Şimdi Ara

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
18
Favori
220.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cevap verebilecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyanuscelikol

ARKADAŞLAR MERHABA ...BEN 2.SINIF AÖF İŞLETME ÖĞRENCİSİYİM.GEÇEN SENE 2.SINIFTA KALDIM BU NEDENLE 2. SINIFTAYIM YANİ BU SENE KALMAMAM GEREK (ASKERLİK AÇISINDAN)BENİM 1.SINIIFTAN 2 ADET DERSİM VAR (GENEL MUHASEBE VE İKTİSADA GİRİŞ) NORMALDE BEN BUNLARI VEREMEDEN 3.SINIFA GEÇEMİYORUM GEÇEN SENEDE KALDIĞIM İÇİN BUNLARI KESİN VERMEM GEREKİYOR....PEKİ YENİ SİSTEMDE NASIL DIR BEN 2 .00 NİN ÜZERİNİ TUTTURURSAM BU 2 DERSTEN KALSAM BİLE SORUMLULUĞUM KALKIYOR MU? YANİ 3.SINIFA GEÇEBİLİRMİYİM? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM CI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM MALUM SINAVA AZ ZAMAN KALDI

aynı sorunu bende yaşıyorum 2. sınıfta 1. sınıf hukuk dersi yüzünden tekrar yapmak zorunda kaldım . Bu sene veremezsem kesin askerlik yolu mu görünüyor .Sistem değişince her şey karıştı vizeden de 40 alınca tuzu biberi oldu . Nedir bizim akıbetimiz bir bilgisi olan el atarsa çok iyi olur.

• Merhabalar. Konu hakkında çok soru gelmiş. Umarım benim soruma cevap verebilirsiniz.

Ben işletme 3. sınıf' ta okuyorum dikey geçişle gelmiştim.

Benim gibi olanlar 4. sınıfta hangi dersleri alıyor söyleyebilirmi. Çünkü Aöf sitesinde türk dili almanca gibi dersler var biz onları almıyoruz.

Bu sene Aldığım Dersler

1: İktisada Giriş
    2: Genel Muhasebe
    3:Maliyet Muhasebesi
    4:Türk Vergi sistemi
    5:İşletmelerde sosyal Sorumluluk Ve etik (Ne gıcık bir ders ya)
    6:Uluslar Arası İşletmecilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: estemr

Merhabalar. Konu hakkında çok soru gelmiş. Umarım benim soruma cevap verebilirsiniz.

Benim gibi olanlar 4. sınıfta hangi dersleri alıyor söyleyebilirmi. Çünkü Aöf sitesinde türk dili almanca gibi dersler var biz onları almıyoruz.

Bu sene Aldığım Dersler

işletmeyi bilmiyorumama . aöf sitesinden klavuzlar bölümünden ders intibak llistesinden ggörebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler soldakiler aldığım notlar sağdakiler ise Ara Sınav Ders Ortalaması finali de aynı şekilde verirsem sizce hepsinden geçer miyim tabi ortalamaların da aynı şekilde olacağını varsayıyorum.

VERGİ HUKUKU 45,00 49
    AVRUPA BİRLİĞİ 55,00 37
    İKTİSADİ KALKINMA 65,00 47
    FİNANSAL EKONOMİ 55,00 51
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Beyler soldakiler aldığım notlar sağdakiler ise Ara Sınav Ders Ortalaması finali de aynı şekilde verirsem sizce hepsinden geçer miyim tabi ortalamaların da aynı şekilde olacağını varsayıyorum.

VERGİ HUKUKU 45,00 49
    AVRUPA BİRLİĞİ 55,00 37

ortalamanın üstünde sayılr notların geçersin cc olur hepsi flan
  • Kredili sitememden önceki notlarımız ortalamaya etki ediyor mu? GNO ile geçebileceğimiz durumlar için soruyorum?
  • quote:

Beyler soldakiler aldığım notlar sağdakiler ise Ara Sınav Ders Ortalaması finali de aynı şekilde verirsem sizce hepsinden geçer miyim tabi ortalamaların da aynı şekilde olacağını varsayıyorum.

