Şimdi Ara

AÖF Önlisans devam ederken üniversite sınavına girip AÖF lisans kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılında Anadolu üniversitesi AÖF adalet bölümüne kayıt oldum ve hala okuyorum alttan da 4 dersim kaldı.Tecilim ise 2018'in sonunda bitiyor.Şimdi ben 2018'de YGS-LYS sınavlarına girip aldığım puanla Atatürk üniversitesi AÖF işletme bölümünde kayıt yaptırsam tecilimi uzatırlar mı?
    Kısacası açıktan 2 yıllık bir bölüm okurken üniversite sınavlarına tekrar girip aldığım puanla yine farklı bir üniversitenin açıktan 4 yıllık bir bölümüne yerleşerek 2018'de biten tecilimi daha da uzatmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doksandort -- 23 Aralık 2017; 12:8:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl içinde AÖF Adalet bölümünüzden mezun olma imkânınız var mı? Varsa mezun olmaya bakın, henüz çok geç kalmamışken de hukuk bölümüne geçmek için DGS'ye hazırlanın bence. Hem birçok hukuk fakültesinde devam alınmadığı için devam sorunu pek olmaz, hem teciliniz uzamış olur, hem de geleceğinizi sağlamlaştıracak bir alanda eğitim görmüş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Bu yıl içinde AÖF Adalet bölümünüzden mezun olma imkânınız var mı? Varsa mezun olmaya bakın, henüz çok geç kalmamışken de hukuk bölümüne geçmek için DGS'ye hazırlanın bence. Hem birçok hukuk fakültesinde devam alınmadığı için devam sorunu pek olmaz, hem teciliniz uzamış olur, hem de geleceğinizi sağlamlaştıracak bir alanda eğitim görmüş olursunuz.

mezun olup olmayacağım maalesef belli değil.benim asıl amacım tecili uzatmak? yazdığım şekilde haraket etsem tecil edilir mi askerlik?
  • Evet, tecil edilir. Çünkü ön lisans'tan lisans'a geçmiş oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 23 Aralık 2017; 15:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Evet, tecil edilir. Çünkü ön lisans'tan lisans'a geçmiş oluyorsunuz.

çok teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.