< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aöf önlisansla örgün önlisans aynı anda okunur mu?
-
-
Lütfen cevap verin herhangi bir bilginiz varsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Çok teşekkürler.Aöf kaydımı sildirmem koşulunda okuyabilir miyim peki? Bunu düşünerek sildirdim çünkü aöf kaydımı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖRGÜN DEKİ İLE AÇIKÖĞRETİM DEKİ BÖLÜMLER FARKLI OLMALIDIR. (AÇIKÖĞRETİM DEYİP BIRAKMAYIN 4 TANE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ OLAN ÜNİVERSİTE VAR ANADOLU İSTANBUL ATATÜRK ANKARA AUZEF. ) İNSANLAR YANLIŞ ANLAMAYA ÇOK MÜSAİT YAPIDALAR.
-
Peki askerlik erteleme için işe yarar mı ? 2 yılık bitirdim tecilim bitmek üzere ertelemek için 2 yıllık önlisans aöf okursam erteleyebilir miyim yoksa olmaz mı ?
-
teknik olarak bir örgün lisans + bir örgün önlisans + 3 aöf lisans/önlisans (1 anadolu+1 atatürk+1 istanbul) + 2 uzaktan lisans/önlisans (1 yesevi+1 ankara) yani 7 bölüm (bunlar 1 lisans+6 önlisans da olabilir 6 lisans+1 önlisans da olabilir) aynı anda okunabiliyor ama pratikte mümkün mü bilmiyorum zira bölümlerin sınav tarihleri çakışabilir ya da aşırı yüklemeden beynin sigortaları atabilir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 25 Temmuz 2022; 9:37:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X