mrb arkadaslar adres deıstırdıgım ıcın sınav gırıs belgem elımde deıl,nette aofburo.dan bakıyorum orda da yazılı degıl hala bu konuda bılgısı olan var mı? tskler..
Arkadaşım bi an önce kayıtlı olduğun AÖF bürosuna git. Ordan yardımcı olacaklardır.
hayır hayır büroya başvurma zorunlu değil son hafta pazartesi büyük ihtimal çıktı alabilirsiniz.
@uzerme jr. 10gun once gıttıgımde aynı sekılde onlarında sıstemıne dusmemıstı
pazartesı geldı su an nette hala yok hadı hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: machiavelli
pazartesı geldı su an nette hala yok hadı hayırlısı
Bürodaki eleman salı-çarşamba kesin olarak nete düşer demişti en son.
Bugün olmadı yarın. yarın olmadı diğer gün :)
Ama sen ne yap et gidip büroyu sıkıştır oda yetmez postaneyi sıkıştır.
sıkıstırıyım elemanları tamam ama adamlarında sıstemıne dusmuyorsa ne ıse yarayacakkı umarım bugun sısteme duserde carsambaya kadar stres yapmayız
quote:
sıkıstırıyım elemanları tamam ama adamlarında sıstemıne dusmuyorsa ne ıse yarayacakkı umarım bugun sısteme duserde carsambaya kadar stres yapmayız
Sistem için değil, Belgenin eline ulaşmayışıyla ilgili sıkıştır dedim.
Sorun ne ise halletsinler. PTT ise PTT, değilse aöf halletsin hatayı sorunu. Adam gibi gelsin şu belgeler.
mektup gelmıstır ama eskı eve gelmıstır,ben netten cıkartıyım dıyorum hemen ugrasmadan
quote:
mektup gelmıstır ama eskı eve gelmıstır,ben netten cıkartıyım dıyorum hemen ugrasmadan
Beklemekten başka çaren yok :) Çarşambaya kadar çıkar herhalde.
Sen yinede adres değişikliğini yapta bi sonraki sınavda sorun olmasın.
adres degısıklıgı ısını hallettım neysekı fınallerde sorun olmaz pekı bundan oncekı yıllarda da boyle oluyor muydu acaba son 3-5 gune mı bırakıyorlardı adreslerı sısteme koymayı