çizilen öğretim zamanları ve bir milyonun üzerindeki öğrencimizin kayıt ve sınav organizasyonları daha kısıtlı bir takvimle çalışılmasını zorunlu hale getirmektedir. Bu takvim içerisine bütünleme sınavlarının eklenmesi mümkün olmamaktadır. Bunun yanında bütünleme sınavı uygulamasının sistemdeki ders geçme, uyarı ve tekrar durumları gibi başarı süreçlerini de olumsuz etkilediği ve öğrencilerimizin bütünleme sınavları ile aslında dezavantajlı duruma geldikleri yaptığımız ayrıntılı çalışmalarda görülmüştür. Bu açıdan bu öğretim yılından itibaren açıköğretim sisteminde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır."buymuş.
    Daha ara sınav sonuçları açıklanmadı.Finallere 1 gün kala açıklanırsa şaşmayın!

• hiç bir şey bilmesen bile azıcık düşününce 4 yanlış 1 doğruyu götürmez diyebilmelisin, zaten 20 soru sormuşlar Allah aşkına 20 soruluk sınavda yanlışlar da doğruları silerse olur mu, çok çok saçma bir şey olur, 100 soru sorsalar bir derece. ÖSYM sınavlarındaki gibi 180 soru ( hatta şu anda daha çok soru soruyor ÖSYM ) sorulmuyor ki.
  • sonuçlar açıklandı sanırım çan eğrisini yükselttim biraz kusura bakmayın notlar 80-90 civarı geziyo :d
  • vizeyi yükseltsen ne yazar %20si alınacak..
  • Arkadaslar bu can egrisi herkesin ortalamasimi alinip bulucak yoksa 35 ve uzeriyse kendi ortalamanda 2 ve uzeriyse direk geciilmiyormu bu millet niye sinif ortalamasindan bahsediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

vizeyi yükseltsen ne yazar %20si alınacak..

geçensene finallerde öyleydi ki benim. en düşük 83 tü. bu sene 4. sınıf kurtulucam. hem ara sınav %30 veriyo %20 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 28 Ocak 2013; 22:29:07 >
  • arkadaşlar sınavda çıkan sorular özellikle şuralardan çıkıyor koyu yazılmış yerlerden çıkıyor vs. diyebilirmiyiz ?
  • ben bi şey sorucam bu sene bilgisayar programcılığı 1. sınıftayım bu sene okulu bırakıp aöf geçicem aynı dersler aöf de de varsa muaf olmuyum acaba bu sene geçtiğim derslerden muaf olurmuyum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

arkadaşlar sınavda çıkan sorular özellikle şuralardan çıkıyor koyu yazılmış yerlerden çıkıyor vs. diyebilirmiyiz ?

sadece koyu olanlar değil. onlar önemli ama heryerden gelebiliyo. eskiden geçmiş sınavlara bakmak çok rahat yetiyodu insana. şimdi kitaplar değişsede konular aşağı yukarı aynı olduğu için yine geçmiş sınavlara bakmakta fayda var.
    şu murat yayınımıdır nedir onun anlatımlı soru bankasını aldım 7. dönem kitap fiyatı 30 liraydı. bana yetti. ünite başına yaklaşık 50-60 soru var o kadar soruda tüm içeriği kapsıyo. ezberlemeye falanda gerek yok 3-5 kere bakıp çözünce ve sınavda soruyu görünce tanıyosunuz yapıyosunuz. baştan kitaptan çalıştım ama çok bayıyo insanı ve basit bir anlatımı cümleleri dolandırarak yapmışlar insanı bezdiriyo, kitaplar berbat hazırlanmış insan 15 dakika çalışıp 45 dakika dinlenmek istiyo :d

