Şimdi Ara

AÖF ve Kariyer imkanlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar ben Almanyanin Münih sehrinde yaklasik 6 senedir ikamet etmekteyim.26 yasindayim.
    Ve artik memlekete dönüs hazirliklari icerisindeyim.
    AÖF isletme son sinif ögrencisiyim ayrica BMW nin araba fabrikasinda montaj elemani olarak calisiyorum.
    Iyi derecede Almanca bilgim var.Ingilizcemde süper liseden kalma.
    Askerligimi bedelli olarak hallettim.
    AÖF lisans diplomasiyla ve iyi derece almanca bilgimle nerelerde is bulabilirim?
    Tabiki sifirdan baslamayi göze aldim.
    Ayrica kamuda memurluk düsünüyorum,egerki memurluk olmaz ise özel sektörde sifirdan nerelere kadar yükselebilrim ve ortalama ne kadar maaslari görebilirim?
    Bunlarin disinda tezsiz yüksek lisans düsünüyorum.Bununda bir sekilde is hayatimda faydali olacagina inaniyorum.
    Vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkür ediyorum.

NOT: Rica ediyorum tartisma konusu olmasin,AÖF yi asagilayici yorumlar yazilmasin.Sadece gercekten bilginiz ve tecrübeniz varsa yorum yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnd-34 -- 21 Haziran 2013; 13:26:05 >

• Yazıyı okuyunca aklıma ilk gelen şirket mercedes oldu. malum almancan var mercedes ingilizce ve almanca bilen kişiler arıyor ayrıca otomobil sektöründe sahada da iş deneyimin olduğundan sana burada fırsat doğabilir. kariyer sitelerinden genel olarak araştırma yaparsan sende fikir edinmiş olursun
  • AÖF diplomasıyla A kadrolara yerleşmen çok zor B dene bence.
  • Lisans diplomasiyla b kadroları secemiyoruz diye biliyorum.
    Bu arada mercedesten aradılar yurtdışında olduğumu söyleyince tekrar ararız lafları yapıldı,sonuç yok..
    Umarım tekrar ararlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcaoglu

AÖF diplomasıyla A kadrolara yerleşmen çok zor B dene bence.

Mülakatta odtü, siyasal ve muadili üniversiteli arkadaşların arasından sıyrılamazsın a kadro sadece sınava bağlı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o konuda haklisin.devlet memurlugu simdilik zor görünüyor.kendini yetistirdiysen eger özel sektör daha kazancli tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnd-34 -- 21 Haziran 2013; 13:29:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.