Şimdi Ara

AÖL Mezun olmak, SAT komando olmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HAYAT MEMAT MESELSI YARIDM.. şuanda tek amacım SAT komandosu olabilmek, açıktan lise3teyim bi talihsizlik oldu bu dönem haberim yoktu 2. dönem kayıt yenileme parası yatırıldığından oyüzden şuan lise 3 yüzyüze maöl kaydım donuk gözüküyo. ben 1998 li olduğum için benim 2019 da deniz astsubay myo için son şansım 2019 da mezun olmak için neler yapabilirim bilgisi olan varmı? ilk sorum buydu...

şimdi diyelimki ben 2019da mezun olamadım 2020de mezun oldum ozaman 22 yaşında ouyorum yıl olarak 2 yıllık myo okusam 24 yaşında oluyorum deniz astsubay muvazzaf alımına nasıl katılabilirim katıldım diyelim piyadeler için farklı fiziki mülakatlar oluyomuş hiç şüphem yok hepsinden geçerim ve diyelimki geçtim ondan sonra ben nasıl sat komandosu olucam nereye başvurmam gerekicek? ve başvurmadan önce piyade er olarak bi süre orda kalmam mı gerekiyo cidden bunları cevaplarsanız bana bi' yol gösterirseniz çok sevinirim buraya MAÖL Ekran fotoğraflarını koyuyorum bakın bunlar derslerim almam gereken kredi vs ayrıca seneye mezun olmam gerek astsubay okulu için + olarak bu dönem ark kaynak dersinden devamsızlıktan kalmışım

YARDIM EDICEK KIMSEYI BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM....

SS LER https://i.hizliresim.com/OoEPgn.png

maöl dersleri https://i.hizliresim.com/8Y8vo7.png

eokulda görünen sorumlu olduğum dersler https://i.hizliresim.com/76AnZY.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiberiaN16 -- 7 Şubat 2018; 14:10:1 >

• Bu ne la hep tasdikname

Sat falan unut bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pöh olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Bu ne la hep tasdikname

Sat falan unut bunları

Devamsızlıktan sınıfta kaldığım için lise 4 de açığa geçtim oyüzden onlar tastikname şuan açıktan lise 3 maöl başladım işte 2019da mezun olma yollarını arıyorum

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiberiaN16

quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Bu ne la hep tasdikname

Sat falan unut bunları

Devamsızlıktan sınıfta kaldığım için lise 4 de açığa geçtim oyüzden onlar tastikname şuan açıktan lise 3 maöl başladım işte 2019da mezun olma yollarını arıyorum

Bunu git okulla görüş nasıl bitiririm de herhangi bir lise olur

Sonra askeri sinavalra girersin önce dereyi aş sonra denizi düşün

Başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• liseyi bitirince
    2 senelik üni bitir astsubay olmaya hak kazan
    4 senelik üni bitir subay olmaya hak kazan
    okul bitince kpss gir 75 puan ve üzeri al muvazzaf subay astsubay olarak deniz kuvvetlerine
    alım açtıklarında başvur.
    fiziki yeterlilikte deniz piyade farklı fakat düzenli fitness ve sporla ugrasan herkes geçer
    su altından 20 metre yüzmek gibi komik bir mülakatı var
    o bitince sözlüye gelirsin sözlüdende geçersen astsubay veya subay intibak egitime gireceksin
    egitimler bittigi hafta sat ve sas abilerinize katılmak isteyen varmı diyecekler

kendine güveniyorsan evet diyeceksin seni fiziki teste sokacaklar orası hakkında bilgi yok kendin gör
    geçersen 30 haftalık sat kursun başlar yaklaşık 50 kişi girer 2-3 kişi mezun olur direnirsen sat brövesini
    çakarlar göğsüne bitiremez bırakırsan astsubay subay olarak göreve devam edersin
    olduda oran buran kırıldı kursta saglık yüzünden elendin ozaman seneyede başvurma hakkın olur bu 1 sefere mahsustur 2.kez kursda hastalanman kimsenin umrunda olmayacak