VERGİ HUKUKU 45,00 49
    AVRUPA BİRLİĞİ 55,00 37

Sağdakiler ne hocam ben onu anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

VERGİ HUKUKU 45,00 49
    AVRUPA BİRLİĞİ 55,00 37

türkiyedeki vize ortalamaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

quote:

VERGİ HUKUKU 45,00 49
    AVRUPA BİRLİĞİ 55,00 37

Peki bizim notumuzu etkiliyor mu?Yani çan gibi bir şey mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

VERGİ HUKUKU 45,00 49
    AVRUPA BİRLİĞİ 55,00 37

muhtemelen türkiye ortalamasında verilen not CC olarak kabul edilcek. notunuz yüksekse ne âlâ yoksa muâlla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Texaslı

Arkadaşlar, başıma gelen bir olaydan dolayı 3 dersten ara sınava girememiştim. Sonuçlarda sağ tarafta ders ortalaması başlığının altında ki rakamlar ne anlama geliyor anlayamadım. Bilen bir arkadaş açıklarsa sevinirim.
     AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ

oha notlara bak güzel kardeşim nie böyle yüksek alıyorsn bizi dara sokuyorsun benim en yüksek notum 80 o ortalama sanırm türkiye geneli ortalama

Valla kimseyi dara sokmak istemem kardeşim ama anlaşılan finalde bende baya dardayım galiba Giremediğim sınavlara yanıyorum rahat geçeriz derken zora soktuk kendimizi, şimdi en az kaç almam lazım giremediğim derslerden? Bu kredili sistem, çan eğrisi olayı karışıkmış gerçekten.

valla bilmiyorm ki 100 alsan yarısını alsalar 50 cc nin üstünde not olacağından geçebilme ihtimalin var ya bunları bırakp girmedğin derslere asılcksn yada seneye bırakacksn

Vizenin %30u Finalin %70i alinarak ortalamaniz belirleniyor arkadaslar.

quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

quote:

Orijinalden alıntı: okyanuscelikol

ARKADAŞLAR MERHABA ...BEN 2.SINIF AÖF İŞLETME ÖĞRENCİSİYİM.GEÇEN SENE 2.SINIFTA KALDIM BU NEDENLE 2. SINIFTAYIM YANİ BU SENE KALMAMAM GEREK (ASKERLİK AÇISINDAN)BENİM 1.SINIIFTAN 2 ADET DERSİM VAR (GENEL MUHASEBE VE İKTİSADA GİRİŞ) NORMALDE BEN BUNLARI VEREMEDEN 3.SINIFA GEÇEMİYORUM GEÇEN SENEDE KALDIĞIM İÇİN BUNLARI KESİN VERMEM GEREKİYOR....PEKİ YENİ SİSTEMDE NASIL DIR BEN 2 .00 NİN ÜZERİNİ TUTTURURSAM BU 2 DERSTEN KALSAM BİLE SORUMLULUĞUM KALKIYOR MU? YANİ 3.SINIFA GEÇEBİLİRMİYİM? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM CI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM MALUM SINAVA AZ ZAMAN KALDI

aynı sorunu bende yaşıyorum 2. sınıfta 1. sınıf hukuk dersi yüzünden tekrar yapmak zorunda kaldım . Bu sene veremezsem kesin askerlik yolu mu görünüyor .Sistem değişince her şey karıştı vizeden de 40 alınca tuzu biberi oldu . Nedir bizim akıbetimiz bir bilgisi olan el atarsa çok iyi olur.

Beyler her donem 45 kredilik ders alabilirsiniz. Kayit oldugunuz surece 29 yas altindaysaniz askerlikle herhangi bir sorun yasamazsiniz. Sinif gecme olayi yok artik. Dersten geciyorsunuz.

