Şimdi Ara

AÖF yi bitirdiğimde önlisans diplomam yanar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bunla ilgili herkes bişeyler diyo. açık ve net olarak bilen var mı ?

• güncel
  • Daha önce bitirmiş olanlar veya gerçekten bilgi sahibi olanlar bir şey olmayacağını söylerler. Aksi konuşanlar kendilerince tahmin yürütüyorlar.
  • Öyle saçmalık mı olur neden yansın ki ? Aöf öğrenci işlerini arayıp sormak çok mu zor geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarsız Enerji kullanıcısına yanıt
    kpss ye lise-önlisans tan giremezsin. bunun dışında diploman yanmaz niye yansın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod17

kpss ye lise-önlisans tan giremezsin. bunun dışında diploman yanmaz niye yansın ?

Oyle bi soylenti var. Yani kime sorduysam önlisans geçersiz olur yanar dedi.yarın arayım bari en iyisi yetkili birimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Öyle saçmalık mı olur neden yansın ki ? Aöf öğrenci işlerini arayıp sormak çok mu zor geliyor.

Kesin dedigimi anlamadiniz 2 yılın üstüne tamamlarsam demek istedim. Sınavsız 3. Sinıftan başlayacamda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayarsız Enerji kullanıcısına yanıt
    Ben MYO dışticaret 2 yıllık önlisan örgünden 2013 yılında mezun oldum .Dikey geçişle 2013 yılında aöf işletme lisans 3.sınıfan kayıt yaptırdım. Tek ders sınavım kaldı sadece.Bu yaz işletme lisans mezunu olucam inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 19 Haziran 2015; 20:10:57 >
  • Abi siz üniversite okumayın, lütfen. Aramızda bir fark olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Abi siz üniversite okumayın, lütfen. Aramızda bir fark olsun.

fark zenginlerle fakirler arasında olur, okumuşlarla okumamışlar arasında değil
  • Bende MYO dan aöf işletmeye dikey geçiş yaptım 3.yarıyıldan başladım bitirdiğimde myo diplomamın yanacağını söyledi arkadaş ,böyle bişey varmı arkadaşlar ?
  • yanması için diplomayı almaları lazım ama alınmıyo sende kalıyor ben şimdi teknik önlisansım var ama bitirdiği lisans kamu yönetimi misal 2 ki ayrı dallar..
  • Lisans bitirirsen önlisans kpss'ye giremezsin dolayısıyla devlete giremezsin önlisans alanınla. Özel sektörde işe girebilirsin ama önlisans bölümüne devlet kapısı kapanır

• ön lisans yada lisans hangisinden girmek sana kalmış yok öle kısıtlama..
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Lisans bitiriren önlisans kpss'ye giremez. Önlisans mezunu da lise kpss'ye giremez. En son mezun olduğun seviyeden girmek zorundasın

• şimdi benim teknik önlisansım var mecbur değilim illa siyasal lisansdan girecem diye..
    Önlisans kpss'ye başvuru bile yapamazsın girmeyi bırak. Ben de önlisans sonrası lisans bitirdim girilmiyor malesef. Sadece lisansa girebilirsin

• defansın bel kemiği kullanıcısına yanıt
    http://www.memurlar.net/haber/473625/
    Lisans kpss'ye girip lisans puanınla önlisans kadrolarını tercih edebiliyorsun. ÖNLİSANS KPSS'ye GİREMİYORSUN. Bunu da teknik bölüm mezunları yapabiliyor sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.