kendin bırakırsan kursu bidaha deneyemezsin kalıcı olarak yanar.
    özel kuvvetlerin call of duty olmadıgını iyi düşünüp taşınıp tartman gerekiyor
    aylarca evinden uzakta olucaksın astsubay olursan üstündeki adamın saçma buldugun emirlerini seve seve yapacaksın subay olursan emrindeki askerler ölecek yaralanacak herşeyin sorumlusu sen olacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

liseyi bitirince
    2 senelik üni bitir astsubay olmaya hak kazan
    4 senelik üni bitir subay olmaya hak kazan
    okul bitince kpss gir 75 puan ve üzeri al muvazzaf subay astsubay olarak deniz kuvvetlerine
    alım açtıklarında başvur.
    fiziki yeterlilikte deniz piyade farklı fakat düzenli fitness ve sporla ugrasan herkes geçer
    su altından 20 metre yüzmek gibi komik bir mülakatı var
    o bitince sözlüye gelirsin sözlüdende geçersen astsubay veya subay intibak egitime gireceksin
    egitimler bittigi hafta sat ve sas abilerinize katılmak isteyen varmı diyecekler

kendine güveniyorsan evet diyeceksin seni fiziki teste sokacaklar orası hakkında bilgi yok kendin gör
    geçersen 30 haftalık sat kursun başlar yaklaşık 50 kişi girer 2-3 kişi mezun olur direnirsen sat brövesini
    çakarlar göğsüne bitiremez bırakırsan astsubay subay olarak göreve devam edersin
    olduda oran buran kırıldı kursta saglık yüzünden elendin ozaman seneyede başvurma hakkın olur bu 1 sefere mahsustur 2.kez kursda hastalanman kimsenin umrunda olmayacak

kendin bırakırsan kursu bidaha deneyemezsin kalıcı olarak yanar.
    özel kuvvetlerin call of duty olmadıgını iyi düşünüp taşınıp tartman gerekiyor
    aylarca evinden uzakta olucaksın astsubay olursan üstündeki adamın saçma buldugun emirlerini seve seve yapacaksın subay olursan emrindeki askerler ölecek yaralanacak herşeyin sorumlusu sen olacaksın

çok sağol gerçekten bilgilendirici oldu ama bende bayabi araştırdım astsubay olmaya hak kazanmak için sanırım deniz kuvvetlerinin belirlediği MYO lardan mezun olmak gerekiyo bu doğru mu ? hatta linki atayım. Eşdeğerlik tablosu

''Dış kaynaktan personel temininde adayların kaynak okul bilgisine açıklık getirmek maksadıyla YÖK’ten talep edilen Ön Lisans Eşdeğerlik tablosu bilgilendirme amacıyla sunulmuştur. Ulaşmak için''https://www.dzkk.tsk.tr/data/icerik/13/ON_LISANS_YOK.pdf

bu benim kafamı tamamen karıştırıyo ben şimdi 2 yıllık herhangibi bi bölüme gitsem deniz kuvvetlerine başvuramıyorum sanırım. onların belirlediği myo lar olması gerekiyo gibi anladım ben yukardaki yazıdan. Sana özelden ulaşma imkanım varmı bayabi bilgilisin herhangibi bi platform olur facebook, instagram, skype, steam, discord farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiberiaN16 -- 7 Şubat 2018; 19:32:43 >

• SiberiaN16 S kullanıcısına yanıt
    şimdi şöyle bazen kpss olmadan sınavsız alım açıyorlar ondada belirlenen okullardan mezun istiyor
    gemide calıscak bakımcı elektrikci vs gibi
    ama açıktan oku üniversiteyi atıyorum işletme oku deniz piyadeye yine muvazzaf girebiliyorsun üstelik eskiden 2 3 sene kıta görevi vardı simdi intibak biter bitmez deniz komandoya alım oluyor sorularını konu üzerinden sorarsan herkes görmüş olur baska platformlardan sormana gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.