Bu donem sizin 3.doneminiz ve 7 ders aldiniz 4 tanesinden gectiniz. 3 ders kaldi diyelim. Gelecek sene yani 5.donemde, 3.donemden kaldiginiz 3 ders + krediyi 45 e tamamlacak sekilde 5.donemden yeni dersler alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod17 -- 6 Şubat 2013; 1:39:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

VERGİ HUKUKU 45,00 49
    AVRUPA BİRLİĞİ 55,00 37

muhtemelen türkiye ortalamasında verilen not CC olarak kabul edilcek. notunuz yüksekse ne âlâ yoksa muâlla

Anladım hocam teşekkür ederim.

• arkadaşlar kafama takilan bir soru var simdi diyelim dersin ortalamasi 35 ben 38 almisim o dersten direk mi gecerim yoksa ortalaman 2.0 ve uzeriysemi gecerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

arkadaşlar kafama takilan bir soru var simdi diyelim dersin ortalamasi 35 ben 38 almisim o dersten direk mi gecerim yoksa ortalaman 2.0 ve uzeriysemi gecerim

finalden sonra çıkacak olan asıl ortalamada 38 ile cc notu felan zor geleceği için dc-dc aralığında gelir sanırım,o zaman not ortalamanız 2.00 üzerindeyse geçiyorsunuz.
  • uluslar arası işletme 50 aldım ders ortalaması 56 arkadaşlar geçeceğiniz kadar not alın 100 alınca başınız göğe mi eriyor anlamıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: estemr

Merhabalar. Konu hakkında çok soru gelmiş. Umarım benim soruma cevap verebilirsiniz.

Bu sene Aldığım Dersler

Bende dikey geçiş yaptım ve bu sene aldığım dersler aşağıdaki gibi:

1)Denetim
    2)Uluslararası İşletmecilik
    3)Stratejik Yönetim-I
    4)Sermaye Piyasaları Ve Finansal Kurumlar
    5)İşletmelerde Sosyal Sorumluluk Ve Etik (Aynen sınavda en düşük aldığım not bu derse ait.)

Allah rızası için şu notları yükseltmeyin arkadaşlar.100 alınca elinize ne geçecek ki?KPSS desen gelmez.Mezun olunca iş bulma garantisi yok zaten.Soruları yanıtlarken bir düşünün bunları :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

arkadaşlar kafama takilan bir soru var simdi diyelim dersin ortalamasi 35 ben 38 almisim o dersten direk mi gecerim yoksa ortalaman 2.0 ve uzeriysemi gecerim

Dersin vize final ortalaması 35 sizin vize final ortalamanız 38 olursa dersten cc ile geçersiniz.
  • Aöf'ün bilgi güncelleme ekranına 2-3 gündür giremiyorum. Bu adres değişikliği sürelerini bilen var mı? Bir sonraki dönem için sınav merkezi belirlemek istiyorum duruma göre.
  • ben Polis meslek eğitimi 2.sınıfa geçtim 1 sınıftan alttan bir ingilizce kaldı. bu çan eğrisinde geçmemiz dahamı kolay acaba toplam 10 ders var bu derslere nasıl çalışacağız bilmiyorum gece gündüz dışarlarda çalışmaktan derslere bakamıyoruz bu gidişle bırakacaz gibi benim öğrenmek istediğim bu notlarlar nasıl geçilir yada kaç almam gerekir

ATATÜRK İLKEVE İNKİLAPLARI 25
    CEZA HUKUKU GİRİŞ 65
    ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ 20
    SOSYAL PSİKOLOJİ 40
    TEMEL İNSAN HAKLARI 40
    TOPLUM VE İLETİŞİM 45
    TÜRK DİLİ 25
    YÖNETİM BİLİMİ 35
    YURTTAŞLIK VE ÇEVRE BİLGİSİ 55
    İNGİLİZCE 25
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.