Bildirim
AÖF ÖĞRENCİ KİMLİĞİ SORUNU YADIM!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aynısını bende merak ediyorum . Sınav giriş belgesindeki açıklamada Kimlik ve sınava giriş belgesi yeterli yazmışlar. -
normal kimlik demi dostum, öğrenci kimliği değil -
quote:
Orijinalden alıntı: nas35
normal kimlik demi dostum, öğrenci kimliği değil
evet öyle yazmışlar . ama bende emın değilim arayıp sormak lazım -
Öğrenci kimliği olmadan sınava giremezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün sabahın köründe gittim aldım. Şimdi yahya kemal beyatlı ortaokulunu bulmak kaldı yapılcak. Saolun çözdüm kimlik sorununu. bu acıköğretim cok acayip birşey. Telefon falan götüremıyoruz demı? -
Telefon,cüzdan ,bozuk para bunlarla içeri giremezsiniz ancak okulun kantini gibi yerlerde emanetçiler var belli ücret karşılığında emanete verebilirsiniz ben genelde öyle yapıyordum .
Sınav giriş belgesinde,öğrenci kimlik belgesi sınava giriş için gerekli diye yazmıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yinede insanın içi rahat etmıyo napcan mecbur gittim aldım sımdıde telefon anahtarlık sorunu cıktı. yemın edıyom soğudum daha girmeden -
quote:
Orijinalden alıntı: nas35
yinede insanın içi rahat etmıyo napcan mecbur gittim aldım sımdıde telefon anahtarlık sorunu cıktı. yemın edıyom soğudum daha girmeden
Telefon yasak ama,anahtarlıkla ilgili bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
saolun yardımcı oldugunuz için ya bakalım evde bırakıp gidicem -
Bu yıl kaldırıldı öğrenci kimliği zorunluluğu nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgesi yeterle oluyor
saolun yardımcı oldugunuz için -
Eminsin değil mi ben alamadım çünkü kartı sadece giriş belgesini çıkarttım bir de ehliyet götüreceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain Sword
Eminsin değil mi ben alamadım çünkü kartı sadece giriş belgesini çıkarttım bir de ehliyet götüreceğim.
Bende de yok öğrenci kimliği gidecem oyle
öğrenci kimliğin olmasada oluyo bugün biri öyle girdi millet. Anahtarlık telefon da sıkıntı cıkarmadılar. sınav belgesi kimlik yeterli oluyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X