Şimdi Ara

AORUS AD27QD | 27' IPS - WQHD - HDR - 144Hz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
9
Favori
34.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarulMania

Quick shot atmanı kolaylaştırıyo. Mesela yandan biri sana sıktı pubgde hemen dönüp vuruyosun, ona doğru dönerkenki bulanıklığı gideriyo. Bide sanki daha iyi sprey atıyorum
    Anladım, arkadaşın dediği gibi yüksek fps alan birisi zaten o özelliğe doğal olarak sahip olur.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

HDR + FreeSync kullanımı bildiğim kadarıyla FreeSync 2 ile mümkün ancak bu monitörde Gsync ile uyumlu çalışabilmesi bakımından FreeSync kullanılıyor o yüzden HDR + Sync desteği mümkün olmuyor.

quote:

aim stabilezer, aimin daha yumuşak ve doğru alınmasına mı yardım ediyor?Hani bazen uzakta ki adama keskin nişancıyla hedef alırken zorlanılır,çok hafif bir titreme olur ve sıktığın yer ile merminin gidiş yönü arasında ıskalamana sebep olacak bir sapma olur. Bu gibi şeylere mi iyi geliyor?

Bu dediğiniz mouse dpi ile ilgili bir durum. Bazı mouse larda yan tarafa ani dpi düşüren tuş ekleniyor ki hafif sarsıntı yaptığınızda bile düşük dpi dan dolayı imleç oynamasın.
    O zaman Lg 27GL850'de Hdr var, aynı zamanda Gsync compatible. Bunda da hdr ve Gsync compatilbe aynı anda çalışmıyor o zaman? Bu da freesync 1 oluyor o zaman?Bu detayları neden editörler söylemiyor veya söylemiyor dersin? :) Kağıt üstündeki bilgileri okuyup video çekiyorlar...

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    LG de kullanılan HDR 10, Vesa standartına sahip değil.
    www.tftcentral.co.uk
    High Dynamic Range (HDR) - TFTCentral
    https://www.tftcentral.co.uk/articles/hdr.htm
    buradan ayrıntılı olarak inceleme yapabilirsiniz.
    Ben gsync ve hdr aynı anda açabiliyorum. Displayportunuz 1.2 + HDR modunda değil galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

LG de kullanılan HDR 10, Vesa standartına sahip değil.https://www.tftcentral.co.uk/articles/hdr.htm buradan ayrıntılı olarak inceleme yapabilirsiniz.
    Yani hocam,oranın özeti nedir? LG misal olarak söyledim hocam, bir monitör almaya kalktığımızda Hdr+ Freesync/Gsync Compatible özelliğini birlikte kullanabildiğinden emin olmak için neye bakmamız gerekiyor? Dediğim gibi gerek monitör etiketlerinde gerekse incelemelerdin birçoğunda buna değinmiyorlar. Tıp ki gikotatytı yüksek olan ekran kartı en iyidir misali satılıyorlar bunlar.

• KarulMania K kullanıcısına yanıt
    Böyle bir monitörüm yok hocam, teori üzerinden ürünler hakkında konuşuyoruz da. Hdr+ Gsync/Freesync aynı anda çalışmıyor diyen var, çalışıyor diyen var. Arada kaçırdığımız ince noktalara odaklanmaya çalışıyoruz...Sizde monitör hangisi? Tüm oyunlarda bu ikiliyi aktif olarak kullanabiliyor musunuz veya kaç oyunda çalışıyordur?
    Pardon başka birisi yazmıştı galiba onu. Bendede AD27QD var. GSYNC açıkken HDR açabiliyorum denediğim oyunlar Ac odyssey, metroexodus, tomb raider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitör en alınabilir fiyat olarak kaça düşüyor arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darion kullanıcısına yanıt
    3700 ü gördü sanırım HB de

• Bu gün alacağım tavsiye eder misiniz ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bu ürün Aorus FI27Q ve FI27Q-P modelleri ile revize edildi. Yakında satışına başlanacak. Rtings, Tft central ve Hardware Unboxed incelemelerinde ekran tepki sürelerinin yetersizliğinden ve Hdr özelliğinin 144 hz tazeleme hızında 10 bit verememesini eleştiriyorlar. Yeni modellerde büyük ihtimalle tepki hızı iyileştirildi çünkü panel hızı 165 hz yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo57 -- 11 Ekim 2019; 20:7:48 >
  • Aorus FI27Q ve FI27Q-P modelleri hakkında bilgi almak isterseniz , bu sayfaya göz atabilirsiniz
    https://www.reddit.com/r/gigabytegaming/comments/ctfnc7/ad27q_vs_fi27q_vs_fi27qp/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogo57

Bu ürün Aorus FI27Q ve FI27Q-P modelleri ile revize edildi. Yakında satışına başlanacak. Rtings, Tft central ve Hardware Unboxed incelemelerinde ekran tepki sürelerinin yetersizliğinden ve Hdr özelliğinin 144 hz tazeleme hızında 10 bit verememesini eleştiriyorlar. Yeni modellerde büyük ihtimalle tepki hızı iyileştirildi çünkü panel hızı 165 hz yapıldı.
    Açıkcası incelemesini izledim hatta direk AD27QD ile de kıyaslamaları vardı. Aralarında neredeyse fark yok denecek kadar az. İşte Contrast ratio da input lag da çok ufak farklar var. Onun dışında belirgin hiçbir fark yok. Zaten aynı paneli kullanıyorlar. Sanırım 165HZ li bir modelimiz de olsun diye çıkarıldı. Ben daha ümitliydim bu modellerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Aorus FI27Q ve FI27Q-P modelleri hakkında bilgi almak isterseniz , bu sayfaya göz atabilirsiniz
    https://www.reddit.com/r/gigabytegaming/comments/ctfnc7/ad27q_vs_fi27q_vs_fi27qp/
    Tüm yazılanları okudum yeni gelen modeller AD27AQ'nun eksiklerini kapatmak için geliyor kusursuz olacaklar muhtemelen, zaten Redditte yazıldığı gibi monitörün tanıtım yazısı tüm özellikleri aynı anda kullanabilmesi üzerine olmuş. Sanırım yeni modelleri bekleyeceğim ne zamam gelir fiyatı ne olur bir fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtremee -- 20 Ekim 2019; 4:17:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Tüm yazılanları okudum yeni gelen modeller AD27AQ'nun eksiklerini kapatmak için geliyor kusursuz olacaklar muhtemelen, zaten Redditte yazıldığı gibi monitörün tanıtım yazısı tüm özellikleri aynı anda kullanabilmesi üzerine olmuş. Sanırım yeni modelleri bekleyeceğim ne zamam gelir fiyatı ne olur bir fikriniz var mı?

Alıntıları Göster
    İsterseniz Facebook üzerinden Gigabyte Türkiye ile iletişime gecin, gördüğüm kadarıyla aktif olarak kullanıyorlar FB'yi.
  • Benim gibi fi27q-p modelini bekleyen arkadaşlar için bilgilendirme yapayım.

Twitter üzerinden Aorus Türkiye'ye sormuştum bana 1 ay içerisinde satışa sunulacağı söylediler.

Kasım ayında açıklanır büyük ihtimalle...
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler günlerdir bunu takip ediyordum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.