• işletme 1 sınıf öğrencisiym sonuçlar harika ötesi hiç birisinden gecememişim 5 tane koşullu var nasıl iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

işletme 1 sınıf öğrencisiym sonuçlar harika ötesi hiç birisinden gecememişim 5 tane koşullu var nasıl iş anlamadım

geçip geçemediğin şu anda belli değil, zaten bunların yüzde 30 u alınacak, finalin ise yüzde 70 i alınacak ve ikisi toplanacak, çan eğrisi yapılacak ve de puanlar harfe çevrilecek ( AA, CC...gibi ) ben de 3 dersten çok kötü aldım ama finalde 60-70 alsam kurtarırım, çalışmayı bırakma, çan eğrisi var, eskisi gibi 50 tutturmak şart değil, zaten kimse doğru dürüst çalışmıyor ortalamalar düşük çıkınca belki sen 40 ortalama ile de geçersin, daha bir şey belli değil, o dediğin koşullu geçme olayı da finallerden sonra, en son çan eğrisi yapılıp harf atıldıktan sonra

kısaca örgün eğitimle aynı oldu sistem, örgündeki işleyiş nasılsa bu da tamamen aynı.

• Arkadaşlar, başıma gelen bir olaydan dolayı 3 dersten ara sınava girememiştim. Sonuçlarda sağ tarafta ders ortalaması başlığının altında ki rakamlar ne anlama geliyor anlayamadım. Bilen bir arkadaş açıklarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 30 Ocak 2013; 12:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı

Arkadaşlar, başıma gelen bir olaydan dolayı 3 dersten ara sınava girememiştim. Sonuçlarda sağ tarafta ders ortalaması başlığının altında ki rakamlar ne anlama geliyor anlayamadım. Bilen bir arkadaş açıklarsa sevinirim.

oha notlara bak güzel kardeşim nie böyle yüksek alıyorsn bizi dara sokuyorsun benim en yüksek notum 80 o ortalama sanırm türkiye geneli ortalama

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Arkadaşlar, başıma gelen bir olaydan dolayı 3 dersten ara sınava girememiştim. Sonuçlarda sağ tarafta ders ortalaması başlığının altında ki rakamlar ne anlama geliyor anlayamadım. Bilen bir arkadaş açıklarsa sevinirim.

oha notlara bak güzel kardeşim nie böyle yüksek alıyorsn bizi dara sokuyorsun benim en yüksek notum 80 o ortalama sanırm türkiye geneli ortalama

Valla kimseyi dara sokmak istemem kardeşim ama anlaşılan finalde bende baya dardayım galiba Giremediğim sınavlara yanıyorum rahat geçeriz derken zora soktuk kendimizi, şimdi en az kaç almam lazım giremediğim derslerden? Bu kredili sistem, çan eğrisi olayı karışıkmış gerçekten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Valla kimseyi dara sokmak istemem kardeşim ama anlaşılan finalde bende baya dardayım galiba Giremediğim sınavlara yanıyorum rahat geçeriz derken zora soktuk kendimizi, şimdi en az kaç almam lazım giremediğim derslerden? Bu kredili sistem, çan eğrisi olayı karışıkmış gerçekten.

valla bilmiyorm ki 100 alsan yarısını alsalar 50 cc nin üstünde not olacağından geçebilme ihtimalin var ya bunları bırakp girmedğin derslere asılcksn yada seneye bırakacksn

• ARKADAŞLAR MERHABA ...BEN 2.SINIF AÖF İŞLETME ÖĞRENCİSİYİM.GEÇEN SENE 2.SINIFTA KALDIM BU NEDENLE 2. SINIFTAYIM YANİ BU SENE KALMAMAM GEREK (ASKERLİK AÇISINDAN)BENİM 1.SINIIFTAN 2 ADET DERSİM VAR (GENEL MUHASEBE VE İKTİSADA GİRİŞ) NORMALDE BEN BUNLARI VEREMEDEN 3.SINIFA GEÇEMİYORUM GEÇEN SENEDE KALDIĞIM İÇİN BUNLARI KESİN VERMEM GEREKİYOR....PEKİ YENİ SİSTEMDE NASIL DIR BEN 2 .00 NİN ÜZERİNİ TUTTURURSAM BU 2 DERSTEN KALSAM BİLE SORUMLULUĞUM KALKIYOR MU? YANİ 3.SINIFA GEÇEBİLİRMİYİM? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM CI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM MALUM SINAVA AZ ZAMAN KALDI
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.