aktif devam eder, eskiden sadece yılbasında ara donemde o aralar kontrol vardı sanırım şimdi ocak haziran ocak temmuz gibi 2ye bölmüşler. |
AÖF ve Öğrenci Akbili (6. sayfa)

-
-
vay arkadaş şu konuyu görsem hiç kaçırmazdım bahar dönemi kayıt yaptırmadım kart öğrenci statüsünden çıkmış önceden böyle değildi kayıtlar biteli 4 gün oldu hemen sisteme düşmüş kaldık mı ortada çok büyük zarar oldu şimdi tam dönem ortası ekim kasıma kadar tam kart basacağım çok kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbulkart (akbil) kullanıpta dönem kaydını yenilemeyen (ben gibi) kişiler üzgün. An itibariyle öğrenci kartım tam basıyor.
https://detay.net/aof-kayit-yenilenmezse-ogrenci-akbili-iptal-olur-mu/
Gecen hafta yenileme donemiydi yeniledim ben ve belbimden cagri olusturdum vizeleme gonderdiler .
Yenileme ücreti ne kadardı biliyor musunuz birisi çok fazla zam geldiğinden bahsetmiş şikayetvarda.
-
Ne kadar harç aldı yenilemede ben de kaçırdım :(
-
Merhaba arkadaşlar.
Bu sene Aöf'e yazıldım ama pişman oldum. Şu an 2. yani Bahar dönemi kayıtları var ve yenilemiyorum.
21 Cuma son gün.
Sizlerin daha önce başına gelmiş. Acaba kayıt tarihi bittikten ne kadar süre sonra İstanbul kart tam basmaya başladı hatırlıyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asliaral -- 18 Şubat 2025; 18:50:14 >
son 1.5 yıldır İ.Ü auzef öğrenciyim ve her dönem düzenli harç ödeyip derslerin çoğundan geçiyordum. Fakat bu dönem sınavlara giremeyeceğim. En son geçen dönemin harcını ödedim (sanırım 2024 güz). Bu dönem okul harcını ödemezsem öğrenci akbili kullanma hakkımı kaybeder miyim? İnternette sadece güz dönemi harcını yatırmanın yeterli olduğu ve 2 dönemin birden yatırılması gerektiği gibi farklı bilgiler var. Güncel ve doğru olanı hangisi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X