Şimdi Ara

Vakıfbank ATM si parama el koydu ?!! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ziraat kartım ile Vakıfbank ATM sinde hesabıma para yatırmak isterken güvenlik nedeniyle paranıza el konuldu dendi saçmalığa bak ziraata gittim dilekçe verdim adam 1.5 ayda anca yatar hesabına dediler kart ile ATM farklı olduğu için bu kadar sürüyor dedi
    Ziraat atm si dolu idi Vakıfbank ta ortak ATM olduğu için ordan yatırayım dedim yatırmaz olaydım

Şimdi ben ziraate dilekçe verdim Vakıfbank bize bir şey vermene gerek yok dedi de nasıl olacak bu süreç bizim para araya gitmesin ? 2000+ tl idi para

yani ne hakla parama 1.5 2 ay el koyuyorlar anlamadım Ne olacak bu iş başına böyle bir şey gelen var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vakıfbank ATM'lerinden Paraya El Konulması Konusunda Yardım

Vakıfbank ATM'lerinden para çekerken sorun yaşadığınızı ve paranıza el konulduğuna dair bir mesaj aldığınızı anlıyoruz. Bu durumla karşılaşmanız halinde aşağıdaki adımları izlemeniz önerilir:

1. ATM Makbuzu Kontrol Edin:

ATM'den aldığınız makbuzu dikkatlice kontrol edin. Makbuzda, paranıza neden el konulduğuna dair bir açıklama bulunabilir. Yaygın nedenler arasında teknik arızalar, şüpheli işlemler veya güvenlik önlemleri yer alır.

2. Vakıfbank'ı Arayın:

Vakıfbank müşteri hizmetlerini 0850 222 0 724 numaralı telefondan arayın. Sorunu ayrıntılı olarak açıklayın ve ATM makbuzunun referans numarasını verin. Müşteri hizmetleri temsilcisi size yardımcı olacak ve paranızı nasıl geri alabileceğiniz konusunda bilgi verecektir.

3. Şubeye Giderek Başvurun:

Vakıfbank'ın en yakın şubesine giderek durumu şahsen bildirebilirsiniz. Yanınızda ATM makbuzunu ve kimliğinizi getirin. Şube personeli sorunu inceleyecek ve paranızı geri almak için gerekli adımları size bildirecektir.

4. Diğer Hususlar:

• Paranıza "güvenlik nedeniyle" el konulmuşsa, genellikle 1-2 iş günü içinde geri verilir.
    • Paranıza teknik bir arıza nedeniyle el konulmuşsa, geri alma süresi ATM'nin tamir edilmesine bağlıdır.
    • Ortak ATM'lerde yaşanan para yutma sorunları için ilgili bankayla iletişime geçmeniz gerekir.

Bu adımları takip ederek, Vakıfbank ATM'sinden yutulan veya el konulan paranızı en kısa sürede geri alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle geçmiş olsun dostum . İyi yönünden bakarsan paran havaya uçup gitmemiş o daha kötü olabilirdi, 1.5 ay içerisinde paran yatar çünkü atm para sayımlarında para fazla çıkacak ve onu değerlendirecekler benim de başıma gelmişti yapıkredi atmsine gece 12 buçukta para yatırırken atm update attı kendine ve param hiç yatırılmamış gibi gözüktü ama para atmye gitmişti hemen atmye yapıştım 8 bacak gelenlere paramı yuttu başka atmye gidin dedim çok sancılı bir dönemdi benim içinde he soracak olursan benim yatırdığım miktar 70 liraydı ama öğrenciyim bilirsin ne kadar değerli olduğunu.Neyse tekrardan geçmiş olsun elbet paran geri dönecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziofner

Öncelikle geçmiş olsun dostum . İyi yönünden bakarsan paran havaya uçup gitmemiş o daha kötü olabilirdi, 1.5 ay içerisinde paran yatar çünkü atm para sayımlarında para fazla çıkacak ve onu değerlendirecekler benim de başıma gelmişti yapıkredi atmsine gece 12 buçukta para yatırırken atm update attı kendine ve param hiç yatırılmamış gibi gözüktü ama para atmye gitmişti hemen atmye yapıştım 8 bacak gelenlere paramı yuttu başka atmye gidin dedim çok sancılı bir dönemdi benim içinde he soracak olursan benim yatırdığım miktar 70 liraydı ama öğrenciyim bilirsin ne kadar değerli olduğunu.Neyse tekrardan geçmiş olsun elbet paran geri dönecek
    Hocam hesap ile ATM bankaları farklı olduğu için bu kadar uzun sürüyor dediler

ATM ler 2-3 günde bir sayılıyor zaten neden 1.5 ay sürüyor onu anlamadım dilekçe verdim de dilekçenin ulaştığından bile emin değilim bi kez müşteri hizmetleri işleme aldık vs dedi ama güvenemiyorum para miktarı yüksek çünkü

• Up
  • Farklı atm olsa da o kadar sürmez merak etme.
    Benzer durum benim de finansbank atmsinde başıma gelmişti paramı yutmuştu 200 lira, mh aradığımda durumu anlattım saniyesinde kadın şimdi hesabınıza yatırıyorum demişti.Sanırım atm'de eksik çıksa eninde sonunda geri alacaklarını bildiklerinden bu kadar kolay sürmüştü, kasadaki parası göremiyolarsa
  • Yapıkredinin böyle bir olayı var, ben değil fakat anneme olmuş. 1000 lira boşa gitmiş, sayım yaptık yoktu demişler. Annem de bilememiş ne yapacağını, çok sonra haberim oldu. Bu fazla parayı sayan elemanlar cebine vs atma ihtimali nedir sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.